Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mie nu mi-a mers DC-ul pana de curand. Nus'ce o fi avut. Vaz ca lucreaza la el.

Piciule, sanatate iti doresc. Sa nu-l livrezi pe Michael din cauza tusei. Si bafta la control, sa vii cu vestile pe care ti le doresti.

Ramonarosca, felicitari pentru bebe!

Gabriela, o fi papat Sara mai mult decat avea nevoie. Puturosul meu, daca nu regurgiteaza dupa ce mananca, adoarme si regurgiteaza fix cand se trezeste. Daca e numai regurgitare si nu voma (cu jet), nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.

La capitolul animale nu ma bag, ca n-am avut la Miruna, iar acum avem un pisoi de pripas in curte, pe care l-am deparazitat, dar n-are voie in casa.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

FELICITARI RAMONAROSCA si MULTA SANATATE BEBELUSULUI!

Dani ma bucur ca sant alaturi de tine moasele...macar atata.

Rox pai nu ziceai ca mi-ai predat stafeta de la schimbul 3...daca tot nu pot dormi mai bag un ochi e aici , ca ziua trece mai usor cai frumos afara.

Piciule tinctura contine alcool, dar e super ptr gat...pune cateva picaturi pe o bucatica de zahar daca nui suporti gustul...nu te imbuiba de siropuri, caramele sau ceaiuri...sanatate

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule esti asa sexy ca moa?

http://good-times.webshots.com/photo/2722857810101620375YDDhre

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisio n-ai somn?Sau faci plimbari cu Yannis?
Tocmai am venit de la control.Bebelina e bine,a luat in jur de 1100 grame de la iesirea din spital,si 4 cm inaltime.
Sunt un pic ingrijorata,se pare ca uneori am imbracat^o cam gros si se aude harjiitul ala...insa nu ne-a dat medicatie.A zis sa am grija cu imbracamintea,chiar daca e acum vremea schimbatoare,sa fiu pe faza.
In fine...
Daniela Felicitari pentru Eboneea.M-am speriat cand am vazut ca deja esti acasa.Refacere rapida.

japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Ce harait mai Devylla si ce legatura are cu imbracatul prea gros???

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Ai fugiat??? Atunci ma bag si eu langa baietasii mei. Pupici!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Pai de la vreo doua saptamani a inceput sa isi traga nasul ca si cum ar avea mucisori si se aude chestia asta cu harait,nush cum sa zic.Insa mucisori nu are,nasul e curat.Iar acu' la doctor,a pus stretoscopul pe ea si mi-a zis ca ar fi de la transpiratie ca as fi imbracat copilu' prea gros,ca a transpirat si apoi i-o fi fost frig si de aici haraitul.Nu mi-a dat medicatie nu nimic,doar sa am grija mi-a zis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Devylla imbracamintea prea groasa poata dauna plamanilor, mai ales ca dupa 4 kg nu mai sufera de frig si in comparatie cu adulti sant mult mai "caldurosi", dar haraitul e altceva...

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Da si al meu are 4.430 kg si am observat ca daca ii este prea cald se inroseste ca racul... Recunosc sportiv ca i eu am tendinta sa il infofolesc. Noroc cu tatutzu care ma trage de urechi...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Pai venise aici un val de frig si e posibil sa fi exagerat cu hainutele...cred ca de acolo i se trage.Ma luam dupa picioruse daca le are reci.
In fine,nu va ganditi ca haraitul se aude nasol(ca la astm) e foarte usor si numai cand isi trage nasucul.

Mergi la inceput