***LA REDOUTE (54)***
Raspunsuri - Pagina 17

claujro spune:
S-ar putea sa aveti dreptate...sa faca magariile intentionat. Nu am dat nici o comanda. ce-i drept, in ultima vreme asa ca nu am verificat. Am citit mai de mult pe forumul frantuzesc ca daca te descoperea ca ai 2 conturi si folosesti coduri care nu-ti apartin se lasa cu inchideri de cont.
Dar eu va spun de pe acum ca nu ma mai bag.

CatXO spune:
Buna seara!
Am reusit si eu astazi sa-mi fac un cont pe "La redoute" si am si facut o comanda. Am trecut si un cod de cadou, am vazut ca mi l-a luat. Cam in cate zile sa astept coletul? Sper ca produsele comandate sa fie ok, am niste emotii...
Pupici,

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by CatXO
Buna seara!
Am reusit si eu astazi sa-mi fac un cont pe "La redoute" si am si facut o comanda. Am trecut si un cod de cadou, am vazut ca mi l-a luat. Cam in cate zile sa astept coletul? Sper ca produsele comandate sa fie ok, am niste emotii...
Pupici,
Oana, Alexia
si Daria
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
In cazul fericit coletul ajunge in 8-10 zile.
Claudia,codurile care nu sunt primite pe mail,deci personalizate,sunt pt toata lumea,nu?
Acum nu stiu ce se intelege prin "toata lumea"...

maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by madau
Viairo parca tu ai luat bluza asta..cum e? Material de pulover sau de bluza, supraelastica? La lungime cum e, pana unde vine?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5919509&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Mada, si eu am bluza asta. Materialul negru e ca de bluza, dar un supraelastic mai plin (nu e chiar PNA...), se muleaza fain. Gulerul si mansetele sunt din material de camasa. Lungimea e medie, normala, nici pana la buric, nici sub fund.
Mie mansetele mi se par cam mari, nici tati si nici Cristi nu le suporta, ma tot trag de ele incat renunt s-o mai port in prezenta lor

Giova spune:
citesc aici si ma uimesc...oare chiar asa de nesimtiti sa fie? nici nu mi-am verificat cosul, am si eu cateva produse in el, dar nu le cumpar acum, astept sa vina comanda.
In alta oridne de idei..eu m-am certat cu cei de la Mopiel. le spun sa-mi trimita papucii cu Cargusul, cica ajung a 2 zi, platesc si mai mult decat prin Posta...nici nu ajung. Pai nu e bataie de joc? papucii trebuiau sa ajunga vineri si uite ca e luni si nimic. asa mai bine ii puneau prin posta.
Offf...caci bine am inceput sapt.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Viairo spune:
quote:
Originally posted by maria_alexiaquote:
Originally posted by madau
Viairo parca tu ai luat bluza asta..cum e? Material de pulover sau de bluza, supraelastica? La lungime cum e, pana unde vine?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5919509&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Mada, si eu am bluza asta. Materialul negru e ca de bluza, dar un supraelastic mai plin (nu e chiar PNA...), se muleaza fain. Gulerul si mansetele sunt din material de camasa. Lungimea e medie, normala, nici pana la buric, nici sub fund.
Mie mansetele mi se par cam mari, nici tati si nici Cristi nu le suporta, ma tot trag de ele incat renunt s-o mai port in prezenta lor
Eu nu am luat inca bluza, dar sunt tentata.

claujro spune:
Eu am bluza aia dar muuuult mai ieftin am luat-o. E un material supraelastic..dar nu plasticos, un bumbac cu elasten, pe mine vine mulata, e ok ca lungime si materialul alb e grosut si tapanos. Am purtat-o, da foarte bine, am spalat-o si nu au intrat culorile una in alta. Eu v-o recomand, e ok, e aspectuoasa dar nu stiu daca merita 12 euro...E redusa doar 20%...

alinabojuc spune:
Salutare. Am si eu bluza aceea.Am luat-o mai ieftin (2.39 euro), probabil cam cand a luat-o si Claudia.Dar oare o fi acelasi fel de bluza? Ca pe a mea scrie bumbac si putin elastan.A mea e portocalie cu guler alb. E tare draguta.
Normal ca mi-au golit si mie cosul. E prima data, sper sa nu-i apuce iar dracii.
alina

nushulica spune:
quote:
Originally posted by assa
Fetele imi puteti da si mie ceva adrese de contact de la LR?
merci mult
cvancoil@redoute.fr
bhenon@redoute.fr
prima e a cristinei si sigur raspunde ca e pe baricade