Piticlonti de iulie-august 2004 (232)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu se lasa de nici un fel, saptamana viitoare e plecat din tara si nu vrea sa "deranjeze" cuibul, da' cica de pe 14 oct pana cand nasc "ma serveste" cu placere. Pana atunci, daca nu pot si nu pot... 5 mg de diazepam (o juma de pastila) si dorm nene ce sa fac...si el se culca cu Victor. Poate il pacalesc in week end... io una tot mai sper.

Patratele "egzista" ca al meu face flotari in bucatarie zilnic la 6 dimineata, mai putin in week end cand e relache...ce vrei, pretentii de centura neagra la taekondo cu munca se tin, nu asa leguma ca mine. Si mai e si metabolismul la mijloc, plus ca bere sau alt alcool nu consuma deci caloriile sunt exclusiv din mancare.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Booon mi-am luat notite,in seara asta am conferitza cu sotiorul pe urmatoare tema:John de Cristalina se joaca cu papusile 3 ore si s-a oferit sa faca temele cu ambele fete si Gicu de Andries are patratele ca Brad Pit!!!!..
S-a trezit mandra si pentru ca i-am luat o mica trusa cu ascutitoare, liniutza,creion,guma si carnetel ...la 2 lei...ascutzeaza de juma de ora

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nah, ca incepu si Ioana ... Cristalina, maica, le-o facusi la fetele astea ! Nenea John strikes hard !! Ioanoo, potentiala cuscra, rogu-te de o filmeaza pe mindra ascutind, sa ii pun si eu filmuletzul lui Gizmoncea, ca de pilit si-a tot pilit unghiile, poate trece si la ascutitoare si riglutza !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

din ciclul doua calde una rece tare i-am luat lui Pat rezultatul la coprocultura, supriza: salmonella prezent. si asimptomatica. asa ca va dati seama ca-s cu nasul in cartile din facultate pentru ca salmonella asimptomatica eu nu am vazut decat 2 cazuri in laborator. deci spor la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salmonella? esti sigura ca`i bun rezultatul?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, nu vb de lucruri sfinte si soti, da ?
Ca pe frontul de vest se lucreaza din greu la acest capitol

Rox - asteptam vestile bune ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Io una sint in ceata totala - salmonella asimptomatic suna asa, martzian !! Si asta vroiam sa intreb si eu - nu e posibil sa se fi gresit analiza ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Roxi, sanatate multa si asteptam vesti bune de la voi !
Io plec acasa, se pare ca la mine se repara liftul - sper sa fi terminat oamenii pina cind ajung eu, ca altfel ma pasc zece etaje de urcat pe jos (bey, cum se gindesc unii la mine, sa fac si eu ceva sport, dupa lungile momente de stat cu fundul in masina prinsa in trafic !!).
O dupaamiaza linistita va doresc si va pup pe toate !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oricum repet analiza. mda, exista si asimptomatic, dar v-am zis ce "dese" sunt cazurile. adica ar fi un rezervor undeva si e purtator.
edit ca am scris ca un...stiti voi ce: deci ar exista un rezervor de germeni in organismul lui. deci e purtator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai si ai unde sa ii faci analize sa vezi ce tip de salmonala este si la ce raspunde? oricum ciudat, purtatori silentiosi eu stiam ca sunt in general adultii, nu m-as fi asteptat ca un copil de 3 ani sa nu faca nici o reactie. Nasol ca trebuie sa il indopi cu medicamente, plus ca nu stii de unde-a agatat-o. La gradinita personalul de la bucatarie are analizele facute la zi?

Andries

Mergi la inceput