***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Oau Tania ce frumosi copii ai! Da` nici nu se vede ca ai facut copii! Care e secretul? Banuiesc ca o sa shopinguiesti pe redoute pentru printesa mica.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tania felicitari pentru sofia!!!este superba sa fie sanatoasa si sa-ti aduca multe bucurii!!!

jasmine zi-le astora de la bancpost sa-ti dea un nr de la call center si aculo ceri la serviciul chargeback eu asa am procedat cu bcr-ul azi ca altfel de la banca nu stiau nici alea...tot asa mi-au zis sa astept extrasu sa vad daca mi-au venit banii

fetelor vreau sa-mi iau o pereche de ghetutze sau mai bine zis botine si stau in dubii ce culoare sa iau

e vorba de astea
http://www.laredoute.fr/vente-bottines-mellow-yellow.aspx?productid=324125592&documentid=201207&categoryid=22907175&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

ma gandesc ca daca iau negre sunt prea comune si tot am negre si daca iau argintiul ala sa nu fie prea tipator...din poze nu-mi dau seama exact ce fel de argintiu e ca intr-o poza il arata mai inchis si in alta mai deschis

voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by nushulica

jasmine zi-le astora de la bancpost sa-ti dea un nr de la call center si aculo ceri la serviciul chargeback eu asa am procedat cu bcr-ul azi ca altfel de la banca nu stiau nici alea...tot asa mi-au zis sa astept extrasu sa vad daca mi-au venit banii

asa o sa fac,dar luni,ca acum nu mai am cu cine sa vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CLAUDIA, esti o scumpa. Cat priveste ING, nu mai am chef sa fac nimic, pana la urma am dat comanda cu cec-ul si am confirmarea de la LR ca au procesat-o. ASta e, poate in alte conditii aveam mai multa tragere de inima sa-mi scot coltii, dar acum numai de proceduri bancare nu-mi vine. In schimb, abia astept sa ridic sacul cu produse (ca am luat 25) si sa va pun linkuri.

ALINA, NUSHU, multumesc, eeee, mai am eu ceva kg sa dau jos dar am fost smekera si m-am pozat imbracata in negru . Normal ca deja bag shopping pt pitica mica - saraca a purtat pana acum haine de la frate-su si abia de curand i-am luat si ei un combinezon roz (ala din poza) ca sa para a fetita . Acum abia astept sa pot lua rochite!

Lui Stefan am vrut sa-i iau o geaca fitzoasa (o ochisem de maibine de 6 luni si asteptam sa o reduca. In sfarsit, o gasisem redusa cu 35%, o puteam lua, pe 1 octombrie, cu 45 de euro. Ei, pe 2 octombrie, cand am dat comqanda, era 70 de euro , noroc ca am verificat preturile din cos. Asta e jacheta:
http://www.laredoute.fr/vente-parka-miniman.aspx?productid=324123919&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

NUSHU maaaare dilema cu botinele alea! Imi plac la nebunie pe ambele culori, de fapt imi plac multe chestii de la Mellow Yellow. Maro-ul e demential, pare insa mai de ocazie, negru merge la mai multe, depinde la ce la vei purta. In schimb, orice pereche iti iei, sunt superbe.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tania felicitari!!!! sa va traiasca Anna, tare dulce si bucalata mai e!!! aveti 2 copii superbi!!!
Nushu eu mi-as lua pe negru, o fi comun negrul, dar botinele sunt deosebite si le poti purta oricand.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe.aspx?productid=324104554&documentid=346107&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Monica, eu am luat jacheta asta si mi se pare "plasticoasa" -scartaie de sintetica ce e...dar de aratat, nu pot sa zic ca e aiurea, dar nici cine stie ce. Oricum, la banii astia, poti sa o iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele multumesc pentru sfaturi...ma mai gandesc parca as lua totusi negre ca oricum au banda aia indoita argintie si sare in oki oricum

monika si claudia a luat puloverasul ala parca...si ea zicea ca e sintetic si nu merita banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Delir total cu LR!!!
La comanda data pe fax (in contul sumei de 92.8 euro pt care nu am primit cec la anularea comenzii din iulie) pusesem 2 perechi de adidasi si bluza aia care aparea pe site cu 8.37 euro si Sabine sustinea ca trebuie sa platesc 27.9 euro pe ea.Dupa un schimb de mailuri a recunoscut ca daca apare pe site cu 8.37 pot sa o iau cu 8.37.A doua zi mi-a trimis mail ca mi-a inregistrat comanda.Ma uit in suivi de commande si vad ca mi-a pus o singura pereche de adidasi.Ii dau alt mail si-i spun,ea imi raspunde ca nici o problema,imi trimite un CEC de 30 euro.Eu ii spun ca nu mai vreau nici un cec,pt ca vreau sa ajungem la zero.O rog sa ma mai lase un pic sa gasesc altceva de comandat in valoare de 30 euro,ca sa terminam balciul asta.
Gasesc ceva,ii dau pe mail referinta,culoarea,marimea,pretul.Pt ca nu-mi accepta nici un cod (nici macar "colis)rezulta suma de 34.6 euro.Ea ma intreaba daca sunt de acord sa-mi mai ia de pe card inca 4.6 euro.Eu ii raspund ca da.Toate bune si frumoase,aparent.

Peste 2 zile primesc :
-un mail de la Sabine cum ca mi-a inregistrat o comanda de 34.6 euro si mi-a tras de pe card suma de 4.6 euro si acum suntem cu balanta la zero,asa cum am zis eu ca vreau
-un mail semnat Julie Areski,cum ca mi-a inregistrat comanda si urmeaza sa platesc eu la livrare suma de 34.6 euro!!!!

Astia sunt varza cu carne,mai fetelor.
Pt RO nu exista optiunea de plata la livrare!!!
Si la ei acolo e babilonie curata,nu stie stanga ce face dreapta.

In alta ordine de idei,de mai bine de o saptamana n-am mai primit pe mail nici un cod de reducere,pe nici unul din multele mele conturi.E clar ca ne-am lins pe bot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

fetelor cred ca am raie. ma mananca degetele ingrozitor sa mai dau o comanda.dar sa nu-i spuneti sotului ca.
Nushulica ciudate botinele alea.Mie sincer nu-mi plac, de fapt nu-mi plac tocurile, noroc ca s-au inventat balerinii, adidasii si cizmele cu talpa joasa. oricum da-i bataie la comanda.
Tania ce face printesa? Abia astept sa vad ce rochite ii iei. Imi plac foarte mult.
offtopic: ati facut careva cous-cous cu lapte? am facut ieri cu pui si cand l-am preparat mi s-a facut pofta sa-l fac cu lapte. Acu stau cu ochii pe usa ca tre sa vina baiatul cu laptele si apoi trec la actiune.

alina

Mergi la inceput