***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor in sfarsit am si eu vesti bune... adik ...mi-a inregistrat cristine comanda facuta cu bonul de 20 euro am luat un pulover de 12 euro si i-am zis de diferenta sa ia pt tricoul ala obosit care l-am primit

in aceeasi comanda mi-a inregistrat si tricoul reebok pentur care ma tot cert cu ea de 3saptamani

apoi...am vb la bcr bucuresti la serv carduri in legatura cu refuzul de plata si mi-au zis asa: astept pana pe 23octombrie care e data limita a refuzului si daca pana atunci redoute nu vine cu documente doveditoare precum ca mi-au livrat bunurile sau ca mi-au dat banii inapoi bcr imi vireaza banii in cont urmand ca pe urma ei sa si-i recupereze de la redoute asta e o veste foarte bune dupa parerea mea trebuia sa asteptam toate raspunsul la refuzul de plata ca se rezolva la fiecare banca

chiar daca ei ne-au emis cecuri si noi nu le-am incasat suntem indreptatite sa facem refuz de plata...am intrebat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nushu mersi de raspuns referitor la Mopiel. pe site scrie ca nu e inclus transfortul si tipa la tel. tot asa mi-a zis. e clar ca au schimbat politica firmei. nu conteaza, oricum au un pret bun, cu sau fara taxa curier.
Felicitari pt. vestile bune!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bun gasit, fetelor! Ma mai tineti minte?

Am revenit si eu din maternitati pe meleaguri mai placute, adik la shopping!

Am reusit si sa dau comanda cu cec-ul pe email, dupa cateva conversatii cu Sabine. Unul din punctele nevralgice a fost celebrul REFUZ DE PLATA. sa va zic cum stau lucrurile:

Eu am facut refuzul de plata cu muuuult inainte de trimiterea cec-ului, adik pe 10 august. Cand am primit cec-ul le-am scris ca eu facusem refuzul si ca vreau banii inapoi, nu vreau cec. Buuuun si zilele astea, cand am sunat la ING, ce credeti ca am aflat? Ca dosarul meu e inchis, ca ei stiau, din alte cazuri, ca s-au trimis cec-uri si s-au gandit (??!!) ca e gata rezolvata treaba, asa ca de aia nu mai aveam eu vesti. Mi-au spus ca au avut mai multe cazuri (am vb in Bucuresti, la centrala) si la toate s-a procedat la fel. Deci puteam eu sa astept muuuult si bine! Problema e DE CE NU AM FOST INTREBATA DACA VREAU EU SA MENTIN REFUZUL DE PLATA SAU NU.

In consecinta m-am enervat si am facut comanda cu cec-ul, ce altceva mai puteam face?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Asta inseamna ca si eu astept degeaba un raspuns de la ING.

Felicitari mami,sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si frumoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Tania, sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Edit: am vrut s-o vad in pozici, dar nu merge linkul

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MIKI multumim mult de urari! Am incercat sa repar linkul. Sper ca acum merge, la semnatura.

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

MIKI multumim mult de urari! Am incercat sa repar linkul. Sper ca acum merge, la semnatura.

Am vazut-o! Mititica si pufoasa. Ai doi copii tare dragalasi. Iar tu, parca nici nu ai fi nascut recent.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

tania, felicitari! Sa-ti traiasca copiii si sa va bucurati de ei! M-am uitat la poze, sunt amnadoi superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Bun gasit, fetelor! Ma mai tineti minte?

Am revenit si eu din maternitati pe meleaguri mai placute, adik la shopping!

Am reusit si sa dau comanda cu cec-ul pe email, dupa cateva conversatii cu Sabine. Unul din punctele nevralgice a fost celebrul REFUZ DE PLATA. sa va zic cum stau lucrurile:

Eu am facut refuzul de plata cu muuuult inainte de trimiterea cec-ului, adik pe 10 august. Cand am primit cec-ul le-am scris ca eu facusem refuzul si ca vreau banii inapoi, nu vreau cec. Buuuun si zilele astea, cand am sunat la ING, ce credeti ca am aflat? Ca dosarul meu e inchis, ca ei stiau, din alte cazuri, ca s-au trimis cec-uri si s-au gandit (??!!) ca e gata rezolvata treaba, asa ca de aia nu mai aveam eu vesti. Mi-au spus ca au avut mai multe cazuri (am vb in Bucuresti, la centrala) si la toate s-a procedat la fel. Deci puteam eu sa astept muuuult si bine! Problema e DE CE NU AM FOST INTREBATA DACA VREAU EU SA MENTIN REFUZUL DE PLATA SAU NU.

In consecinta m-am enervat si am facut comanda cu cec-ul, ce altceva mai puteam face?

Parerea mea e sa nu lasi lucrurile asa. Mergi si fa o reclamatie la superiorii lor si sa vezi ce repede se rezolva. Eu asa am facut si luni-marti am banii pe chargeback in cont...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am sunat si eu acum la BancPost si evident ca n-a putut sa-mi spuna ABSOLUT NIMIC despre cererea mea de chargeback.Oricat am insistat,n-am scos nimic de la tipa aia.O tinea una si buna ca n-am decat sa ma duc la banca sa cer extras de cont si sa vad daca mi-au intrat banii in cont.

Pai cand naiba sa ma duc,ca astia inchid la ora 17????

Mergi la inceput