***LA REDOUTE (54)***
Raspunsuri - Pagina 10

nushulica spune:
jasmine asta s-a intamplat si la mine abia azi dimineata am vazut mail de la julie areski ca mi-a inregistrat comenzile si ca trebe sa platesc 15euro pe tricoul reebok si 12euro pe un pulover pe care eu l-am platit deja cu bonul ala cadou
acu o sa-i scriu cristinei sa vad ce zice
da-s varza oricum
alina mie imi plac tare mult botinele si in general port toc si nu talpa joasa inclusiv iarna asa ca nu ma deranjeaza deloc...si sunt in trend sa stii

claujro spune:
Monica, eu am luat giletul ala, e plasticos rau si in plus e un maro de mamaie..... Dar merge purtat, nu e chiar oribil, broderia aia de pe maneca il mai inveseleste. Parerea mea e mai bine nu! Cu banii aia iei la reduceri unul mult mai purtabil!
Ma ingrozesc cand aud ce probleme aveti cu cecurile si comenzile. Imi pare rau! Sper sa nu va suparati pe mine, eu tot nu inteleg de ce v-ati complicat si ati folosit cecurile. Stiu ca functionarii bancari v-au descurajat, dar daca la unii a mers cu chargebackul ar fi mers la toti, trebuia doar sa va cereti acest drept. Imi pare sincer rau!

alinabojuc spune:
nushulica imi placeau si mie tocurile prin liceu.Eh daca era incaltamintea de acum pe vremea aia... Poate ca daca nu as avea meseria ce o am eram si eu acum pe tocuri. Dar cand nu sunt acasa, la calculator(unde stau in papuci de casa
moi, pufosi), sunt pe teren.Iar la badea Gheorghe in gradina plina de porumb, varza si alte cele nu se pot purta tocuri. Ce sa fac daca mi-am ales meseria asta, care de altfel imi place.
Mai fetelor giletul ala plasticos il aveam si eu in cos. A zburat imediat pe geam cand am vazut ce ati scris.
Nu mai stiu cine zicea de o paturica primita cadou. E ok? As lua si eu la nepot.
Am facut cous-cous cu lapte. L-am papat un`doi.
alina

nushulica spune:
am dat comanda acum si mi-am luat botinele pe negru cu argintiu
abia astept sa le vad
am mai luat si niste bluze cu maneci lungi pt sot si niste blugi,pulovere pentru mine
we placut

claujro spune:
nushulica, eu mi-am umplut dulapul de la Ikea si ma tot gandesc la tine.... cate dulapuri d'astea ai in casa????!!!!
Edit: nu de alta, dar mai e un pic si vin reducerile...si atunci sa vezi nebunie, apoi baga colectia de primavara-vara- marfa noua- apoi...din nou reduceri si tot asa...Cand o sa te opresti sau macar sa te temperezi? Am procese de constiinta ca eu te-am ajutat initial sa "descoperi" cum e cu LR...
Glumesc, sper sa nu te superi!

Lorenza spune:
Buna!
Tania,sa-ti traiasca puiutii,sa fie sanatosi si voiosi!
Nici eu nu ma reped cu comanda cu cec,oricum astept reducerile din ianuarie,pentru ca in general la hainele de adulti mi-a parut rau ca am dat niste banuti(in sezon normal de vanzari) si ori nu se asezau bine ori nu-mi placea materialul.Asa ca la reduceri,la cativa euroi nu-mi pare rau,ca din atatea produse oricum se nimeresc cateva bune si se compenseaza,altfel imi fac sange rau.
Deci,astept charge-backul si daca chiar nu-mi iese,incasez cecul,ca n-am chef sa le suport pe donsoarele gretoase,stau mai prost cu vezica biliara.
E acolo o varza in capul lor,nu stiu ce sa mai cred.Cand mi-a scris Sabine,ca-mi trimite banii pe pantofii,dupa ce a calculat ea o suma ciudata ca-mi datoreaza,bineinteles mai mica(n-am ripostat,ca mi-ajunsese),ulterior ma anunta ca mi-a virat suma care era de vreo 3 ori mai mica.Am crezut ca-si bate joc de mine.Ii scriu frumos ce suma imi datoreaza de fapt,pe prima sau pe doua,ca nu mai intelegeam nimic.Isi da seama de greseala si mai baga in cont restul.Dar atata tevatura pentru carpele astea!

alinabojuc spune:
Ce pulovere ai luat Nushulica? Si eu vreau sa-mi iau si poate imi dai ceva idei. problema si la mine e cu dulapurile. Da noi nu avem Ikea. Avem magazine rebuturi de dulapuri.
alina

anaalina spune:
Salut!!!
MOnikka vreau si eu sa vb cu tine de o comanda , stiu ca esti din Focsani si poate ne cuplam la una. poti sa-mi dai un mesaj pe PMca il am activat. Daca nu ma gasesti mereu pe mauras15alina@yahoo.comastept raspuns.
Varsta Catalinei Teodora

nushulica spune:
claudia nu ma supar mama ...stii cum ma apuca pe mine sa comand si nu ma pot opri asta e...ce sa fac
dulapuri am destule ca am un dressing maaaare si noi suntem doar 2 iar pentru cand va veni un copil camera lui este deja prevazuta cu dressing mai mic ...dar promit ca in ala sa nu ma bag cu hainele mele astept sa vina bb si atunci o sa-l umplu pe ala...pentru mine o sa ma opresc
alina uite pun linkuri cu ce am comandat poate te insipirsa mai cumperi si tu sa nu se mai ia claudia numai de mine
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324123317&documentid=424907&categoryid=22890157&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-pull-sans-manches-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324122978&documentid=424907&categoryid=22890157&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 asta imi place de mor
http://www.laredoute.fr/vente-corsaire-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324123929&documentid=424907&categoryid=22890157&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-bustier-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324124384&documentid=424907&categoryid=22890157&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-manches-kimono.aspx?productid=324121565&documentid=201207&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-chauffe-epaules-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324124390&documentid=201207&categoryid=31520129&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
asa...si botinele alea care vi le-am aratat mai sus si pentru sot niste tricouri cu maneca lunga dar nu cred ca va intereseaza
ps: claudia stai linistita n-ai de ce sa ma ai pe constiinta ca tu m-ai ajutat la prima comanda si ca mi-ai transmis microbu numai sotu sa nu auda asta

alinabojuc spune:
Iar am pus in cos din cauza ta nushulica. De vede sotul
De ma alunga de acasa ma primiti la voi?
acu vazui ca asta e bon jovi. Vai ce a ajuns bietul de el.
alina