Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, la Mirela Popa este 64 de ron parca, iar eco este 80 sau 90, nu mai stiu exact. Eu merg vinerea viitoare la consultatie ,daca s-au schimbat preturile iti spun.

Manu, felicitari pentru fetita si de asemenea pentru sora ta!

Gabi, si eu tot peste o saptamana merg la control, poate ne vedem pe acolo...

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Bun venit noilor burtici
Noi suntem bine, am fost la eco si Tutu a zis ca nu vede nici o chestie ciudata si ca bebe ar avea peste 800 gr (nu mai tin minte exact) si ca e dezvoltat cu o sapt peste....deci e ok.
sunt tare fericita ca am scapat de griji, am si poze cu bebica (isi suge degetul..prost obicei )
va pupic

am 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, vezi ca m-am uitat pe site si era 75 ron la Popa!

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetelor!

Gabi, ma bucur ca iti place la noi. Poate reusesti sa intri mai des, sa scapi de moderare!{pup}

Manu, imediat o sa te trec in listuta, o fac cu mare drag, pentru fiecare fata.Felicitari surorii tale pt. sarcina, o asteptam aici, la noi!

Luny, eu cred ca inca nu trebuie sa ne facem probleme ca se vor schimba lucrurile, deocamdata avem siguranta ca suntem pe maini bune...mai tarziu, daca ma gandesc bine, vor avea mai multa concurenta, si cred ca va fi in interesul lor sa-si pastreze conditiile de acum.

Referitor la preturi, eu am platit la consultatie la dr. meu 75 ron, iar la control, 40 ron.

Inuta, felicitari pentru bebelina cea activa si grasunica.Ma bucur ca sunteti bine.

Pupici la toate fetele!

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vali, tu la ce dr esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, inseamna ca s-au scumpit putin, stiu sigur ca pana de curand consultatia era 64 ron.

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luny

vali, tu la ce dr esti?

Luny, dr. meu este Luis Mendez, de care imi place tare mult.E atent, dragut, comunicativ si are f. multa rabdare.Si cred ca sunt calitatile lui,se pare ca era la fel si cand lucra la Municipal.

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata.
Vin cu o intrebare: cand ma hotarasc sa merg la Medlife...unde sun pentru programare? La Memorial sau la Medlife? si mai exact ce spun ca-mi doresc? Consultatie? sau control? e acelasi lucru?
Iar controlul ce implica? control pe masa? ca de asta mi-e cel mai frica si nu vreau sa fac asa ceva...la control pot cere ecografie? (ma refer la cea de 70 ron..nu la cea de 300 ron) sau tot atunci cand ma programez spun ca vreau si eco?
Multumesc anticipat

am 25 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inuta12

Buna dimineata.
Vin cu o intrebare: cand ma hotarasc sa merg la Medlife...unde sun pentru programare? La Memorial sau la Medlife? si mai exact ce spun ca-mi doresc? Consultatie? sau control? e acelasi lucru?
Iar controlul ce implica? control pe masa? ca de asta mi-e cel mai frica si nu vreau sa fac asa ceva...la control pot cere ecografie? (ma refer la cea de 70 ron..nu la cea de 300 ron) sau tot atunci cand ma programez spun ca vreau si eco?
Multumesc anticipat

am 25 saptamani

Inuta, buna ziua...
Trebuie sa suni la policlinica, ai tel pe site si sa spui ca vrei o programare la dr. la care vrei tu.Prima data o sa fie control + consultatie, pt. ca trebuie ca dr. sa-ti vada toate analizele,ecografiile, ca sa-ti stie toata evolutia sarcinii pana ajungi la el. De consultatie pe masa, din pacate, nu prea o sa scapi, pt. ca tot asa, va trebui sa stie cum e colul,etc.
De doua lucruri pot sa te asigur: ca au genul de masa pe care il are Tutunaru la cabinet, deci nu e clasica masa de fier; in al doilea rand, dr. Mendez are mana destul de usoara, adica nu trebuie sa te sperie chestia asta.Nu stiu daca sunt prea multi dr. care sa nu te stie si sa te ia in evidenta fara un control pe masa.
Hai, curaj, ai sa vezi ca nu e chiar asa de rau.
O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

inuta eu am sunat tot asa la nr lor de pe site de la programari si le-am zis ca vreau o programare la Luis Mendez si mi-au zis ei cand au liber. cat despre controlul la asa e incomparabil mai bine decat la Tutu ca el cand mi-a facut control la 37 de sapt m-a durut de-mi venea sa-l plesnesc in schimb la Mendez abia am simtit asa ca stai linistita.

Mergi la inceput