Nasterea la Medlife
Raspunsuri - Pagina 15
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by luny
'neatza, burtici dragute!
Bai, eu tocmai am auzit ceva cam aiurea...cica nu ar exista varianta cu pat in rezerva dubla la 160 Ron, doar daca esti cu o prietena sau cu sotul in camera...si daca esti cu sotul ii platesti si lui tot 160 Ron...deci pretul pe zi ar fi de fapt 320 ron....mi se pare o tampenie, mai ales ca pe site pare clar ca sunt 2 optiuni diferite...voi ce stiti, fetele care ati nascut deja?
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Luny, eu am fost acolo si am vorbit, deci iti spun din sursa sigura...este exact cum zice si Clau, e alegerea ta unde stai...numai daca nu mai au locuri la rezervele de 2 paturi trebuie sa stai singura, altfel, daca alegi sa stai la 2, pai acolo stai.
Manu, bine ai venit pe . Deoarece mesajele tale sunt moderate si intra mai tarziu, o sa te trec pe listuta dupa ce imi dai datele tale, dar incearca sa scrii 10 mes. mai repede, sa le vedem in timp real!
Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
manu-gama spune:
Merci, Vali pentru urarile de bun venit.Ajutati-ma sa ma hotarasc pentru un medic la Medlife pentru ca ar trebui sa merg sa ma ia in evidenta( am deja 26 de saptamani.
inuta12 spune:
Vali..poti sa ma treci cu un nazdravan..
Inca nu ne-am gandit la nume..dar mai avem 4 luni
am 25 saptamani
vali_delide spune:
Inuta, felicitari pt. [baietel}...uita-te ce bine arata pe prima pagina!
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
zeririlouiza spune:
Helloo fetele
Azi am fost la control e totul ok, doctora e super, bubulina are 1.3 kg, este deja cu capsorul in jos este in normele varstei cu masuratorile, maternitatea nu am vazut-o dar mai am timp ca ma intorc peste 3 saptamani.
Va pupicesc
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Helloo fetele
Azi am fost la control e totul ok, doctora e super, bubulina are 1.3 kg, este deja cu capsorul in jos este in normele varstei cu masuratorile, maternitatea nu am vazut-o dar mai am timp ca ma intorc peste 3 saptamani.
Va pupicesc
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Luiza, felicitari pt. bebelusa grasuna...sa fiti sanatoase!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by manu-gama
Merci, Vali pentru urarile de bun venit.Ajutati-ma sa ma hotarasc pentru un medic la Medlife pentru ca ar trebui sa merg sa ma ia in evidenta( am deja 26 de saptamani.
Manu, eu pot sa-ti recomand medicul meu, Luis Mendez sau pe Mirela Popa, la care sunt multe fete de aici si care e la fel de buna.
scrie repede 10 mesaje, sa nu mai fie moderate!
Trinity spune:
Ce ma bucur ca sunt atatea fete ce vor naste la Medlife.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listutza
DPN: 15.05.2008(se pare ca va fi fetitza, insa nu 100% sigur); Dr Pelinescu
Eu sunt foarte multumita pana acum de ei. Am fost si la Dr Predoi cand a lipsit dr meu si mi-a placut foarte mult.
Ce ma surprinde (placut) este ca e full de lume acolo. Chiar azi citeam un articol despre cum a evoluat Medlife si Life Memorial, si spuneau ca momentan au o incarcare a spitalului de 75%. Ceea ce spune multe.
Pupici
Trinity 12+ si Bubulina balerina (19.11.2004)
clauclau spune:
Aoleooo fetelor, eu as vrea sa nu se aglomereze prea tare spitalul sa devina ca unul de stat! Si mi-e ca daca se aglomereaza asa de rau o sa-si coboare si standardele....Sper sa nu se intample asta!!!
Mai bine sa fie mai liber si toti sa se poarte frumos cu pacientele!
CLAU 22 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
vali_delide spune:
Trinity, bine ai venit si sarcina usoara! Uita-te pe prima pagina!
Clau,nu cred ca vor avea mai multe paciente decat capacitatea spitalului, deocamdata. Mai tarziu, vom vedea, poate daca vad ca sunt prea multe, maresc ei spitalul!