***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alina, am avut in tinerete un prieten a carui bunica locuia in Dej, am stat o data acolo cam o saptamana. Mi-a placut foarte mult orasul, mi-au placut oamenii. Si cel mai mult mancarea...se gatea demential!!!! Asa e si acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Ma bucur ca ti-a placut aici. S-au cam schimbat privelistile si pe aici. Au aparut supermarketuri si firme mari, asta e un mare noroc pentru ca in momentul in care a "cazut" combinatul din Dej multi oameni au ramas fara locuri de munca. In ce priveste mancarea ce sa-ti spun? bunica si din nimic face mancare dumnezeiasca. Acum femeile mai tinere nu mai gatesc ca pe vremuri, au aparut retete noi, mai sofisticate.. Normal ca o intreb pe bunica ce pune in mancare de iese asa buna.Si imi zice ca pune aia si aia. Aia pun si eu si nu iese asa. Vai da` placintele cu varza cat is de bune...

alina

Mergi la inceput

eu va spun ca de veniti la bunica nu mai plecati de la ea. A fost intr-o zi cineva la ea si nu avea decat "topala" de rosii, paine deloc. A facut pe rapid niste placinte din malai si i-a dat cu topala de rosii. A mancat tanti sa crape nu alta. A zis ca asa bunatate nu a mai mancat dar nici nu va mai manca. doamne fereste sa aiba ciorba de ardei umpluti ca ajungi la spital de buna ce e, mananci pana dai pe dinafara.

alina

Mergi la inceput

va rog sa scuzati offtopicul. dau o topala de rosii.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Alina- ce este topala
Placinte cu varza zici nu am mai mancat de cativa ani buni si mi-ai facut o pofta de mor.Bunica mea facea placinte cu varza dementiale dar acum din pacate nu mai este si mama nu le stie face ca ea

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alina, habar nu am ce sunt mancarurile alea de care vorbesti. Nu am vazut si nu am mancat niciodata. Dar sa-mi trimiti pe PM nr tau de telefon si daca ajung vreodata prin Dej vin la bunica ta la o ciorba de ardei umpluti (Cum Dumnezeu o fi asta??!!)

Mergi la inceput

topala noi zicem la mancarea ingrosata cu sos bechamel, de ala lapte cu faina. Topala de pui, de ciuperci, de rosii...
claudia ciorba de ardei umpluti e ca o ciorba simpla doar ca pui ardeii umpluti cu carne si orez, ca un amestec pentru perisoare. Ai inteles? chiar nu stiti de asa ceva?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Clau- si in Bihor(de unde sunt ai mei)se face ciorba de ardei umpluti.Adica nu se face sos pentru ei ci se fierb si se mananca in supa de rosii.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

of doamne mi-am facut pofta singura de placinta cu varza.
Azi e zi de pizza asa ca maine s-ar putea sa trag o tura de placinte. Va invit!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,eu am facut cereri de chargeback pt toate cecurile pe care le-am primit.Ca n-am nici un raspuns deocamdata...asta e alta poveste.

Pt una din comenzile din iulie,in valoare de 92.8 euro n-am primit cec si doar la asta am dat comanda pe fax.In principiu e si asta o solutie destul de simpla.Nu faci cerere de chargeback,n-ai treaba cu banca,nu depui cecuri,nu pierzi la comisioane.

Pentru celelalte habar n-am cum o sa fac daca nu se rezolva nimic cu chargebackul.Suma totala e 470 euro si chiar nu vreau sa comand acum de banii astia.

Alina,mai termina fato cu povestile astea despre mancaruri "exotice".Eu in weekendul asta sunt home alone si mananc numai Almette,cremwursti si rosii cu branza.Doar n-o sa ma apuc de gatit!

Ma uitam pe site-ul www.fashionshopping.com si ma intrebam daca n-am putea gasi pe undeva niste coduri de reducere.Adica sa evitam cumva taxa aia de transport de 21 euro.M-am uitat pe ma-reduc dar n-am gasit nimic.

Mergi la inceput