Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Vali, Mariami..va multumesc mult.
Mariami..tu cum ai nascut? tot cu cezariana?

am 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu-gama spune:

Fetelor ma bucur asa mult ca exista forumul asta. Sunt atatea informatii utile si atatea raspunsuri la intrebarile pe care le aveam...
Merci, Vali (am vazut ca m-ai trecut si pe mine pe lista). Observ ca multe mamici vor avea fetite...
Inuta, cand vrei sa mergi la consultatie (am vazut ca ai 25 de saptamani); eu ma gandeam sa merg saptamana asta (mi-e teama sa nu spuna ca am venit prea tarziu...)

Mergi la inceput

Gabitzamo, cu ce firma ai semnat contrat pentru recoltarea celulelor stem?
Depozitarea se face in tara? (nu stiu sigur daca avem se pot depozita si la noi, parca am auzit ca s-ar putea la Timisoara...)

Mergi la inceput

Dragi mamici, am vazut ca sunt mai multe adrese pentru Medlife? Unde trebuie sa merg? in Calea Grivitei nr. 365? Cum se ajunge acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

da, acolo. daca ai metrou aproape ajungi relativ usor de la statia grivita(magistrala M4), cateva minute de mers pe jos, mai putin de o statie de autobuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Manu..de ce sa ajungi prea tarziu? cate sapt ai? eu ma gandeam sa merg intre 32- 36 sapt...cam asa

am 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

salut, sunt bucuroasa ca ati deschis acest subiect deoarece ma intereseaza mult noua clinica. eu ar trebui sa nasc la elias dar citind despre ceea ce exista la acesta ora referitor la iginena si personal m-am ingrozit si m-am gandit ca ar fi bine avuta in vedere si acesta alternativa.Nu sunt inca decisa pentru ca am inteles ca medicul meu nu ar putea sa ma asiste la nastere si am mare incredere in el. Nici nu stiu ce sa fac, sunt in mareeeeee dilema

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Inuta am 27 de saptamani.
Si ma gandeam sa merg cat mai repede ca sa ma ia in evidenta acolo la Medlife, desi am inteles din discutiile de pe forum ca poti merge chiar si cu o luna inainte. Nu stiu insa cum se procedeaza cu rezervarea camerei. Totusi, chiar si in cazul cezarienei nu poti sa stii cu exactitate data nasterii (pot sa apara unele probleme inainte). Si atunci, cum ramane cu rezervarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetele!

Manu, la Medlife nu e ca la stat, cu rezervare!
Ei au doar acele rezerve, daca nasti cand esti programata, sau nasti mai devreme, tot acolo te duci...doar ca poti opta pt. rezerva cu un pat sau cu doua DOAR daca sunt libere de care vrei tu,atunci cand nasti! Cat despre faptul ca te duci prea devreme; stai linistita, eu stiu fete care s-au dus in sapt 38-39! Au fost la un control si s-au dus a doua oara direct sa nasca!

Mariami , ce mai faci?Multumesc pt. ultima ta postare,m-a incurajat enorm Ce-ti face printesica?

Eu am fost azi la ultima eco, morfo fetala! Balerina mea are 2800 grame, e mai mare cu o sapt. decat varsta gestationala, e pozitionata cu capul in jos si, normal, cu piciorusele in ficat la mami! Si sta cu fundul pe splina mea.Acum astept sa treaca sapt. asta, luni am din nou control la dr. Mendez.

psj, pe tine te trec pe listuta? Sau nu te-ai hotarat?

luiza, tu ce mai faci?

Pup toate fetele!

Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vali, felicitari pentru bebelina, mai ai putin si nasti! Abia astept sa-mi povestesti apoi...

Cum a fost sa o vezi pe bebelina azi cum se desfasoara prin burtica?

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput