Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Da parerile sunt impartite...
Referitor la atitudinea ei..pt ca dpdv PROFESIONLA nimeni nu ii poate reprosa nimik.
Unele paciente ii reproseaza ca nu este prea comunicativa sau vesela.Asa este firea dansei..Insa eu am prins-o de multe ori chiar simpatika..Iar in ceea ce priveste echografia cum a zis ea asa a fost. Ce stiu este ca de ex.. si spitale precum Municipal sau etc tin ff mult la opinia dansei.
Din cate am inteles eu a avut ceva problme de sanatate fff grave si de aceea poate nu mai este atat de exuberanta.
Insa eu ca o pacienta care a fost la dansa aproape lunar pot sa va zic ca este ok.. Chiar o data am ajuns la ea cu hemoragie,m-a primit peste rand si nici nu a vrut sa ma taxeze pentru echografia respectiva...A fost singura in acele momente care si-a dat seama ce am..Restul de 2 echografi pe care i-am consultat dadeau din umeri..inclusiv echografele de la Municipal care ce sa zic.. varza.

Deci eu zic sa aveti incredere in ce va spune ea..
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Mai Vali eu ce sa fac, marti seara mi s-a crapat in doua o masea, ieri am fost la o prietena stomatolog mi-a scoso cam pe viu ca nu am voie la anestezie dara cum ma simt mai bine, bubulina face meciuri in burtic, cred ca si spectalcole, azi dimineata am simtito simultan sub burtica si sus in capul pieptului ma gandeam ca se intinde si ea in rest astept sa sun din nou la doctorita sa ma programez la consul ca era in operatie. Voi fetelor ce mai ziceti?

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Luiza, imi pare rau pt.. Oare sa fie o lipsa de calciu? Iei suplimente?
Clau, ce-ti doresti tu, asa sa fie...eu am simtit de la inceput ca e fetita, nici nu am tinut neaparat sa stiu, iar cand m-a intrebat dr. daca vreau sa-mi spuna si ce simt ca am, i-am zis:"fetita". Mi-a zis doar ca am intuitie buna!

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Eu iau centrum materna, si am inteles ca sunt suficiente vitaminele, acum unii zic ca pana la 28 de saptamani nu e bun calciu, altii ca ar fi bun combinat cu magneziu, acum sa vedem vreau sa fac totusi niste analize si apoi cu ce zice doctora vom vedea.
Am citit ca acum sunt oasele in formare la bebei adica acum se calcifica din ce in ce ca pana acum au fost mai mult cartilagii si cred ca a mea bubulina trage din tot ce are mamica iei

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luiza, mie doctorita ginecolog mi-a zis ca pot sa merg la dentist, dar sa foloseasca anestezic special pentru gravide! Se pare ca exista acum acest fel de anestezic...

Vali, eu nu prea am intuitie acum sau nu stiu ce sa zic, vreau fetita dar parca simt ca e baietel! Asta o fi?

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Clau, cred ca e important sa fie sanatos...eu asta mi-am spus tot timpul.Acum m-am obisnuit cu ideea ca e fata, dar si daca e baiat, nu se schimba cu nimic dragostea mea (doar buzunarul, ca am luat doar chestii cu roz, rosu/ printese, etc. pt. fetite)

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

am si eu o intrebare .. cand se anunta la medlife ca vrei sa nasti acolo .. cu cat timp inainte .. ma gandeam ca daca am probleme la elias cu locurile, pot sa fug repede la medlife .. ma primesc asa neanuntata?

oricum, nu sunt inca hotarata unde sa nasc .. tin mult la dr de la elias - calomfirescu. DPN-ul meu este 2 ianuarie .. daca ma apuca de revelion si nu e dr .. mi-a spus ca de rev nu stie unde o sa fie dar ca, teoretic de pe 2 e in bucuresti ...

offf ce sa ma fac?

cine mai are DPN-ul intre 2 - 8 ianuarie ..?

pup

28+

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Am vorbit cu doctora ma duc la 28 de saptamani, si asa am timp sa mai fac un set de analize ca la urocultura nu mi-au scris nimic cica se poate reface la cererea doctorului nu am analizele acum sa va zis exact dar e mai bine in sapt 28.

Elenuta eu am inteles ca iei mereu au cate 2 locuri ptr urgente dar nu ar strica totusi sa te interesezi

Louiza 26s +
mai avem putin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor,

am si eu o intrebare .. cand se anunta la medlife ca vrei sa nasti acolo .. cu cat timp inainte .. ma gandeam ca daca am probleme la elias cu locurile, pot sa fug repede la medlife .. ma primesc asa neanuntata?

oricum, nu sunt inca hotarata unde sa nasc .. tin mult la dr de la elias - calomfirescu. DPN-ul meu este 2 ianuarie .. daca ma apuca de revelion si nu e dr .. mi-a spus ca de rev nu stie unde o sa fie dar ca, teoretic de pe 2 e in bucuresti ...

offf ce sa ma fac?

cine mai are DPN-ul intre 2 - 8 ianuarie ..?

pup

28+

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Poti merge si la 30-35 sapt., important este ca ei sa te ia in evidenta si sa te vada un medic de la ei macar o data inainte sa nasti. Avand in vedere ca DPN-ul tau e chiar de sarbatori, cred ca e mai bine ca, macar la inceputul lui dec. sa mergi sa vezi despre ce e vorba. Multi dr. de Anul Nou pleaca si e mai bine sa stai linistita ca nu te plimbi intre spitale de Revelion.
Poate cea mai buna solutie este ca, in ultima luna, sa mergi in paralel si cu dr. tau si la MedLife. Bafta si sa ne spui ce ai hotarat! Si sarcina usoara in continuare!

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu -si stiti ca eram in dubiu -zic ca daca aveti posibilitatea sa nasteti oriunde dar nu la un spital de stat . Pe mine m-a marcat prima nastere , desi am platit cam tot atat cat costa la Med life -cca 1000 Euro ?-asa ca nu merita . MAi ales daca faceti cezariana unde aportul dr. e hotarator . Ce te faci daca nu vine , nu are sala si mai stiu eu ce ?
Cat despre nasterea de pe data de 2...eu una as provoca-o mai devreme , se poate si nu e nici o problema .Mai bine nasti mai devreme cu un doctor pe care ti-l alegi tu decat ,,la teremen cu cine e de garda .

Mergi la inceput