***LA REDOUTE (54)***
Raspunsuri - Pagina 18

gabitaco spune:
Camelia, am vazut poze cu Dariuca redutista... tare scumpica s-a mai facut .
.Tu ce marimi ii comanzi la hainute.... si care sunt dimensiunile ei actuale?
Eu vreau setul de helanci si nu stiu daca sa comand 86 sau 94. Mateea are cam 13kg si 86 cm. Marimea 94 e pt 3 ani... asa ca sunt in mareeeeeee dilema Cert este ca imi place ca hainutele sa ii fie un pic mai fixe ... daca ma intelegi, da nu stramte.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

cristi22na spune:
eu am facut pe 25 o comanda cu cecul cu 20 de produse dintre care mi-au scos 5(in total 20 euro) din ele. le-am dat mail a zis ca nu le aveau in stoc desi ele erau si sunt si acum in stoc.nu a venit comanda nici acum. pe 28 am mai facut o comanda de 10 produse.ar tb sa vina saptamana asta.eu astept sa vina comanda si le spun de cei 20 de euro, desi eu mi-au trimis o scrisoare ca tb sa imi returneze 0,2 euro.

claujro spune:
Am aflat de la BRD urmatoarele: daca in termen de 30 zile LR nu aproba sau dezaproba (cu documente) refuzul la plata, banca noastra trimite un mesaj electronic prin care ia automat banii din conturile lor (plus 10 euro/refuz de plata)- eu am 2 - Chiar daca ei spun ca au trimis cec, asta nu are acoperire pt ca eu pot refuza sa incasez cecul (e dreptul meu) si pot merge mai departe cu refuzul la plata. Deci asta nu e o acoperire pt ei. Daca LR nu are cu ce sa dovedeasca ca mi=a trimis produsele pt sumele respective (si nu are...) reclamantul isi primeste banii inapoi.
Fetele care mai aveti refuzuri la plata, nu renuntati! Va rog!
Imi incasez banii integral si BRD-ul incaseaza in plus 20 euro comisionul lor.

Laura Ioana spune:
Fetelor cum putem sti in ce perioada incep reducerile? Scrie ceva pe site? Sau ne anunta ei (daca binevoiesc)?
27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

claujro spune:
Nu te anunta. Cauti pe google cand e perioada de soldare in Franta in departamentul unde e firma LR. dar aflam noi pana atunci, stai linistita! te anuntam!

Laura Ioana spune:
Clau deci am toata baza in voi, da?
Sunt cu okii pe voi
Abia astept sa vad cand/daca imi vin comenzile Am dat una pe 1 oct (niste pantofi barbatesti) si una pe 5 oct (niste pantofi de dama + o geanta cadou). Sunt ca pe jar, parca tre sa primesc cadouri de Craciun, asa simt
27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

ella_74 spune:
da Clau, ai dreptate cu refuzul de plata.
Acelasi raspuns il am si eu de la Raiffeisen; mi-au spus ca pe 12 oct am banii; astept ; eu oricum nu am primit toate cec-urile si chiar daca banca ar fi venit cu povestea asta le-as fi spus ca simpla trimitere a unui cec nu face dovada repararii prejudiciului.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Viairo spune:
Ella cum ai aflat rezultatul de la Raiffeisen? Ca astia de la raif direct nu au acces la astfel de informatii.

ella_74 spune:
viairo,
pai eu am depus primul refuz de plata pe 15 august la sucursala din Amzei; am tot fost pe la ei si m-au aburit ca nu stiu nici un status al cererii mele asa ca acum vreo 3 saptamani m-am enervat de tot si am sunat la Raiff. direct si am depus un nou refuz de plata prin telefon, ca sa pot verifica tot prin acest serviciu stadiul cererii.
Deci, daca ai depus refuz de plata in sucursala cei de la Raiff. direct nu-ti pot da detalii despre cerere.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David

nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am aflat de la BRD urmatoarele: daca in termen de 30 zile LR nu aproba sau dezaproba (cu documente) refuzul la plata, banca noastra trimite un mesaj electronic prin care ia automat banii din conturile lor (plus 10 euro/refuz de plata)- eu am 2- Chiar daca ei spun ca au trimis cec, asta nu are acoperire pt ca eu pot refuza sa incasez cecul (e dreptul meu) si pot merge mai departe cu refuzul la plata. Deci asta nu e o acoperire pt ei. Daca LR nu are cu ce sa dovedeasca ca mi=a trimis produsele pt sumele respective (si nu are...) reclamantul isi primeste banii inapoi.
Fetele care mai aveti refuzuri la plata, nu renuntati! Va rog!
Imi incasez banii integral si BRD-ul incaseaza in plus 20 euro comisionul lor.
fix acelasi raspuns l-am primit si eu zilele trecute de la bcr

si eu am incurajat fetele sa astepte refuzul de plata pentru ca noi n-avem nimic de pierdut ci doar lr

ella e curios cu raiffeisen ca mie mi-au zis ca nu au niciun raspuns si ca sa-mi incasez cecul ca mai mult nu pot face