Piticlonti de iulie-august 2004 (232)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, da, roxana, sa nu va iasa nimic!
breii, ceva moare prin zona iaste? crez ca`s unele persoane care au nevoie;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Ce-mi placu, la ceas de seara Cristalina viziona la "patratele" !! Nu-i asa ca mersera bine la suflet (bine, nu ca un tort, ce-i drept, da tot pacolo !!)?
Roxi, sa fie bine cu analizele ! Am inteles cum vine treaba cu salmonella asi ... cum ii zice ! Pupici iepurasului ! Si sa stii ca eu ma abonez prima la potentialul viitor cabinet (ca tare mi-e drag sa vin in Constanta, heheee).
Andreea, spor la praji !
Andries, tinem pampoanele incuiate bine pina la data dorita de tine ! Shopping placut, dar ai grija de tine, da ?
Olivia, ma bucur tare ca sinteti mai bine ! Sanatate maxima lui Uka !
Ioana, , io sa stii ca astept filmul, nu-i bai de casa vraiste, la noi aseara Andrei a dat iama in cosmeticele mele si i s-a pus pata pe o cutiuta cu perle din acelea de fard, le-a scos tacticos pe toate pe covor si le pisa cu un pieptan ! Asa ca tu esti mai in avantaj, zic io, cu resturile de la ascutzeala !! Hai, baga imagini de la premiera, ca tare mi-e draga mindrulita ta !
Dana, pentru Ricu ! Nici eu nu am bagat sistemul cu bulinele cam din aceleasi considerente cu tine ! Nu ca as fi contra recompensa, dar mi se pare ca pustiul meu ar trebui sa fie cuminte si ascultator (ma rog, in limita normalului) si sa isi stringa jucariile pentru ca asa este corect, nu ca sa primeasca o bulina si sa fie recompensat cu jucarii ! Sa nu ma intelegeti gresit, nu acuz per nimeni de nimik, chiar ieri gasisem calendarul acela din revista mami, cel al copiilor cuminti, cu stelutzele colorate si ma gindeam ce ar fi sa il pun si eu in functiune ... dar m-am razgindit ! (Si oricum, jucarii primeste gizmoul de la noi doi parintii cit pentru zece copii !!)
Mey, ca ma intrebarati, ieri dupaamiaza cind am ajuns acasa, fireste ca nu se refacuse liftul, urc pe scari, dau de mecanic, intreb ce si cum si primesc mirobolantul raspuns cum ca lucrarile dureaza DOO SAPTAMINI !! Zic - "glumiti, nu-i asa ?". Ala se uita candid la mine si imi spune ca nu, dar ca o sa lucreze de la 9am la 5 pm ... intreb iar daca repune liftul in functiune, ca tre sa merg la cumparatuyri, si pina la zece cu enshpe sacose plus copilul de 16 kile in spate e greu, nene ... zice, daaa, sigur, ii dau drumul ! Ii iau de buna zicerea si uite asa plecam noi la supermarket si nici nu coborim bine, ca sare nu stiu ce drequ de siguranta si saionara lift !! Si tot asa am urcat pe jos pin la zece - again !!!- dupa ce am venit de la cumparaturi, norocul meu ca florin a fost un domn (dragul de el) si a urcat intii cu copilul si apoi cu toate sacosele, ca daca ma lasa si pe mine, derect la urgenta mergeam ! Si ca sa fie toate bune, am stat iar pina la 3 am sa gatesc in bucatarie, ca vine uichendu si nu am chef sa culinaresc, plus ca o sa il sarbatorim pe frate-miu al mic, asa ca o sa am timp liber, iuhuu ! Numa ca in dimineata asta sint cam chiauna ... of corz !
Daria, pentru Giulia !! Si pentru tine multi si o zi usoara la munci !
Cam atit ... pentru moment ... sint si eu pe aici, va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Copilul se pare ca s-a simtit tare bine in excursie - a primit si diploma de participare la concursuri, a mincat,a alergat, s-a simtit foarte bine - aseara cind l-am luat nu se mai despartea de autobuz... Singura parte negativa este ca de dimineata mi-a facut mai multe scaune moi culminind cu unul moale de tot care pe mine m-a trimis direct sa ma rastesc la bocanci... de-l apucase pe copil plinsu ca nu stia ce mi-a facut... In rest bine ca vine weekendul si ma mai odihnesc si eu!

Roxana - eu sper ca analizele alea sa fie gresite!
Alice - lasa ca urcatul scarilor e pe post de fitness...Ce ai culinarit tu pina la 3 am????????
Cristalina - pai cred si eu ca a facut fetze-fetze John...in puterea noptii ti te zgiai la patratelele lui Pitt??? Treaba e asta???

quote:

breii, ceva moare prin zona iaste? crez ca`s unele persoane care au nevoie;))

Pe mine m-ai bagat in ceata - ce ai vrut sa spui?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - moarea e zeama de varza acra, face bine dupa o
Sanatate lui Stefan, ma bucur ca a fost totul bine !
Pupici la burtica !

Alice - m-ai batut, io am doar 7 etaje de urcat :-)

Btw, Carmen, la ce-ti trebe ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, ! Super ca lui Stefanel i-a placut in excursie ! Si scaunele moi pot fi de la asta nu neaparat ca nu i-a trecut ce avea inainte ! Fa-i ceva de regim eventual vreo doo zile, un orez ... niste ceai de menta ... acusi, tu chiar vrei satz zic ce am gatit ??? Ca nu prea m-as incumeta sa povestesc ... daca ti se face pofta ? Cu itz trimit ???

Edit, ca vaz ca Doamna Pasa vorbeste de moare ... apoi o fi pentru Nora, sau o fi participat si ea la beute aseara de ziua secsoasei si acu le trebe zama de varza pentru niscaiva dregere ! Ai, Carmen, cum ii ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cred ca v-a dat Norika aseara de beut de vazurati toate in carouri... deci d-aia cere doamna Päsä moare pt colectiv:))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

....nu,ne-a dat bre nici un strop,da' noi am beut de ciuda,cu ochii pe patratzele, asteptand-o...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, m-am dumirit ce e moarea... tare mi-ar prinde si mie bine o gura si asta nu ca sa ma dreg dupa ...

Alice - spune, ca nu mi se face pofta - dar macar ma mai inspir si eu ca trebuie sa gatesc in weekend...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadieee - ce-ti fac fetili, cum e la gradi, cum e Sofia ???
Alice - baga meniul tau ...
Io fac supica de cartofi cu costite afumate, salata maxicana+ salata de cartofi +chiftele (ca a cerut donsoara G). Si gata :-) Aaa, prajitura cu mere :-)

Deci, vreau sa dezbatem sistemul cu recompense sau nu.
Va rog.
Sigur nu ajungem la paruieli, ca ne stim de muuulti ani, dar vreau idei, sfaturi, orice, despre cum procedati voi !!!

Incep eu: o recompensez pe Giulia sub diferite forme: o acadea, o plimbare in parcul x, un pipic pe barbie, orice, cand chiar se comporta exemplar, ma ajuta sau pur si simplu imi e draga.
Cand avem de mers undeva, ne punem de acord cu ce vom face, ce putem cumpara, cum stam cu bugetul :-) Nu avem probleme de obicei.
Cand insa stem in prag de crize, nervi, suparari, functioneaza sa-i spun ca mergem undeva si ne jucam, sau ajungem acasa si pregatesc o baie calda cu spuma si ascultam muzica.
Noah, ziceti si voi, va rog ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata neata....moarea sa ne spele greata!

Hai ca vad numa patratele in fata ochilor...

Sa va spui...dupa ce s-a acomodat copilu la gradi, de mergea de bunavoie si nesilit de nimeni, acum o saptamana, s-a imbolnavit si nu l-am mai dus vreo 4 zile. Ieri, prima zi dupa pauza, nici o lacrima nimic, vesel, cooperant. Toate bune si frumoase. Am zis gata, s-a invatat cu gradinita. Azi in schimb l-am lasat in urlete majore si trantit pe jos si am plecat, convinsi fiind ca se linisteste. O sun pe tanti educatoare, ca sa-mi spuna ca e totul bine si sa-mi linistesc si eu neuronu anxios, si cand colo ce-mi spune, ca a plans pana a vomat. . Miscarea asta e noua la el, n-a mai facut niciodata asa....
Acuma eu tot sper sa fie un plans si o voma de fitze si sa nu aibe ceva cu burtica...

Ieri am avut si noi in sfarsit sedinta cu parintii si am apucat sa mai schimbam doo vorbe cu educatoarele. Cu ocazia asta m-am trezit sefa comitetului de parinti (cred ca nu stiu in ce m-am bagat...)

Olivia, sanatate lui Uka! Mai spune-ne cum sunteti.

Roxa, tin pumnii sa fie gresala. patrick n-a luat antibiotic deloc, zici? Deci se poate si asa.

Cristal, io am cate un fior de cate ori te citesc, ca parca citesc povesti din casa mea...Seamana tare, cu o exceptie, John!

Gabi, la cat mai putine

daria, mie mi se pare foarte ok cum faci tu. la mine n-ar functiona o astefl de recompensa...Eu stiu asa ca e bine ca recompensa sa nu fie materiala, pe cat posibila, sa fie mai bine o incurajare, lauda, etc. sau mers cu el intr-un loc unde se poate distra, experimenta ceva nou, etc.

Mergi la inceput