Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Felicitari mamicilor!! Adi si Miha! sa va traiasca bebeii!!

Carmenita nastere usoara!!

Tomasa bine ai revenit pe forum, sa-ti traiasca frumusica!! E tare dulce!!

Sim marturii (cruciulite pentru botez) gasesti la orice biserica, mai cumperi 3 m de panglica subtire si niste bolduri si ti le faci singura. Iesi mai ieftin asa decat sa le iei gata facute.

Danielle nu pot decat sa sper ca idiotii aia ti-au facut ceva sa nasti mai repede!!

Lia daca fata e mai marisoara de felul ei e posibil sa ia mai incet in greutate. Vorbeste si cu pediatra. Unii bebei nu accepta NAN, poate incerci alt lapte (Milumil de exemplu, Milumilul e f dulce si le place mult, NAN-ul e mai ...mai fad). Sau e foarte posibil sa-i placa mai ales san si sa vrea alaptata... stiu si eu?

Eu aseara am dat-o iar in depresii, am plans de m-am umflat pentru ca mi se parea ca n-o sa ma pot descurca cu doi copii, nu mai spun ca acum doua zile am visat ca nu aveam ce sa le dau de mancare...obsedata rau sunt, m-am trezit uda de transpiratie si agitata ca au ramas copiii nemancati!! Sotul meu zambeste doar si-mi spune ca sunt doar estrogenii de sarcina de vina, dar eu una m-am saturat de estrogenii astia ca de mere acre!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Luy, sa nu crezi ca la noi nu sunt frecusuri cu Miruna. Sunt destule, dar dat fiind ca pana acum a fost buricul pamantului si mega rasfatzata de toata lumea, fiind primul nepot pe toata linia, eu consider ca se comporta bine. Si in plus, asta micu' e inebunit dupa ea. Isi rupe coloana intorcand capul dupa ea cand se scalambaie in jurul lui. Eh, copiii trag la copii. Cat despre al doilea bebe, nu disperati. Finii mei au avut primul copil dupa vreo 6 ani de tratamente. La al doilea nici nu sperau. Si a ramas insarcinata cand bebelu avea 8 luni. Asa ca...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Sabina, nici eu nu stiu cum creste, zau. Dar si Vlad si Miruna au crescut identic in prima luna. La Miruna, asistenta care venea la noi cam la doua zile (statea in blocul de peste drum) se Minuna mereu cum dospeste. Acum nu se mai mira. Copiii tai sunt mai finutzi. Ai mei sunt mai dudulani.
Haioasa faza cu Lesotho. Ti-ai facut viza de flotant?

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Azi sunt capsata rau, Alex s-a trezit cu secretii la ochi, muci nu are dar tuseste iritativ. In plus a facut pipi iar in pat, offff.

Andrei a dormit bustean pana la 6.30 cand mi-a venit mie ideea sa il trezesc sa manance. Asa ca a haplit tot in somn, lacom, si a vomitat TOT TOT. Ca sa mai zic...

Sabina, flmul e super interesant, merita. Numai ca sunt cateva scene care m-au afectat, ma ales ca erau cu copii. Ca sa iti dau un exemplu, se pune dinamita intr-o cutie postala si o deschide o mama cu o fetita mica in brate.

Lia, laptele se prepara exact conform retetei, nici mai diluat si nici mai concentrat. Stiu ca mamicile mai recomanda or una or alta, insa doctoritele amandoua mi-au repetat sa nu incalc reteta. Daca e prea concentrat se constipa, daca e prea diluat nu se hraneste bine. Sa stii ca unii copii asa au ritmul de crestere. Si Alex si Andrei au primit NaN ha, Alex crestea foarte foarte lent, si acum e o silfida, iar Andrei ia mult in greutate. Nu te agita, asteapta sa vezi cum evolueaza si urmareste graficele de crestere. Noi de panica i-am facut Alexandrei la 5 luni analize complete, urina, kk si sange si nu avea copilul absolut nimic. Dar lua 400 gr cand trebuia 800 pe luna si 200 cand trebuia 400. Asa crestea ea.

Adimercedes si taticul, felicitari, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Felicitari Jojo miha, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Carmenita, nastere usoara si BB sanatos!

Andries, eu zic ca buba mare e sa ai rabdare cu 2 copii.

Ma duc ca misuna BB, cred ca e mort de foame, ca dupa varsaturi nu i-am mai dat nimic de mancare. Pupici si o zi buna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Gabriela, ce dulcica e Sara! Ce haioasa e in costumasul portocaliu! Parca e un pepenash.

Alinush, nu e cine stie ce de capul meu ca prezicatoare, asa ca ai sanse sa nasti inainte de 40 saptamani. Cat despre silueta, multumesc de complimente, dar mai am de dat jos 8 kile si niste sunci impresionante de pe fund si de pe coapse.

De Danielle nu se mai stie nimic?

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Adimercedes, sa va traiasca comoara! Multumim mult taticului pentru vesti.

Jojo-Miha, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa iti revii repede.

Carmenita, nastere usoara si refacere rapida!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt cam ingrijorata de BB. Febra nu are, are doar 37.2 in poponica. Insa e cam apatic, tot asa doarme, l-am trezit eu sa pape si nici asa nu prea a vrut. Cand il iau in brate se foieste si se inroseste, este tot cripat si incruntat. Acum s-a culcat la loc. A papat cam 2/3 din ce mananca de obicei si aia cu insistentele mele. Aerul nu am reusit sa il scot ca nu sta deloc vertical, vrea numai in patut pe burta. Nu stiu ce o fi cu el. Ma gandesc ca daca era bolnav, racit in speta, ar fi facut febra, nu? Voi ce ziceti, ce o avea baiatul? Daca o tine asa ma duc la urgenta cu el la Medicover.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Danielle draga, cum mai esti? Cum ti-a trecut noaptea? Sa stii ca ne gandim la tine. Poate esti deja mamica Asteptam vesti !

Tatic si sot de Adimercedes multumim pentru vesti bune!! Si asteptam detalii !!!
Intotdeauna ma emotioneaza cand vad ca scrie vreun tatic, parca sunt mai emotionati decat noi fetele

Nana asteptam vesti si pozeee !!!

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Fetelor, puiul meu nu sta nici o secunda pe burta
Am incercat si pe piept, si pe patutz, si scoate niste sunete de toata groaza si se incoarda isi ridica si capsorul, nu stiu de unde atata forta...

Am pus si ceva poze noi, pentru cine are timp sa le consulte.

pentru toate mamicile, bebeii si gravidutzele noastre.

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Daniela76,Jojo Miha si Adimercedes felicitari pentru bebelusi
Carmenita si Danielle
Emma, la buric eu dadeam cu alcool si baneocin pudra pana s-a vindecat.

Sabina, da eram cu mama. Dupa ce ai plecat, s-a trezit bebelina mea si a facut un show de colici in parc-intai papat, urlat linistit, iar papat, urlat linistit, papat si adormit.

Roxana, bebe a fost agitat ieri? Si a mea a mai dormit cate 5 ore in timpul noptii, asta dupa ce fusese agitata cu o zi inainte.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput