Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, daca era racit cu siguranta facea febra. Stii ca fac febra din orice, si febra, nu gluma. Eu zic ca e mai somnoros astazi. Iar cu varsatul, asa patim si noi cand mananca adormit. De aia prefer sa il las un pic sa urle, chiar si noaptea, dar sa se trezeasca de-a binelea ca sa manance. Daca adoarme imediat dupa nici aerul afara nu-l mai da, si se chinuie in somn si varsa.Dar ca sa stai linistita, mai bine suna-ti pediatrul, inainte de a bate tot orasul ca sa ajungi la Medicover.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

[quote]Originally posted by Roxana_G

Sunt cam ingrijorata de BB. Febra nu are, are doar 37.2 in poponica. Insa e cam apatic, tot asa doarme, l-am trezit eu sa pape si nici asa nu prea a vrut. Cand il iau in brate se foieste si se inroseste, este tot cripat si incruntat. Acum s-a culcat la loc. A papat cam 2/3 din ce mananca de obicei si aia cu insistentele mele. Aerul nu am reusit sa il scot ca nu sta deloc vertical, vrea numai in patut pe burta. Nu stiu ce o fi cu el. Ma gandesc ca daca era bolnav, racit in speta, ar fi facut febra, nu? Voi ce ziceti, ce o avea baiatul? Daca o tine asa ma duc la urgenta cu el la Medicover.

Buna Roxana! Alexandra mea cand avea 2 luni mi-a racit urat de tot, iar marea majoritate a simptomelor descrise de tine, le-a avut si ea, dar fara febra. A mai facut si niste afte in gat de nu putea inghitii mai nimic. Poate este un inceput de raceala, mai ales daca spuneai ca fetita ta avea ceva mucisori. POate pentru linistea ta, ar fi mai bine ca dai o fuga la doctor sa vezi ce are baiatul. Eu la a mea chiar si acum prefer sa ma considere lumea o paranoica, dar cand simt ca este ceva in neregula plec la doctor. Si de cele mai multe ori copilul chiar avea ceva.
Sanatate multa lui Andrei si sa auzim de bine!

37 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, nu poti sa suni la hotline la Medicover ? Sa vorbesti cu ei, sa vezi ce-ti zic, poate iti dau niste sugestii. Si daca nu te simti impacata dupa aceasta discutie, atunci mergi cu el sa-l vada.
Eu sper ca nu e nimic, doar sa aiba el o zi de somn ( asa cum sunt zile de-alea de papa, cand vrea sa manance non-stop ). Oricum, mai bine sa fii prevazatoare...

Felicitari, adimercedes pentru micuta Lisa, sa fiti sanatoase, voioase si sa aveti numai zile fericite alaturi de fericitul tatic !
Felicitari jojo-miha pentru comoara ta, sa va bucurati de ea ! Cred ca sunteti cei mai fericiti parinti din lume...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, tare dulcica este Sara ! E mortala in costumasul acela portocaliu, si in bluzita cu inimioare....
Alice, am vazut poze cu Sasha cel delicat si parintii lui fericiti... Tare bine va sta impreuna...
Slippers,
Teo, ce faci, vecinico ? Astept cu nerabdare sa-l livrezi pe Mihnutzu, ca nu-mi place singura in parc

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Adi si Miha, felicitari si sa va traiasca puiutii!
Danielle, sper ca ai nascut deja si ca iti tii fetita in brate!

Sim, pai io nu mai am masina, din pacate. Am primit promisiune ca in primavara se rezolva, insa deocamdata trebuie sa ma descurc fara. Esti si tu din Alexandria sau gresesc?

Rox, multumesc de incurajari. Sunt sigura ca ma voi descurca, insa prima zi a fost de acomodare. Io nu am grija de doi pui si ma ajuta ff mult si Bobo.
Sper ca nu-i nimic grav cu bb Andrei.

Sabinelu, zi si mie rogu-te cum se prepara ceaiul de schinduf mult laudat de tine. Pe pachetul cumparat de mine scrie ca planta se lasa 3 ore in apa si apoi se da in clocot (infuzie). Asa procedezi si tu?

Noi am avut o noapte cu tipete si plimbat prin casa, cerut papa, molfait tzitzi, adormit fara sa scoatem aerul, varsat...
Sunt un pic ingrijorata ca Degetica nu e deloc cooperanta la scos aerul din stomac: tipa cum o pun pe umar si chiar daca o asez pe plan inclinat, cum am fost sfatuita, cam la un sfert de ora dupa supt tasneste o cascada de lapte din gatul ei. Doctorul zice ca eructeaza, insa eu nu sunt impacata. Uneori se intampla asta si de 2 ori dupa o masa.
Tipa si se agita din cauza gazelor, dar nu vrea deloc sa stea pe burtica. Abia astept sa treaca colicii astia si sa mai crestem si noi.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
Rox, si al meu e somnoros astazi, doar amancat si a dormit de la ora 23.E adevarat ca la masa de la ora 3 a fost agitatie mare, dar pana la urma s-a potolit la mine pe burtica.

Bernix, eu am fiert ceaiul pur si simplu, nu stiam ca se lasa in apa, am avut un pachet fara instructiuni.Lasa ca o sa creasca si degetioca ta, cred ca acuma mananca cu pofta, de aia regurgiteaza.cata vreme a crescut asa de frumos, nu-ti facea probleme. Sio Ghoe da lapte- p-afara la greu.

Ana, Sofia nu mai e deloc finuta Are vreo 19 kile ,daca nu chiar 20.baga taica-su in ea paine cu unt cu miere inainte de a o duce la gradi

eu m-am mutat pt ca ma enerva faza aia cu sectorul, ce trebuie sa se stie exact unde locuiesc?
sa vad, daca s-a remediat problema, ma repatriez [:d]

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adimercedes, sa va traiasca micuta Lisa!! refacere usoara si sa te auzim repede pe forum.
Jojo-miha, felicitari, ai vazut ca a fost bine? Ce mabucur ca-ti tii in brate fetita mult asteptata!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! Nu am timp sa citesc din urma, dar am vazut pe pagina asta ca avem modificari in listuta. O sa le fac dupa-amiaza.
Bernix, sotul e din Alexandria.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana din pacate unii bebelusi nu fac febra chiar daca sunt raciti. Daca nu vrea sa manance (si de obicei al tau era fomila) ar trebui sa se uite cineva in gatul lui.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alice, e normal sa se foiasca pe burta si sa isi ridice capul. Al meu se ridica si de genunchi si se taraste. Ca nu sta inseamna sa si planga. Nici Alexandra nu voia pe burta pana la 2 luni jumate cand s-a intors ea asa. Tot asa se foia, insa ea planea rau daca o lasam. Insa 5-10 min tot statea, e bine pentru muschii spatelui. Tare dulce bebelusul tau. Am gasit doar pozele din primele zile, sa ne mai pui si altele.

Mandarinutza, ieri nu a fost prea agitat bb, exceptand de la 9 seara la 11 jumate. In rest a dormit la pranz 3 ore si apoi dupa masa de seaa de la 6 cand plangea de obicei a adormit iar. Chiar e dubios. Iar noaptea a dormit de la 12 la 6 jumate cand l-am trezit eu. Acum doarme!

Ana, stiu ca trebuia sa faca febra daca avea ceva asa ca am stat cat de cat linistita. Insa el doarme si acum. Iar cu mancarea, stiu ca nu trebuie trezit si nu e cazul, ca al meu tipa imediat de foame, insa dormea de 6 ore jumate. M-am ingrijorat. Pediatra e in concediu, o sa o sun pe dr Oros dc e ceva, si asa asteptam rezultatele la niste analize. O sa zica saraca ca am innebunit, daa trecuta ma vaicaream ca e agitat, acum ca doarme.

Valentina, exact de asta ma temeam, sa nu fie inceput de raceala.

Luy, nu am sunat pana acum ca nu stiam daca a rezolvat taica-sau cu abonamentul ala, dar cica avem deja si card. O sa vad cum e pana la 3 si sun intai la pediatrie si apoi la urgente. O sa zica aia ca sunt nebuna.

Bernix, Andrei scoate aerul foarte bine si totusi varsa de cate ori il pun pe spate. Incearca sa o tii putin pe burtica.

Sabina, deci ai dormit bine? Te rog mai explica o data procedura cu serul fiziologic ca ma apuc sa ii curat preventiv nasul baiatului.

Andries, de gat ma temeam, pentru ca la ultimul control cica avea un usor rosu in gat si doctorita a zis ca i se pare pe trecute. Eu am intrebat daca nu era un inceput totusi si a zis ca ramane sa vedem cum evolueaza.

Multumesc mult de raspunsuri, stiu ca suna cam panicos, insa tocmai pentru ca mai am o pitica cu probleme si am cam vazut ce si cum, ma astept la mai multe. Altfel as fi zis ca e doar obosit. Singurul lucru dubios este ca nu face febra, de regula la rosu in gat se face febra mare, Alex cel putin sarea de 39. Insa in rest somnolenta asta si nemancarea mie imi suna a raceala. Sper din tot sufletul sa nu fie bun instictul meu si sa fie doar o criza de a mea de paranoia.

Va pup, ma duc sa platesc niste rate la banca cu tot cu BB si va anunt cum a fost intre timp. O sa sun si la Medicover sa vedem ce si cum, si poate dau o fuga pe dupa-amiaza.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput