Piticlonti de iulie-august 2004 (232)
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
Nu e chiar irealizabil sa stau 2 ani in CIC, dar ma omoara la nervi alea 6 mil lei vechi, eu sunt obisnuita cu venituri personale mari si cred ca am eu un pitic pe creier sa stau acsa si sa nu produc bani.
In principiu ne-ar ajunge banii pe care ii castiga sotul si as putea sa stau acasa, tocmai de aceea ma gandesc si ma tot gandesc la solutia asta. Macar am fost prudenta si am refuzat sa ne indatoram la banci, deci nu-mi stau ratele pe cap. O aprob pe Monica ... 5 ore la job iti dau alt tonus, asa mi-ar conveni cel mai mult, doar ca la mine ar fi 8 ore +1 ora pauza + 3 ore drum = 12 ore e mult si neconvenabil, as fi bucuroasa sa lucrez jumatate din timp pe jumatate din bani, dar nu-mi accepta nimeni chestia asta, o alta solutie ar fi sa-mi iau CIC si sa lucrez de acasa freelancer ceva - ceva si sa gasesc si o metoda sa-mi incasez banii fara sa fie considerati venituri profesionale (ca sa nu pierd CIC) e ca dreaq... plus ca de acasa nu poti sa faci chiar orice, ai de vorbit la telefon cu clientii, te suna probabil exact la ora la care stai cu copilul, trebuie sa te mai si intalnesti cu ei, uite eu am o prietena expert contabil care are o fetitza de un an si jumatate si tot asa intentiona sa lucreze de acasa. Ei bine nu s-a putut: mancare, vase, plimbare, urla copilul, etc. pana nu si-a amenajat un birou in alta parte nu a fost chip.
Andries
carmenp spune:
brei, am sa`i frec doo coate`n gura lu` pasa daca nu se mijca p`in casa ca john daca john poate el di ci sa nu?;))
in alta ordine de idei, io fusei la cumparat toale pentru botez, mai am luminarea si pampersii... zic io, <scarpinat_profund_in_barba>
ioano, la ghisee ca la ghisee, da` sa le vezi p`alea de la credite unde drequ le-o gasi asa frumoase si mai au si facultati pe deasupra
papa, salutam gagicili, brei una`i din placere alta`i din obligatie
norooooooooooooooo, hai la comemorare, las` brei, ca la anu ie mai naspa;)) aa, si fara setefeuri azi, da?
roxanaz spune:
eu azi am intrat in zodia laudarii copiluluil asa ca am pus poza cu opera de arta de ieri (hahahahaha am inebunit de tot ) plus alte trei poze de la gradi (una de azi, doua din prima zi): http://good-times.webshots.com/photo/2066336030088100014wbemAj
scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul ca inca nu am fost papparazzo adevarat la gradinita
azi a avut si prima ora de dans si a zis ca doamna de dans "l-a bucurat mult" si ca i-a placut foarte.
alice2004 spune:
Andries, apoi la programul expus de tine, io as sta acasaa !! Stiu ca venitul la birou e ca o relaxare, dar 12 ore e criminal ! Uite, Cristlina s-a scos, lucreaza cu John in acelasi lok si pe deasupra mai stau si la 5 min de institut !!
Nora, ma apuc sa maninc ceva ?? Ca mi se facu foame de atita asteptaaat !! Oi fi io siluetista, dar imi scade glicemia rau, parol d'onor !
Carmen, !! Ia-l usor pe Pasa, ca pune mai apoi DC-ul pe lista neagra si pe John in targetul febeistilor de va tot viziteaza acolosha !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Mei, eu am fost la masa - am balotat o ciorba de salata si niste spanac cu pui - acum sa vedem cit le tin in stomac...
Chiar - Nora, pe unde umblii??? Asteptam saleurile....
Lia - tu chiar nu mai dai niciun semn de viata??
Am sunat Missa sa vad ce-mi face odorul - au ajuns la Minastire, au intins paturicile pe iarba si se pregateau de masa. Copilul meu cica se simte tare bine, e vesel si nu are nicio treaba! Sa vedem diseara cit de obosit il iau...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Bre, nu mi-l deochiati!!!
Ca mi-a spus ca la scoala o sa faca el cu ele temele..."pentru ca tu nu ai rabdare, iar datoria ta o sa fie sa le plimbi prin parcuri si muzee si sa le duci la cumparaturi"...asa a zis...:)))
Cred ca ar trebui sa scriu cartea aia macar ca sa nu uite ca a zis ...:))))
Andries, m-a distrat la maxim aia cu "uscati si curati"...hihi
Important e sa fiti sanatosi ca si din biberon e bun laptele.
Noi numai cu slariul lui John nu cred ca ne descurcam, asa ca a fost si partea financiara importanta in decizia mea de a ma intoarce la servici...
Roxana, balerin care picteaza in timpul liber se face!......Pupam dansatorul...:)
Noraaa, hai repede cu tortul ala ca acusi ma duc acasa, sa guste si aia mica...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Hihii, prevad ca o sa fie bestellerul anului !! Neaparat scrie cartea aceea !
Gabi, ma bucur ca Stefan e ok in excursie ! Si sa iti fie de bine, ca vad ca Nora tace milc !
Ce tort ? Ca e ora prinzului, tre sa sara cu masaaa mare, la cit am asteptat !! Tortu'i bashca !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
cristalll, pina vine nora cu tortu` pentru inimioara ta sinjerinda www.bradpittnow.com/brad_pitt_diet_workout_abs.php" target="_blank">nijte patratele ;))
alice2004 spune:
... citisem de patratele si tort si dau sa deschid linku lu Carmen, sa vad ce isprava culinara mai gasesc, cind colo, dau de breeeed piiiit cum l-a facut muma-sa (adik far de haine !) pe cind juca in Troia !! Si moamaaa, ce pofta de ... tort mi-ai facut, pasaruicoo !
Alice si Andrei
carmenp spune:
traje de farufurie`n jos poate se vede tot blatu`;))
edit, roxana, vazut picasso, felicitarili mele sincere, iost antitalent, cind era vorba de desen si lucru manual plingea toata casa:D