***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by alinabojuc

Hi, hi.Eu nu am de unde sa va dau placint.Sariti pe Jasmine sa faca.Eu va invit mai pe seara la pizza chiar daca nu am masline bune.
Cum sa-mi fentez sotul ca sa mai dau o comanda pe redoute?

alina

pe mine sariti degeaba ca nu fac nimic nici azi.Ma impac foarte bine cu o salata mare de rosii,castraveti si ardei cu branza Feta.Mai pe seara ma duc in vizita la o prietena,sa stam la cafele.

Vineri am facut o comanda pe LR,cu niste adidasi.Am primit mail de confirmare,toate bune si frumoase.Azi am primit mail ca articolele erau epuizate deja pe data de 5 octombrie,asa ca n-o sa primesc coletul.OK,dar de unde stiu eu daca mi-au luat banii de pe card?
Am scris acum pe site si am intrebat.

Si daca erau epuizate de ce naiba apareau ca disponibile si de ce am putut sa fac comanda???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mi-au golit cosul...nu pot sa cred

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am impresia ca s-au apucat sa ne hartuiasca.Si eu aveam niste Adidasi in cos di dupa 3 zile mi-au spus ca reducerea nu este decat pentru francezi si nu pentru strainatate.
Asta e bataie de joc si tare mi-e ca ma pauc iar de scris dupa ce voi face niste copii la toate magariile astea.
Sau sant eu paranoica?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

monika adik ai apucat sa dai comanda cu pretul redus si pe urma ti-au zis ca nu e pt noi pretul ala??ca daca-i asa e discriminare

si mie mi-a golit cosul saptamana trecuta de n ori nici nu mai puneam nik in cos de nervi

Mergi la inceput

N-am apucat sa dau comanda ca ma tot "oiesc pe aci si nu stiu ce sa mai shopinghez.Erau doar in cos alaturi de alte produse dar aveau un pret bun.S-ar putea sa fie doar o parere dar cand i-am pus in cos nu scris nimic.Apoi peste cateva zile scria sus cu rosu ca produsul este la acel pret doar pentru Franta nu si pentru strainatate..M-am sictirit si am sters tot cosul.Voi ce mai luati?Ca eu nu prea vad nic.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Moama,nu-mi vine sa cred ce spuneti.Astia chiar vor ca noi de bunavoie sa renuntam la ei.Adica n-avem voie coduri si nici reduceri,doar pret integral.Prevad ca iar se ingroasa gluma.Astia chiar nu s-au lamurit ca n-au cum sa se puna cu romanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Moama,nu-mi vine sa cred ce spuneti.Astia chiar vor ca noi de bunavoie sa renuntam la ei.Adica n-avem voie coduri si nici reduceri,doar pret integral.Prevad ca iar se ingroasa gluma.Astia chiar nu s-au lamurit ca n-au cum sa se puna cu romanul!

chiar asa...mai vor o revolutie

Mergi la inceput

De-abia astept sa-mi faca in cos pretul integral la reducerile pe care le vreau eu.Iar scriu la protectia consumatorului.O luam de la capat ,daca trebuie.
oricum numai bine nu gandesc ei despre noi si mizeaza ca nu mai putem face iar taraboi.Dar din pacate eu sunt gata s-o iau de la capat.Voi ce ziceti?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Dar de ce nu mai putem face iar taraboi,avem limita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Sa fiu sincera eu m-am asteptat la mizerii de genul asta.Doar nu credeti ca au digerat prea usor ceea ce le-am facut.Era prea putin probabil sa zica "OK,reluam livrarile spre RO si va tratam cu respectul cu care ne tratatm toti clientii".Daca n-au putut sa scape de noi incearca sa ne faca sa renuntam singure.

Mergi la inceput