***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Mersi pentru raspuns, incerc si eu calea asta daca nu primesc un raspuns curind (si daca nu e prea tarziu), am vorbit cu cineva la raif direct care a zis ca incearca sa afle stadiul refuzului.

edit: cica pe 14 octombrie vor avea raspuns pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mie mi-au zis de la ABN ca in a 46-a zi de la inregistrarea refuzului, daca nu au un raspuns de la LR imi vireaza automat banii inapoi in cont. Am intrebat pe 3.10 si nu aveau inca nici un raspuns (da Doamne ca nici sa nu-l primeasca!) si mi-au zis ca termenul expira pe 15.10. Mult a fost, putin mai este!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si iar mi-au golit cosul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si mie imi golisera cosul ieri, am pus in el din nou produse si vad ca inca am ceva in cos.... Or mai fi si erori, as vrea sa nu devin paranoica. Nu am crezut sincer nici ca vor relua comenzile nici ca ne vor da ceva pe cecurile alea primite...si totusi au facut-o. Poate au inca erori in site... Daca goleau intentionat cosurile la toate conturile cu RO se goleau automat cosurile tuturor, nu?
Cat despre mai multe conturi v-am zis ca eu am anuntat direct ca am 3 conturi si nu m-a luat nimeni la rost, mi-au zis insa ca inchid 2 din ele. Nu am verificat daca au si facut-o. Coduri daca merg alea de pe site nu ma supar ca nu primesc pe mail. Nici nu stiu daca am folosit vreodata coduri primite personal. Mai mult, am un cont facut in perioada embargoului cu adresa de Franta (pusa pur si simplu la misto) si nici acolo vad ca nu primesc coduri.

Cat timp am scris mesajul m-am logat si pe contul meu initial, cel care a ajuns aiurea sa fie pe numele Andreeip (la ultima comanda in loc sa trec la livrare adresa ei am schimbat datele contului meu cu datele ei , comanda fiind anulata cecul a venit pe numele ei si asa a ramas...). Nu am cum sa simulez o comanda dar nu e inchis contul ca ma pot loga. Si de asta am spus eu singurica ca e in triplu exemplar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Gabitaco, Maria are 91 cm si 14 kg, i-am luat 2 seturi de helanci si-s numai bune la maneci, putin largute pe ea, asa ca io cred ca Mateei i s-ar potrivi 86. Acum mai este o problema, daca intra sau nu laavpa. In primavara am luat niste helanci cu marginute ondulate, daca le-as putea descrie in felul asta si la spalat s-au scurtat rau de tot, arata naspa.

Maria(29.11.2005) si Ioana 35+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ioana... asa am zis si noi. 94 , marimea urmatoare, mi se pare mult prea mare... si nici nu vreau sa cumpar haine acu pt la toamna viitoare...Iau 86, daca ii sunt mici, desi nu cred,ii voi lua 94.

In alta ordine de idei e inalta bine Maria ta pe langa Mateea mea.Sa va traiasca si sa aiba noroc in viata .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Multumim, gabitaco, dar nici noi nu suntem prea mici: eu - 1,81 cm, sotul - 1,93. Cum era sa iasa o piticanie de om?

Maria(29.11.2005) si Ioana 35+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gabitaco eu i-am luat lui Marco 94 si ii sunt enorme. pantalonii i-am scurtat. el are acum 87cm, dar ii sunt bune cele de 86. sa vedem cand primesc pachetul, acum am comandat blugi si hanorace 86.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Giva- multumim si tie.
Mateea va face 2 ani in decembrie, iar masura 94 vad ca e pt 3 ani... deci din start mi se par mari.
Asteptam impresii si sugestii, pt marimi, dupa ce primesti coletul cu hainute.

Ioana... asa mai vii de-acasa... de noi suntem mai mititei.. eu 1,72, sotul 1,77 deci suntem in grafic cu Mateea...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, eu deja ma mir cum de-i vin Ilincai helancile 94. E adevarat ca stau mai lejer pe ea, dar cele 86 sunt scurte la maneci, sta copilul cu incheietura goala, bleah. Si n-are decat 12 kg. Cred ca depinde de constitutia fiecaruia.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput