Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manu-gama spune:

Vali, felicitari pentru fetita. Cred ca abia astepti sa o tii in brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Multumesc mult, fetelor!

Copilul meu cred ca e a doua Nadia, la ce gimnastica face! Pt. ca nu v-am zis ca are dubla circulara + esarfa de cordon...adica a avut muuult de munca sa se infasoare asa cu el!
Oricum, nu am reusit sa-i vad fetisoara pt. ca e intoarsa cu ceafa spre exterior...e rusinoasa (dar si-a aratat pasarica in toaaaata splendoarea)

Printesele voastre ce fac? Dau din picioruse la greu, nu?
Pupici

Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

manu_gama, sa stii ca si eu ma gandesc sa ma duc la ei sa ma ia in evidenta pe la 30 saptamani, acum am 21! Nu sunt probleme sa nu te primeasca.

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by totulii

salut, sunt bucuroasa ca ati deschis acest subiect deoarece ma intereseaza mult noua clinica. eu ar trebui sa nasc la elias dar citind despre ceea ce exista la acesta ora referitor la iginena si personal m-am ingrozit si m-am gandit ca ar fi bine avuta in vedere si acesta alternativa.Nu sunt inca decisa pentru ca am inteles ca medicul meu nu ar putea sa ma asiste la nastere si am mare incredere in el. Nici nu stiu ce sa fac, sunt in mareeeeee dilema

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Iti spun bine ai venit si aici!

Cine e dr. tau la Elias? Cum vei naste, natural sau cezariana? In afara de igiena si conditiile din spital, ce te sperie? Doctorul tau vine sigur la nastere? Sper ca nu sunt prea multe intrebari, dar trebuie sa stim mai multe, inainte de a ne exprima o parere!
Incearca sa mai scrii inca 2-3 mesaje repede, acum ai mes. moderate si apar mult mai tarziu decat le postezi tu...asa ca risti sa nu le mai vedem, pt. ca apar pe pag din urma!

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

inuta vezi ca am scris prin primele pagini cred cum a decurs nasterea asa in amanunt ca m-am gandit si la voi. hai ca o sa caut eu pe unde am scris si iti pun aici linkul

vali printesica face f bine. e fff cuminte nici nu mi-am imaginat ca o sa am asa mult timp liber (sper sa nu o deochi). sper sascape de colicei si sa fie tot asa pana la un an.

mie deja mi-e dor de burtica si ma tot uit la bebelina ca nu-mi imaginez unde o fi avut saracutza atata loc. asa ca bucurati-va din plin de burtici si de miscarile lu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

vali iubita sarna ca m-ai trecut si pe mine pe listutza!! ne schimbi si noua data nasterii pls? suntem pe 17.10

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariami123

vali iubita sarna ca m-ai trecut si pe mine pe listutza!! ne schimbi si noua data nasterii pls? suntem pe 17.10

S-a rezolvat! Scuze, cred ca am scris in functie de DPN...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzamo spune:

Buna seara si multi pupici la bebici din burtici!!!
Din pacate nu am prea reusit sa intru in ultimele zile, pt ca am inceput sa pregatim camera bubulinei si a fost (si inca mai este) un mic haos in casa... oricum greul a trecut si in maxim 2 zile o sa fie totul aranjat....

CLAUCLAU- eu merg joi la control in jurul pranzului (dar merg la spital, pt ca dr. mea nu este si la clinica)... m-as bucura sa ne intalnim, insa depinde cand ai si tu controlul...

VALI - am vazut ca ai DNP-ul foarte apropiat de al meu (al meu este 8 decembrie conf. ultimei ecografii), poate o sa ne intalnim la nastere!!!!!

MANU - contractul pt. celule stem l-am incheiat cu firma Biogenis (vezi toate informatiile pe www.biogenis.ro); au sediul in Bucuresti pe str. dr. Felix nr. 7 (pe langa pta. Victoriei), iar celulele se depoziteaza la o banca din Polonia. Insa ei se pregatesc sa deschida curand o banca chiar aici in Bucuresti!! (probabil ca la inceputul anului viitor....)
La noi in tara mai este o firma la Cluj - Cord Blood Center www.cordbloodcenter.com, si de curand am aflat de inca o firma din Bucuresti ( s-a deschis probabil recent) care se cheama Cryo-Save www.celulestem.com
La Timisoara am inteles ca se va deschide prima banca publica de celule stem..

Pupici tuturor!!!!

si Gabi

Mergi la inceput

luny, am retinut eu bine? acum ai un medic la Elias?

Mergi la inceput

Gabi, am gasit urmatoarea stire azi, 6.11.2007, Ora 18.15: Se deschide prima banca publica de celule stem

"Prima banca publica de celule stem din Romania va fi deschisa la inceputul lunii viitoare in Capitala, a declarat, astazi, profesorul Radu Vladareanu. In cazul in care nu doresc sa doneze pentru propriul copil, femeile insarcinate pot acceptat prelevarea de celule stem din cordonul ombilical si din placenta pentru a ajuta alte persoane. Celulele vor fi depuse si pastrate in banca publica pe o perioada de peste 15 ani."
Eu stiam ca vor sa deschida la Timisoara... Sa fie vorba despre firma cu care ai incheiat tu contract Biogenis?

Mergi la inceput