***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

S-ar putea sa aveti dreptate...sa faca magariile intentionat. Nu am dat nici o comanda. ce-i drept, in ultima vreme asa ca nu am verificat. Am citit mai de mult pe forumul frantuzesc ca daca te descoperea ca ai 2 conturi si folosesti coduri care nu-ti apartin se lasa cu inchideri de cont.

Dar eu va spun de pe acum ca nu ma mai bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna seara!

Am reusit si eu astazi sa-mi fac un cont pe "La redoute" si am si facut o comanda. Am trecut si un cod de cadou, am vazut ca mi l-a luat. Cam in cate zile sa astept coletul? Sper ca produsele comandate sa fie ok, am niste emotii...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by CatXO

Buna seara!

Am reusit si eu astazi sa-mi fac un cont pe "La redoute" si am si facut o comanda. Am trecut si un cod de cadou, am vazut ca mi l-a luat. Cam in cate zile sa astept coletul? Sper ca produsele comandate sa fie ok, am niste emotii...

Pupici,

Oana , Alexia si Daria

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

In cazul fericit coletul ajunge in 8-10 zile.

Claudia,codurile care nu sunt primite pe mail,deci personalizate,sunt pt toata lumea,nu?
Acum nu stiu ce se intelege prin "toata lumea"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by madau

Viairo parca tu ai luat bluza asta..cum e? Material de pulover sau de bluza, supraelastica? La lungime cum e, pana unde vine?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5919509&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mada, si eu am bluza asta. Materialul negru e ca de bluza, dar un supraelastic mai plin (nu e chiar PNA...), se muleaza fain. Gulerul si mansetele sunt din material de camasa. Lungimea e medie, normala, nici pana la buric, nici sub fund.
Mie mansetele mi se par cam mari, nici tati si nici Cristi nu le suporta, ma tot trag de ele incat renunt s-o mai port in prezenta lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

citesc aici si ma uimesc...oare chiar asa de nesimtiti sa fie? nici nu mi-am verificat cosul, am si eu cateva produse in el, dar nu le cumpar acum, astept sa vina comanda.

In alta oridne de idei..eu m-am certat cu cei de la Mopiel. le spun sa-mi trimita papucii cu Cargusul, cica ajung a 2 zi, platesc si mai mult decat prin Posta...nici nu ajung. Pai nu e bataie de joc? papucii trebuiau sa ajunga vineri si uite ca e luni si nimic. asa mai bine ii puneau prin posta.
Offf...caci bine am inceput sapt.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

quote:
Originally posted by madau

Viairo parca tu ai luat bluza asta..cum e? Material de pulover sau de bluza, supraelastica? La lungime cum e, pana unde vine?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5919509&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mada, si eu am bluza asta. Materialul negru e ca de bluza, dar un supraelastic mai plin (nu e chiar PNA...), se muleaza fain. Gulerul si mansetele sunt din material de camasa. Lungimea e medie, normala, nici pana la buric, nici sub fund.
Mie mansetele mi se par cam mari, nici tati si nici Cristi nu le suporta, ma tot trag de ele incat renunt s-o mai port in prezenta lor

Eu nu am luat inca bluza, dar sunt tentata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am bluza aia dar muuuult mai ieftin am luat-o. E un material supraelastic..dar nu plasticos, un bumbac cu elasten, pe mine vine mulata, e ok ca lungime si materialul alb e grosut si tapanos. Am purtat-o, da foarte bine, am spalat-o si nu au intrat culorile una in alta. Eu v-o recomand, e ok, e aspectuoasa dar nu stiu daca merita 12 euro...E redusa doar 20%...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salutare. Am si eu bluza aceea.Am luat-o mai ieftin (2.39 euro), probabil cam cand a luat-o si Claudia.Dar oare o fi acelasi fel de bluza? Ca pe a mea scrie bumbac si putin elastan.A mea e portocalie cu guler alb. E tare draguta.
Normal ca mi-au golit si mie cosul. E prima data, sper sa nu-i apuce iar dracii.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Fetele imi puteti da si mie ceva adrese de contact de la LR?
merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by assa

Fetele imi puteti da si mie ceva adrese de contact de la LR?
merci mult

cvancoil@redoute.fr
bhenon@redoute.fr

prima e a cristinei si sigur raspunde ca e pe baricade

Mergi la inceput