Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
RGE spune:
...fetelor vroiam sa va intreb ceva legat de loviturile lui bebe...de ieri ma loveste jos de tot dar foarte rau..chiar rau ..nu pot sta pe scaun sau in picioare ca daca ma prinde cu vreo lovitura sigur cad..ma cocosez de durere cand se misca jos..cand doarme nu e nici o problema dar cand e treaz mai am putin si urlu de durere..ati patit si voi asa ceva?..e normal totusi sa loveasca atat de puternic, de viguros sa ma rupa??
ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 23 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 18 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
mihaStroescu spune:
Buna Mamicilor, Gravidutelor si viitoare Gravidutze!
AMR = 23 zile javascript:insertsmilie('')
ups
Toata sarcina am asteptat momentul asta dar acum imi dau seama ca mai e putin si mi-e un pic cam frica.... Daca nasc noaptea doctorul meu nu va veni si nici epidurala nu primesc asa ca...
Dar va scriu cu alta problema: din ce mai stiti voi, ar trebui sa trimit motanelul de acasa ca vine BB? De vreo 2 luni toata familia numai despre asta ne "sfatuieste" ca trebuie sa dispara, ca lasa par, ca se imbolnaveste copilul, ca face astm... Noi il iubim enorm pe motanel care e ffff cuminte, dragastos, sanatos, jucaus, toata viata ne-a facut-o mai vesela si mai frumoasa...singurul lui pacat e parul, na ce sa-i faci, sa-l tund cu masina de tuns?
Chiar tb sa ne despartim de el? Eu nu concep inca in mintea mea viata fara motanelul meu Doro
Astept sfaturi de la voi!
Va multumesc si sarcini usoare si mai ales curaj pentru o nastere usoara!!
36+
RGE spune:
MIHASTROESCU....eu am iepuras si aceeasi problema am avut-o cu familia....dar nu pot renunta la el...nu-l pun mai presus de bebe dar l-am crescut de mic, sunt mamica lui, ne iubeste si il iubim..ce sa fac acum??...sa-l dau cuiva care-l face friptura??..eventual o sa-i iau o cusca mare in care sa stea pana ne obisnuim cu bebe sau pe balcon dar de dat de tot nu se pune problema...m-am cerat rau cu toata lumea si m-as certa si cu sotul daca ar veni cu astfel de idei...il am de atatia ani si numai cineva care are animalutz ma poate intelege.
AMR maxim 23 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 18 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
Andries spune:
quote:
Originally posted by mihaStroescu
ups
Toata sarcina am asteptat momentul asta dar acum imi dau seama ca mai e putin si mi-e un pic cam frica.... Daca nasc noaptea doctorul meu nu va veni si nici epidurala nu primesc asa ca...
Dar va scriu cu alta problema: din ce mai stiti voi, ar trebui sa trimit motanelul de acasa ca vine BB? De vreo 2 luni toata familia numai despre asta ne "sfatuieste" ca trebuie sa dispara, ca lasa par, ca se imbolnaveste copilul, ca face astm... Noi il iubim enorm pe motanel care e ffff cuminte, dragastos, sanatos, jucaus, toata viata ne-a facut-o mai vesela si mai frumoasa...singurul lui pacat e parul, na ce sa-i faci, sa-l tund cu masina de tuns?
Chiar tb sa ne despartim de el? Eu nu concep inca in mintea mea viata fara motanelul meu Doro
Astept sfaturi de la voi!
Va multumesc si sarcini usoare si mai ales curaj pentru o nastere usoara!!
36+
Te inteleg cu motanul dar, presupunand ca pana pe la 4, 5 luni ale bebelusului ii poti tine in camere separate, complet separate, de la 5 luni incolo o sa-ti fie tot mai greu.
Mie pisica era sa il lase pe Victor fara un ochi de gelozie. Pur si simplu a fost fractiune de secunda, s-a urcat pe spatarul fotoliului si harst i-a tras o gheara EXACT PESTE OCHI. Din fericire copilul meu a avut super reflexe si a inchis ochii cu o fractiune de secunda inainte si ghearele pisicii doar i-au taiat pleoapa, acum daca inchide ochii se vad doua liniute albe, fine acolo unde s-a cicatrizat. Putea sa ramana chior pe viata.
De la par exista riscul de chisturi hidatice, dar ... la mine pisica a disparut in urmatoarele 10 minute si abia l-am oprit pe sot sa nu o arunce de la etajul 7.
Andries
Gabriela77 spune:
Pt mamici, o intrebare, sint un pik ingrijorata, dupa masa de la ora 11, in interval de 1 ora, Sara a regurgitat de mai multe ori, respectiv de vreo 5 ori.Precizez, cantitati mici. Asta dupa ce a ragait la mine in brate! Mai regurgita ea, dar asa la cate o masa, nu de atatea ori in asa mic interval de timp. Acum a adormit! Ce sa fac? Am sunat-o pe pediatra si a zis sa urmaresc.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Piciulika spune:
Mada28, mami25_7, ramonarosca, felicitari!!!! Sa va fie puiutii sanatosi si fara colici!
Am primit si termin (ora?) la gine la 16 si vedem ce facem si cu gatul - imi face si consultul programat maine (CTG) si poate aflu mai multe cum stam cu venirea lui BB.
Teodora, pusilici multi. Am inceput deja cu Vit C la greu, dar nu am cu propolis - ar trebui sa incerc sa o combin cumva cu tinctura de propolis (o am)...?! Ceaiuri tocmai am bagat, cf instructziei duamnei Teodora. Inca nu-i caz de pic nas (am Nasomer, tot aia-i). Osciloc am mai luat - desi nu stiu daca ala chiar functionase... Stodal nu-l stiu - intreb la farma. Mai am ceva tabletutze homeopate de gat, de supt. Ufff, ca nu mai stiu cu ce sa dau in omuletzu' meu rosu!!!
Tzie: cortizon - local, o data, nu-i nici un bai. Bine ca ti-a trecut.
Bee, Pai bag si eu paracetamol daca se agraveaza. Cu Vit C + propolisul ala nu o pot rezolva... SANATATE tie si familiei! Lasa, ca trece pana nasti - tin pumnii!
Carpatino, daca ar fi dupa mine, as naste! Bravo ca e bine trandafirasul!!!
dulceturi si papanasi - imi place mult. Si merg una cu alta, si sunt duuuulci ca bebicii de la noi!
RGE - eeeeh, ce amintiri de mi se zbarleste pielea! Pai cam pe atunci - s37 - ma treceau si pe mine lesinurile asa ma bumbacea jos. Nici nu am mai condus, exact de spaima ca vad negru... Vestea buna: se asaza BB bine si trece.
Tie si lui Mihastroescu: daca animalutzele sunt deparazitate nici o grija sa nu avetzi - asa scrie si-n carticele. BBii oricum au deja oarecare imunitate prin voi. Nu traumatizatzi/indepartatzi animalutzele - aici s-ar considera o crima : sunt mai putzin "sterili" decat acasa.
Asta (vezi link) aici e normal - personal imi pare totusi peste masura ...deh, am si io mami dr. ...! dar si o gramada de animalutze la activ:
http://www.unserbaby.ch/max/content-r10520.html
Dar BB (intre timp 3.5 ani) e super bine sanatos!
Gelozia la animale e ca la fratziori: determinata de temperament + comportamentul stapanilor; deci cat mai putzin "eliminat" si observat cum evolueaza.
Va pup si pe mai incolo.
Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40
RGE spune:
PICIULIKA multumesc din suflet pentru explicatii!!..imi pare rau ca nu am putut-o face mai devreme dar nu mi-a mers forumul..pupici si numai bine..m-ai mai linistit!!
carpatina spune:
quote:
ups
Eu am un motan de 7 ani... Tot de atata vreme stam impreuna.. a si emigrat impreuna cu mine.
Tine motanul acasa draga mea.. cu igiena necesara nu afecteaza copilul in niciun fel.
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Ce sa-ti fac, draga mea,daca ai lasat totul pina in ultimul moment...
Vezi,credeai c-o sa nasti la 41 sapt?
Na ca ti-a dat Ioana planurile peste cap...Dar macar Gatorade ai avut la tine?
Da-ne si noua neshte pictures cu aia micaaa!Secretoasa mica ce esti!Cu cite kile te-ai intors in ,,-''?Ca ai plecat cu cite am si io
Bey, eu am zis ca nu aveam bagajul gata facut.. dar partile componente erau prezente.. Cine crezi tu ca sunt eu? Duamna ordine si planificare ma numesc.
Drept sa spun n-a fost Gatorade.. a fost Isostar , dar crezi ca m-au lasat sa beau? Nix. Desi ei bagau perfuzii in mine pe banda rulanta - mai faceau din cand in cand asistentele pipi in locul meu - pe mine nu ma lasau sa beau.. nici macar apa.
Kg am azi mai putin 6 decat in ziua internarii.. da' nu stiu daca se pune, ca, dupa ziua in care mi-au testat glicemia, am mancat aproape toate dulciurile la care am visat din iulie incoace. Mai putin amandinele pe care trebuie sa mi le trimita Roxana
Poze pun.. imediat ce-mi fac si eu un cont... dar asta e pe lista de asteptare.. ca am un teanc de corespondenta de rezolvat.. deh, eu sunt si partea administrativa a casei
Mami de Ioana (27.09.2007)
rodicamaries spune:
quote:
ups
36+
Miha, fara suparare dar medicul tau de ce nu vine noaptea??? Foarte urat din partea lui...
Si eu ma tot gandeam inainte sa nasc cum sa-l intreb pe doctor daca o sa vina la orice ora o sa nasc, si la ultimul control l-am intrebat la cate minute trebuie sa am contractiii ca sa plec la clinica, la care mi-a zis sa-l sun pe el prima data sa-i spun cum sunt si dupa aia o sa-mi spuna el la cat sa plec la clinica, "dar daca e 2-3 noapte???" l-am intrebat...la care mi-a zis ca nasterea naturala nu se poate programa... orice ora ar fi el vine fara probleme...
Si nici anestezistul nu lucra noaptea???
Rodica Darius Filip
Poze