Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

ligeea, felicitari, sa-ti traiasca , sa fiti sanatosi, fericiti si sa va aduca doar bucurii toata viata!

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

totusi, am uitat sa te intreb: dat fiind ca nu prea ai fost hotarata si nici prea multumita de Euroclinic,ai ramas la ei doar pt. ca ai nascut mai devreme?

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna..
Eu zic ca nu te primesc asa sa nasti acolo daca nu te vede inainte un doctor de la ei...Adica pe la un 32-35 saptamani zic sa mergi si acolo sa te ia in evidenta un medic. Trebuie sa stie totusi cate ceva despre evolutia sarcinii inainte sa nasti..

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Nu stiti, sunt pregatiti si pentru situatii cand bb-le se grabeste sa apara? sau ma rog, e nevoie sa se nasca mai repede? Ma gandesc cat de buni sunt medicii de la neonatologie si daca au aparatura?
Sau e mai mult pentru cazuri fara probleme?

Mergi la inceput

Psj.. eu m-am documentat bine.. adica am citit si pe site.. am vazut si prin ziare ceva.. Pot sa iti spun ca au tot ce trebuie..Pot sa iti zic ca sectia de neonatologie arata super plus camera copiilor care e ff faina.. Fac fatza si cazurilor dificile si orice ar fi..Este un spital dotat cu tot ce trebuie- am mai aflat ca Spitalul face parte din lantul de spitale Memorial Hospital..Cred ca am vazut si ceva film cu spitalul asta din America:))
Functioneaza ca un spital.. adica au garzi.. este mereu un doctor gonecolog de garda cu neonatolog cu anestezist cu orice..Ca doara copii vin si mai devreme si neanuntati.
Eu zic sa nu-ti faci nici un fel de probleme si sa mergi cu incredere. Plus ca toate fetele care au nascut acolo au fost super multumite..inclusiv cele cu cazuri mai delicate..

Copii frumosi si sanatosi va doresc!!!

Mergi la inceput

Si apropos de doctori.. Sunt buni.. Sunt doctori de pe la Municipal de la Filantropia, Titan, Cantacuzino... adica nu asa..:)))
De ex eu anul trecut am nascut la Municipal cu Popa Mirela ca inca nu era deschis Spitalul la ei.. Dar next time clar aleg la ei..Daca te hotarasti sa mergi la ei iti pot arata rezervele cred si salile.. oricum poti vedea si pe site-ul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu n-am pretentii la lux, floricele etc. vreau un tratament uman ca am stat vreo 2 saptamani prin spitalele de stat si iti trebuie nervi tari sa nu pleci bolnav cu nervii. In primul rand ma intereseaza medicii si aparatura, in special cei de la nou-nascuti. Eu am rh negativ si am deja anticorpii prezenti. Daca ajunge la o valoare prea mare va trebui sa nasc de urgenta , cam asta e pe scurt.
O sa-mi fac luni programare sa vad ce parere au. Daca nu merge , raman la Polizu.
A, am citit de o tipa de la B1tv ca a nascut la ei acum cateva saptamani, la 7 luni. Deci cred ca se poate, nu cred ca s-ar fi dus asa aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Buna fetelor. Eu voi naste la Medlife in viitorul foarte apropiat
Doctorul meu este Alexandru Epure, care face garzi la Medlife.
Cand eram prin sapt.32 am fost in vizita la spital, sa vad sectia de neonatologie, rezervele in care sunt cazate mamicile, etc.
Totul este foarte curat si frumos amenajat, nici nu zici ca este spital, cel putin in camera. Arata exact ca o camera de hotel.
Am stat de vorba si cu sefa de sectie de la neonatologie, si mi-a spus ca ei au aparatura foarte buna, capabila sa faca fata situatiilor in care exista probleme cu copilul. Insa m-a avertizat ca in astfel de cazuri, in care sunt necesare interventii speciale, costurile de spitalizare (a se intelege tinerea la incubator, medicatie adecvata, etc) pot ajunge cam la 10 mil (lei vechi)/zi de spitalizare. Pentru ei nu e problema, insa te anunta din timp ca sa fii pregatit si sa poti lua decizia cea mai buna pentru bugetul tau.
Mi-a spus ca ei au locuri libere pentru nastere, insa cel mai bine este sa iti faci programare. Mie dr. meu mi-a facut programare din sapt.36, deci urmeaza sa nasc acolo, cand va veni momentul.

Pentru o nastere normala, fara complicatii ale mamei sau copilului, in care te spitalizeaza 3 zile, nasterea ajunge undeva la 1100-1200 Euro, chiar mai putin daca stai in rezerva cu doua paturi, unde costul este de 160Ron/zi, fata de 320Ron/zi in rezerva single. Pentru orice zi petrecuta in plus in spital platesti ziua de cazare potrivit preturilor de mai sus - ca la hotel.
Sper sa va fi ajutat cu informatiile astea.

37+ si baby Kara

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Darleena...ce bine ca vei naste si tu acolo!Ai raspuns inainte si ai explicat f. frumos...si eu vorbisem cu Dr.Mendez de eventualitatea unei nasteri premature si mi s-a spus exact cum spui tu!

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_despina spune:

sper ca esti bine , am vazut prea tarziu subiectul tau !
Medlife nu are termen de comparatie , am nascut pe 4 .10.2007 (cezariana )tot personalul este de nota 10!

Mergi la inceput