Nasterea la Medlife
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzamo spune:
Buna tuturor!
In primul rand multumesc Vali pt urarea de bun venit si mai ales pt ca m-ai trecut si pe mine pe lista mamicilor care abia asteapta sa nasca la Medlife!
Desi sunt doar la al doilea mesaj, am urmarit cu drag si atentie toate cele scrise de voi aici! ma bucur tare mult ca pot afla "pulsul" spitalului si prin parerile voastre (ale noastre de fapt), lucru care te tine in priza si poti afla in felul asta raspunsul la multe dintre propriile intrebari...
Eu mai am de asteptat pana la urmatorul control aproape o saptamana si mi se pare muuult pana atunci... bebitza mea se zbenguie intr-una, si abia astept sa o vad la ULTIMA eco pe 14 noiembrie (la Iosup)....
Eu am semnat azi contractul cu firma care preleveaza celule stem la nastere - pt. cine e interesata e bine sa faceti acest lucru cu aprox. o luna inainte de nastere...
cam atat deocamdata...
Salutari si pupici tuturor mamicilor si tuturor bebicilor!!!!
gabi
manu-gama spune:
Vali, am vazut ca multe fete sunt la Mirela Popa. Cred ca o sa o aleg si eu pentru ca prefer o doamna doctorita (mi se pare ca pot comunica mai bine)
manu-gama spune:
aseara am aflat ca si sora mea e insarcinatasi ma bucur foarte tare pentru ca o sa fie o diferenta de 6 luni intre copii
manu-gama spune:
si ea ar vrea sa mearga la Medlife asa ca se ingroasa randurile viitoarelor "mamici de Medlife"
luny spune:
Cam multa lume, si probabil ca pe masura ce trece timpul, nasc mamici multe la ei si spun mai departe, deci le creste reclama!
Sper sa nu avem probleme de genul nu sunt paturi libere...sau sa coboare standardele...cum a zis si Clau!
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Manu, eu am auzit despre fete care s-au dus sa fie luate in evidenta la ei cu o saptamana inainte de nastere, deci cand vrea sora ta, atunci sa se duca. Nici eu nu am fost inca, si mai stau putin, mai merg si la dr mea de pana acum...am 20 saptamani, mai e timp berechet!
Pupici!
luny spune:
Am auzit ca s-ar fi modificat preturile la consultatie, ca s-ar fi marit...stie cineva cat costa la Popa Mirela?