Piticlonti de iulie-august 2004 (232)
Raspunsuri - Pagina 7
speel spune:
LA MULTI ANI NORA,tot binele din lume.
Gabitu,multumesc pentru reteta.Si tin pumnii sa treaca repede greturile.Si distractie placuta lui Stefanut.
Cristal,eu citesc cu mare drag postarile tale.Asa umor....esti de invidiat.
Papadie,deci a inceput Catrina Kindergarden.Foarte dragut.Ricardo plingea in olanda,in Germania i-a priit din prima zi.rupe scarile dimineata sa ajunga la Frau.
Roxana,uf ce naiba mai e si asta?Ai de grija cu pui mic sa se faca repede bine.pupici multi.
Noi suntem ok,multisanóstolul deocamdata nu-si face efectul.In asteptarea zilelor in care o sa manince incerc si eu cu santajul.Din pacate nu functioneaza,eu nu am santajat copilul,nu l-am pedepsit si e mai greu acum.Eu nu sunt cu bulinele,nici recompense nici pedepse.Copilul meu e unic le are pe ale lui si nu pot decit sa-l ajut sa inteleaga lumea asa cum este de fapt.Treaba asta cu recompensele e destul de periculoasa nu acum,mai tirziu.Dar despre asta mai vorbim peste zece ani.
Am fost marti in Efteling si am fotografiat peisajele,nu punctele de atractie.Ptr. mine era a sasea oara asa ca nu am fost impresionata decit de faptul ca au schimbat aranjamentele florale pentru toamna.
roxanaz spune:
Andries, la gradi nu are bucatarie ca este cu program redus. cornurile sunt ambalate individual, iar laptele in cutiute. iar proba este luata inainte de a merge la gradinita. deci asta se exclude. deocamdata pana nu ii dau nimic pana nu obtin aldoilea rezultat, de fapt 2 si 3 ca duc cate 2 probe la doua laboratoare diferite. germenul de salmonella tip C si este sensibil la toate antibioticele existente pe lumea asta (asta si pentru ca Patrick nu a luat pana acum niciodata antibiotice).
Dana multumim incerc sa rezolv problema. nici la noi nu merge santajul, incapatanatul asta ne face intotdeauna in ciuda
. asteptam poze de la Efteling cand ai timp!!
cristalina spune:
Asa, deschisei computer ca sa pun niste poze pe el (pana luni tre' sa ma invrednicesc sa fac un update la pozele fetelor ca de luni am de gand sa ma pun pe treaba la job) si ce vaz?!...patratele!...![]()
Carmen, frumoasa prajitura asta care a tinut loc de tort...:))))
Treaba simpatica e ca a venit mama soacra in vizita si-i zisei ca daca o sa caraie alea mici sa ma cheme iute. A inceput sa miaune galusca mica tocmai cand eram cu okii pe monitor salivand tandru la a lu' pitt![]()
![]()
Partea buna e ca a intrat John sa ma cheme..:))) Ramasese cu okii cascati la mine si nu intelegea la ce ma holbez....hahaha
Daca il dati exemplu pe John cred ca o sa fie tare injurat saracu' si el n-are nici o vina decat ca e un om extrem de static...:)))
Ii place sa stea acasa...sau la servici (ca mai devreme de 19 nu semneaza condica de plecare nici picat cu ceara...:)))
Si cum daca sta acasa tre' sa participe activ la activitatile culturale, m-am scos...![]()
Roxana, sanatate maxima si sper sa fie o eroare.
Daria, tot pe fuga, tot pe fuga. Tot mult de munca la servici!?
Alice, sa ne spui daca mai aveai suflu' atunci cand ai ajuns la usa apartamentului...:)))
Andries...pune-i piedica, nu-l ierta
.
Olivia, sper ca sunteti bine.
Ma duc sa vaz stirile ca altfel intra John la idei...:)))
O seara frumoasa tuturor.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
philip spune:
nora la multi ani sanatosi si fericiti
pai tu zici ca-ti vine de duca, dar pozele is facute colea in europa, mai degraba ajungi tu decat eu
daria, e super gagica ta si ce se unduieste, n-ai treaba
am fugit ca maine-i tura mea de dus gustare la serviciu (facem prin rotatie in fiecare vineri) si coc o prajitura cu mere
pupici cu lipici
philip
&andreea
roxanaz spune:
neata neata
Cristal pai si update-ul la poze?? hai, la treaba cu tine, lasa patratelele ![]()
Andreea miam prajitura cu mere. in week end-ul asta eu am program de cornulete in 2 culori.
am vb cu Olivia aseara si e mai bine, a stat acasa cu Luca. sper sa fie si mai bine azi! 
eu am dus proba la a doua analiza azi, maine a treia
. daca iese vreo greseala am jurat ca imi deschid laborator de analize. va iau de cliente, ce ziceti? promit ca fac cu mana mea probele copiilor ![]()
ma duc sa beau o cafea ca nici asta nu am apucat inca.
o zi super tuturor!
Andries spune:
Roxana, sa dea Dumnezeu sa fie o greseala si sa nu aiba copilul nimic. Eu din pacate am mai auzit pe la prietenii mei medici de salmoneloze silentioase luate de prin restaurante (diverse sosuri, peste, etc mai ales dupa vacante prin strainatate) dar la adulti nu la copii. Poate ar trebui sa va faceti si voi analize daca iese ceva la copil.
Copilul meu era astazi obosit cand l-am debarcat la gradi la ora 7, se vede ca-i vineri. Si pe urma am fost cu husbandul sa-si ia masina de la service (ca-i era frica de caini sa se duca pe jos). Si acum ma duc in oras ca m-a apucat febra cumparaturilor
si azi dimineata pierdui ceva dop. Sa vezi dracie cum ajung eu saptamana viitoare sa nasc in timp ce mister va fi la Strasbourg si nici pe Victor nu o sa am cu cine sa il las... sper sa nu iasa circul asta. Si...iar sa radeti de mine, colac peste pupaza, mi-a declarat ca are alergie de la parul meu (v-am spus ca am parul lung si drept si ditamai claia) ca e prea stufos si ca se aduna acarienii in el si lui i se infunda nasul si de aia trebuie sa doarma cu Victor. Deci ma duc sa ma tund...mi-a spus ca totusi culoarea ii place, poate sa ramana asa cum e, sa nu ma fac blonda ca blonda nu mi-ar sta bine (zice el).
Ei? ati mai pomenit asa ceva?
Andries
carmenp spune:
`neata!
cristal, lool, punct ochit punct lovit:D hai baga episodu` de aseara nu se poa` sa nu se fi intimplat nika la voi
andries, scoatem pampoanele?;))
edit, ca uitai, ie vineri nu mac la mama deci gatesc:D:D dati`mi idei, tre sa fac ceva sa fie si de regim pentru pasa, pliiz
Andries spune:
mey nu le scoateti ca poate mai sta acolo nitel, ar fi un mega circ sa mi se intample inainte de 14 oct!!! io cu ai mei sunt certata, socrii sunt la 400 km departare, surorile mele au joburi si facultate, cine dracu sa ma ajute?
Andries
szivarvany spune:
Andries, fara pompoane !!! Si spor la shoping, la coafat, la tot ce ti-ai propus pe ziua de azi ... dar ai grija de tine, da ?
AndreaP - moama ce pofta mi-ai facut, prestez si eu maine praji cu mere !
Rox - sa ne tii la curent cu analizele, tinem pumnii sa fie totul ok !
Raportam ca aseara ne-am dus la dans, dar nu se tine decat de sapt viitoare :-) Pt asta am chiulit o ora de la job, am urcat 7 etaje in 50 de secunde, am echipat cupilu` in timp ce coboram scarile, deci coma.
Vestea buna e ca Giulia e ca`n armata: dimineata bea laptele, apoi ma anunta ca vrea sa se imbrace si pieptene de gradi. In fiecare dimineata este f fresh si se bucura ca merge la gradi. Verifica de fiecare data daca are sandwich si Teddy :-)))
Pup trupa.
Cristaaal - poziliii !
Sunt prin zona ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Roxi iti tinem pumni sa nu iasa nimic de data asta
Andries ai grija de ..dop ca eu una nu scot pampoanele pana pe 20,sa iasa scorpion![]()
Alice am filmat-o pe mandra ascutind, da ma mai gandesc daca sa-l pun sau nu,ca eu am toata casa plina de chestiile alea mici care raman dupa si care se lipesc pe orice
am pus-o sa ascute pe o hartie,dupa ce a terminat a scuturat-o pe covor
...dar am toate creioanele ascutite![]()
Eu sunt cam
azi..o zi buna si scurta
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele