Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
alinus_25 spune:
Da Piciulika, noi eram pt Iulius Theodor. In fine, inca nu e stabilit. Dar cu nascutul putem stabili. Io zic sa mergem la nascare pe rand, tu prima pana pe 4 ca esti veterana, si eu pe 5, ca sa nu-si piarda sotul si colegul sau certificatul de prezicator. Ce e mai funny e ca acum fix 2 saptamani doctorita imi spusese ca mai stam max 2 saptamani in formula asta
.
Sper sa nu aiba Ana gura aurita si sa nasc dupa termen, ca ma iau rau de ea.
Ano retrage-ti vorba repejor. Si tu vrei sa te apuci de gimnastica??? Doamne, dar arati de parca nici nu l-ai fi purtat tu pe Vladut.
Danielle, Adimercedes ce-or mai fi facand. Sper ca Dany a scapat deja de dureri si isi tine printesa la san. Blestemat sistem medical mai au si englezoii astia. Parca ar fi in epoca de piatra.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+
Iulius
Lucrusoare bb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andrruzza/andrruzza.jpg)
andrruzza spune:
Da Sabina, am fost azi la Giulesti si m-a trimis dr.Puia la eco doar pentru chestia asta cu la rinichi. L-a sunat pe ecografist si apoi m-am dus eu sa-mi faca eco. A confirmat si ecografistul din spital(in care nu am deloc incredere, la Rares ma zapacise cu tot felu' de grozavii), dar stia dinainte ca a mai vazut unul hipocaliceala asta si poate a fost putin influentat. Dr. Puia imi zise ca a vazut el multe ecografii cu problema asta si au fost bebeii sanatosi fara nici o problema, acum o sa vedem la nastere. M-a cam speriat cand mi-a zis sa ma mai vada la eco azi ca in caz de ceva sa fie ei "pregatiti", si-a notat in agenda datele pentru neonatolog. Sper sa fie bine, trebuie! Am stabilit si data, pe 10 octombrie.
Da, Rares a venit greu, cand nu mai speram. A venit cand a vrut el. Am avut si o sarcina pierduta in 2000. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat cu doi copilashi.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Lia_B spune:
Am vazut ca s=a vorbit de gramele luate de bebei. Aici am si eu o mare durere. BEbelina mea nua a luat decat 700 de grame in prima luna si in urmatoarele 2 saptamani doar 200 gr. De asta te intrebam Roxana cum prepari laptele, poate ai o reteta mai buna. Eu am incalzitor de la Avent care face apa calduta, dar pediatra mi-a recomandat sa o incalzesc la 50 grade C. Dar bebelina tot nu papa mai mult. Daca aveti vreun sfat tare m-as bucura. In rest bebelina arata bine dar numai pt ca s-a nascut un pic mai mare la 4300, e vioaie, doarme bine.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
adimercedes spune:
Lisa-Maria s-a nascut ieri (1 Octombie) la 5.36PM (Sydney time) prin operatie cezariana de urgenta. Bebita e foarte bine si foarte zgomotoasa, are 3.74kg si 52cm si deja a inceput papic de la mamica la doar 2h de operatie. Adi se reface incetisor dupa operatie in compania bebitei si a tatalui care e foarte fericit pentru ca a fost primit in sala sa operatie si am fost langa Adi in timpul operatiei cezariene si am fost primul care a tinut copilul in brate dupa nenea doctorul :)
V-am pupat pe toate din partea lui Adi si am sa incerc sa mai scriu cand ma reintorc de la spital.
Tutu (tatic fericit) in numele lui Adimercedes :)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Lia_B spune:
quote:
Buna fetele. Vin cu vesti de la Jojo_MIha!Am vb cu ea sambata la telefon. A nascut prin cezariana pe Theodora Natalia, apgar 8,2800, 48 cm. Sunt bine amandoua!Miha chiar spunea ca nu are durerile postoperatorii asa de mari si ca Tony(sotul ei)este cel mai fericit tatic de pe fata pamantului. Cum a putut i-a facut poza imediat si a inceput sa se laude cu ce fata are tata pe la vecini, neamuri, prieteni. A ramas sa ma sune ea sa imi spuna la ce salon si etaj este ca sa mergem sa o vizitam (bineinteles cine doreste). Vad ca azi nu a dat nici un semn dar o sa o sun eu maine din nou ca o fi fost greu si pentru ea saracuta si pana se reface e mai greu. Na, ca dupa cezariana! Tu bisous stii cel mai bine!!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Lia si
![](bebic.gif)
Lia_B spune:
OF! Va invidiez, dormiti probabil. Eu plimb bebelina prin casa cu ochii inchisi. Scriu tot asa.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
devylla spune:
Sabinelu' te-ai mutat?
Daniela cum mai e treaba?Sau esti cu Eboneea in brate?
SiNana nu mai da nici un semn,nu stie nimeni de ea?
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Felicitari noilor mamici!
Dany sper ca ai reusit sa-ti vezi printesa.
Tomasa e dulcica foc fetita.
Ali36
si Enrico 7ani
poze
Carmenita spune:
Felicitari Adi, felicitari Miha! Sa va traiasca bebeii!
Fetelor noi plecam la spital. Am avut o noapte urata, cu dureri de spate ca la ciclu si contractii neregulate, insa. Poate de la emotii, poate e o coincidenta, nu mai conteaza, azi se va intampla oricum.
Nastere usoara celor care se pregatesc si sa ne vedem cu bine!
Va pup!
Azi e marea intalnire!!!!