Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
slippers76 spune:
Mie nu mi-a mers DC-ul pana de curand. Nus'ce o fi avut. Vaz ca lucreaza la el.
Piciule, sanatate iti doresc. Sa nu-l livrezi pe Michael din cauza tusei. Si bafta la control, sa vii cu vestile pe care ti le doresti.
Ramonarosca, felicitari pentru bebe!
Gabriela, o fi papat Sara mai mult decat avea nevoie. Puturosul meu, daca nu regurgiteaza dupa ce mananca, adoarme si regurgiteaza fix cand se trezeste. Daca e numai regurgitare si nu voma (cu jet), nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.
La capitolul animale nu ma bag, ca n-am avut la Miruna, iar acum avem un pisoi de pripas in curte, pe care l-am deparazitat, dar n-are voie in casa.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Roxali spune:
FELICITARI RAMONAROSCA si MULTA SANATATE BEBELUSULUI!
Dani ma bucur ca sant alaturi de tine moasele...macar atata.
Rox pai nu ziceai ca mi-ai predat stafeta de la schimbul 3...daca tot nu pot dormi mai bag un ochi e aici , ca ziua trece mai usor cai frumos afara.
Piciule tinctura contine alcool, dar e super ptr gat...pune cateva picaturi pe o bucatica de zahar daca nui suporti gustul...nu te imbuiba de siropuri, caramele sau ceaiuri...sanatate
Ali37si Enrico 7ani
poze
Annisia spune:
Roxule esti asa sexy ca moa?
http://good-times.webshots.com/photo/2722857810101620375YDDhre
Bebe Yannis creste mare
Pozne
devylla spune:
Annisio n-ai somn?Sau faci plimbari cu Yannis?
Tocmai am venit de la control.Bebelina e bine,a luat in jur de 1100 grame de la iesirea din spital,si 4 cm inaltime.
Sunt un pic ingrijorata,se pare ca uneori am imbracat^o cam gros si se aude harjiitul ala...insa nu ne-a dat medicatie.A zis sa am grija cu imbracamintea,chiar daca e acum vremea schimbatoare,sa fiu pe faza.
In fine...
Daniela Felicitari pentru Eboneea.M-am speriat cand am vazut ca deja esti acasa.Refacere rapida.
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Annisia spune:
Ce harait mai Devylla si ce legatura are cu imbracatul prea gros???
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Ai fugiat??? Atunci ma bag si eu langa baietasii mei. Pupici!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
devylla spune:
Pai de la vreo doua saptamani a inceput sa isi traga nasul ca si cum ar avea mucisori si se aude chestia asta cu harait,nush cum sa zic.Insa mucisori nu are,nasul e curat.Iar acu' la doctor,a pus stretoscopul pe ea si mi-a zis ca ar fi de la transpiratie ca as fi imbracat copilu' prea gros,ca a transpirat si apoi i-o fi fost frig si de aici haraitul.Nu mi-a dat medicatie nu nimic,doar sa am grija mi-a zis...
Roxali spune:
Devylla imbracamintea prea groasa poata dauna plamanilor, mai ales ca dupa 4 kg nu mai sufera de frig si in comparatie cu adulti sant mult mai "caldurosi", dar haraitul e altceva...
Ali37si Enrico 7ani
poze
Annisia spune:
Da si al meu are 4.430 kg si am observat ca daca ii este prea cald se inroseste ca racul... Recunosc sportiv ca i eu am tendinta sa il infofolesc. Noroc cu tatutzu care ma trage de urechi...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
devylla spune:
Pai venise aici un val de frig si e posibil sa fi exagerat cu hainutele...cred ca de acolo i se trage.Ma luam dupa picioruse daca le are reci.
In fine,nu va ganditi ca haraitul se aude nasol(ca la astm) e foarte usor si numai cand isi trage nasucul.