Piticlonti de iulie-august 2004 (232)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

traje de farufurie`n jos poate se vede tot blatu`;))

As vrea ioooo !! Ma multumesc insa cu ... glazura !
Roxi, daaa, am vazut pozele, super desenul acela !! Bravos, felicitari ! Si il cooptam si pe Pat in trupa, ca Giulikai ii trebuia un partener de dans !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxa - si eu am vazut pozele - mare talent in devenire ai in casa! Si mi-au palcut si pozele din clasa - asa putini copii sunt in grupa?

Mai, asa "patratele" sa tot vad...!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

deci, nora benchetuieste cu colegii, ie`n beuta si`n bunataturi, de dansuri nu pomeni nika, va multumeste si daca nu se chileste prea tare (asta ie de la mine) scrie mai incolo
gabi, daca trece greata asa `poi io`ti fac un poster in marime naturala si ti`l trimit, eii, ce zici?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut pozele Rox, mai vrem ! Tare fain desenul, mai ales ca a umplut toata pagina Pupam ochiosul. Gradi e faina tare, am sa trec si eu pe acolo sa pozez sa va arat.
Btw desene ... Giulia a dat in boala punctelor Face puncte, punctulete, apoi struguri, apoi puncte

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe Daria si Papa zice ca Catrina deseneaza puncte. deci e la moda.
Carmen si io-st antitalent, nici Mugur nu e mai stralucit. asa ca sper sa o mosteneasca pe mama si pe sora-mea care le au ceva-ceva.
Gabi sa iti fie de bine, sper sa tii in stomac mancarea. si curaj, hai ca nu mai dureaza mult perioada asta in clasa nu sunt multi, vreo 12 maxim cica, nu stiu daca vin toti ca dimineata la 8 si un pic cand il lasam noi pe Pat nu-s mai multi de 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

io am unele acasa, dar raman cu vazutul

Roxa sa-ti traiasca mama feciorul, artist in toata puterea cuvantului!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hehehe, tot la respect ejti tinuta?;))
edit, imi amintesc vag de nijte patratele pe vremea cind ierea student si se ducea pe la sala

quote:
Originally posted by Andries

quote:
Originally posted by leeloo2004

John D. Rockefeller, Jr.

Roxa sa-ti traiasca mama feciorul, artist in toata puterea cuvantului!!

Andries

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

Mai exista si romance (ne)fericite !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Andries, !! Nu se lasa hazbandu proprietate personala si pace, nu ?

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen, eu accept oferta - nu stiu daca trece greata, dar imi creste inima sigur!
Andries - pai mai insista, ce sa zic...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput