Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna dimineata,

Fetelor, eu am mult de recuperat (ma refer la citit din urma). Sunt de abia la cap. 82, iar net avem doar pe laptopul lui tati (ca ne-am mutat) si tati pleaca la servici cu tot cu calculator, nu prea mai am timp sa stau pe net.

Roxana imi pare rau de bb ca a patit asa (cu clavicula).uffff...sper ca acum totul e bine (mai am de citit mult - ceea ce ma cam dezarmeaza).

Noi suntem bine, bb creste , ma plangeam ca bb se trezeste taman cand vreau eu sa ma culc si eram tare necajita. Doarme ziua si noaptea ma caraia pe mine. Apoi mi-am dat seama ca saracul nu are nicio vina ca eu ma culc la 12-2. El isi vede de programul lui.

Aseara l-am plimbat cam 30 min (nu il mai scosesem de vineri afara- suntem nishte parinti foarte puturosi si obositi) si la 12 noaptea i-am facut baie si apoi l-am culcat. (asta dupa ce a dormit toata ziua). Si a dormit bb pana la 5 si 20. Eu zic ca e bine. Mai incerc si in seara asta la fel.

Ce ma deranjeaza pe mine dupa nasterea asta: mi s-a limitat accesul afara (nu pot iesi fara sotul meu - am un carucior cam tampit) si nu ma pot duce oriunde cu el. Pana acum am fost cu Tudor doar in parc si prin spatele blocului. Cum masina nu avem, nu imi permit sa il plimb pe bb cu maxi taxi sau cu autobuzul. Singura varianta e cu taxi, pe care cred ca o s-o aplic in weekend.

Lapte am destul, uneori rad ca parca sunt Fulga, imi curge in 4 jeturi, cred ca bb nu ar face diferenta intre san si biberon. Patez o multime de haine si de ale mele si de ale lui bb cu toate protectiile pe care le folosesc. Tudor mai scoate sanul din gura si laptele curge in continuare si pana sa ma dumiresc, deja am udat tot. Spalam o gramada la masina iar sotul cred ca s-a saturat sa intinda rufe (eu nu ma bag pe motiv ca e prea sus sarma si mai sunt si operata).

Odata la cateva zile beau ceai de chimen si anason. La inceput am avut prea mult lapte, ma dureau sanii si am incercat sa imi usurez sanii cu toate pompele din lume (vorba vine!:) ), pana am aflat ca cel mai bine merge mulsul manual. Si asa este.

Pielea lui e foarte buna, nu are iritatii, il dam la fundulet ba cu crema de galbenele (asa ne-a recomandat din spital), ba cu ulei de la sanosan si mai am o crema Sudocrem primita din Anglia. Doar pe fata mi-a facut nishte cosulete care dispar destul de repede. Sa ii iau vreo lotiune de la Mustela?

Hai ca tb sa ma retrag ca acum se trezeste sotul. Mi-e tare somn.

Va pupic, felicitari noilor mamici si nopti linistite!

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Roxule esti asa sexy ca moa?

http://good-times.webshots.com/photo/2722857810101620375YDDhre

Bebe Yannis creste mare

Pozne

super sexy!!

tu nu pricepi omu' lu' Dumnezeu ca burta aia dispare in 2-3 luni? ai si tu rabdare nitel ca n-o fi foc!! ... bine ideea e... de Craciun sa nu rupi frigiderul...

Andries

Mergi la inceput

Urmy e un dulcel puiul tau!! Imi place cum doarme el cu popoul in sus!!

Si eu m-am luptat cu un carucior tampit la Victor (de fapt carutul nu era tampit, era doar foarte mare, primit cadou de la tata, din ala cu roti mari pe camera, ideal pentru mers la curte, la tara si calare peste trotuare mari, il mai am si acum si nu stiu cum ma voi descurca cu el) si dupa o saptamana de folsire m-am enervat si m-am dus sa-mi iau eu unul pe "masura mea" adica unul mic si usor pe care il puteam lua strans numai cu o mana. Cred ca imensitatea o s-o foloseasca sotul cand va fi zapada afara si gheata, eu deja imi caut alt carut pe net.

Eu azi sunt matinala si fericita... frate mi-am angajat bucatareasa!! Ieri a venit la noi la proba si pe cale de consecinta husbandul a mancat trei feluri de mancare pana i-am spus sa se opreasca ca mai e si maine zi!! Nu pot sa spun decat Doamne Ajuta!! ca am mai incercat eu femei la bucatarie si pana la urma tot pe mine pica magareata cu gatitul ca de' am barbat pretentios! Si efectiv nu mai pot acum sa suport caldura langa aragaz.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Andries

Urmy e un dulcel puiul tau!! Imi place cum doarme el cu popoul in sus!!

Si eu m-am luptat cu un carucior tampit la Victor (de fapt carutul nu era tampit, era doar foarte mare, primit cadou de la tata, din ala cu roti mari pe camera, ideal pentru mers la curte, la tara si calare peste trotuare mari, il mai am si acum si nu stiu cum ma voi descurca cu el) si dupa o saptamana de folsire m-am enervat si m-am dus sa-mi iau eu unul pe "masura mea" adica unul mic si usor pe care il puteam lua strans numai cu o mana. Cred ca imensitatea o s-o foloseasca sotul cand va fi zapada afara si gheata, eu deja imi caut alt carut pe net.

Eu azi sunt matinala si fericita... frate mi-am angajat bucatareasa!! Ieri a venit la noi la proba si pe cale de consecinta husbandul a mancat trei feluri de mancare pana i-am spus sa se opreasca ca mai e si maine zi!! Nu pot sa spun decat Doamne Ajuta!! ca am mai incercat eu femei la bucatarie si pana la urma tot pe mine pica magareata cu gatitul ca de' am barbat pretentios! Si efectiv nu mai pot acum sa suport caldura langa aragaz.

Andries

:)) ce haios suna : mi-am angajat bucatareasa...la noi cea mai buna mancare este sandvisul:) si mai gateste sotul cand si cand. Felicitari pt achizitie. Ce carucior mai mic o sa iti iei?

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, mersi, cred ca ast a fost, nu s-a mai repetat asa fenomenul. De regurgitat mai regurgiteaza ea, dar atunci exagerase. Ce face cozonacelul mamii, cozonacel?

Urmy, cat de dulce e Tudor! Asa expresiv...Sa iti traiasca puiul, mami draga!

Annisia draga, e tare scump bebe Yannis,si ce mandru e tati. Cu slabitul nu te stresa ca ajungi tu iar fotomodel.

Cu horcaitul si eu am patit. Si Sara pare ca are nasucul infundat si horcaie cateodata. Am inteles insa ca e destul de normal la bebelusi. Eu ii pun ser fiziologic si mai desfund cu pompita. Dar am auzit ca nu e f bine sa fac zilnici operatiunea. Voi ce stiti?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Auziti, voi dati sa bea apa bebelusilor?

Emma

Mergi la inceput

Urmy sincer nu stiu ce model o sa-mi iau ca n-am apucat sa ma documentez. Dar unul pana in 7 kg neaparat.

Emma eu ii dadeam lui Victor ceai, dar el era pe formula 100% si la bebeii nealaptati trebuie si ceai sau apa, la cei alaptati eu stiu ca nu le trebuie.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Aha, asa stiam si eu. M-a certat o tipa ca de ce nu-i dau apa bebelusului ca ei asa i-a zis la maternitate. Mi s-a parut ciudat ca i-am zis doar ca-l alaptez.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Urmy, la mine e Fulga si Milka la un loc. La Miruna nu aveam nevoie de tampoane de san. Acum, daca nu pun tampoane, imi murez sutienele si hainele. Nu-i da cu creme pe fata. Ce descrii tu pare a fi spuzeala. Mai sterge-i fata peste zi cu un tamponel inmuiat in apa calduta si fa-i tamponari cu apa cu bicarbonat. Si al meu face la fel. Tot avem noroc ca-i racoare. sa vezi tu bebelusi spuziti pe caldura!

Andries, ce sa zic, sa-ti fie de bine! Sau mai bine sa fie intr-un ceas bun, sa fie cu noroc de data asta. Si mai ales pofta mare.

Gabriela, ma bucur ca te-ai linistit. Sa stii ca al meu regurgiteaza la greu, la inceput mi-am facut si eu un pic de griji, dar apoi am constatat ca e pur si simplu haplea si inghite cat nu poate duce.Serul fiziologic cam usuca mucoasa. Nu insista prea mult.

Emma, teoretic, bebelusii alaptati nu au nevoie de supliment de lichide pana la 6 luni. Cei pe formula au nevoie de supliment de apa.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Fetelor Luca implineste 2 ani pe 18 oct si vroiam sa-i fac ziua la Mobexpert pipera unde au loc de joaca pt copii, a mai facut cineva acolo?As vrea sa stiu daca e ok, preturi etc?
mercic!
in restm raportez, nopti nedormite din cauza de nas la bb, eritem fesier super urat-am fost la emilia irza si ne-a dat o reteta pt o crema.....luca super racit....as da orice sa dorm un pic!!!!!!!!!!!!!!
pupici si felicitari pt noile mamici!

Mergi la inceput