Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 14
Piciulika spune:
Felicitari Adimercedes si tati de Lisa-Maria!
Sa va traiasca mult-asteptata comoara!
Felicitari JOJO! Felicitari Danielle? ...oare cand aflam si de la tine de bine?! Sper ca a decurs totul ok pana la urma.
Carmenita, totul a decurs bine, asa-i? Nu mai tzinem pumnii - doar refacere rapida si asteptam vesti.
Bernix, sau'mana . Pai atunci sa vina Michael si afara, sa-si vada ambalajul !
Pentru colicle/gazele micutzei, ai incercat si cu saculetz cald pe burtica? (aici sunt "moderni" saculetzii cu samburi de cirese) Cica mai destind si calmeaza crampele. Are Degetzica supapa de supra-plin - dar creste ea! Mai vrem poooze...
(la noi trebuie dat nume de fetitza si baietzel pe hartiile de spital - ca deh, daca-s surprize) Noi voiam Ana sau Elena - am pus Elena. )
Alice, nu se vad pozele - nu le-ai dat la liber cumva?
Luy, ai o minune de fetitza!!! (haioase si numele/comentariile la poze)
Devyla m-a dat gata mogaldeatza ta!!!! Finutza, ciufulika, si asa alerta.
Rox, sper ca Andrei e doar mai melancolic de toamna, si nu bolnavior!
Ce mai e cu Nana? ... ce-o mai fi cum Sim_bv...
Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40
Piciulika spune:
Alice, am reusit si eu sa vad poze din primele zile - e un dulce si semana cu amandoi! Aia cu hello everybody e mortala!Mai vrem, mai vrem...
Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40
Roxana_G spune:
Bernix, nici la tine in brate nu sta mai ridicata? Nu neaparat pe umar. Ci pe brat, dar inclinata. Asa vezi cand incepe sa scoata lapticul si o poti ridica. Daca doar iese laptic nu e problema, toti copiii mai scot. Posibil sa aiba reflux. aste era obsesia mea dupa ce ambii mei fini au avut problema asta. Insa teoretic ar trebui sa scoata laptic branzit si mai cu jet, banuiesc ca nu e cazul. Aaa, si inca o idee, daca nu vrea pe umar, nu merge si pozitia favorita a lui Andrei - adica cu capul inte sani si corpul lipit de burta mea? Ca si el se foieste pe umar, insa cand scoate aerul il tin mai jos. Akexandra voia ca umerii ei sa fie peste ai mei, o tineam ca pe un sac, dar el vrea mai jos. Hai ca m-am lungit. Pupici si sa fie bine. Ne vedem in parc si facem schimb la scos aerul daca vrei, tu te cocosezi cu grasanul umar si eu rezolv la orizontala cu Degetica. Aaaaa, uitasem. Cand aveam eu probleme cu Alex care nu scotea aerul in nici o pozitie si nici dupa juma de ora, ma invatase o mamica o smecherie cu rasuciri, dar nu mai stiu exact. O sa caut raspunsurile pe forumul acela sa vedem. O puneam pe parte intai la mine in brate, parca pe stanga, apoi putin pe burtica precum avionul dar la mine in brate si o ridicam pe umar. Ceva in genul asta. Nu mergea mereu dar mai functiona uneori.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Andries spune:
Da, da Roxana, e o secventa de rasuciri (care urmeaza cumva "curburile" stomac esofag) care ajuta mult la scos aerul, dar nici eu nu o mai stiu. Parca in cartea lui Capraru scria ceva asemanator, o sa ma uit exact.
Andries
alinus_25 spune:
Neata Piciule! Tot nenascuta?!
Felicitari Adimercedes, Tutu-tatic dedicat si bunicii! Sa va traiasca fetita si sa va umple casa de fericire!
Felicitari JOJO-miha pt micuta!
Danielle sper ca esti bine si tu si Ebonee.
Of, doctorii astia cu nascutul lor cat mai natural... Vad ca nici la sud nu se dezic. Si in cazul lui Adi au comis-o. Auzi... cezariana la urgenta, pai normal daca fetita era de 4 zile peste termen, plus alte cele. Astia merita .
Ana, daca nu sunt indiscreta, cate kg si ce inaltime ai? ca arati de 55kg. Cel putin burtica e istorie!
Roxana, mai bine sa fii tu panicoasa decat Andreiutu bolnavior. si sper sa nu mai aiba micutul de suferit.
Alice, mooama ce tatic dedicat! Ptiu! da' vad ca se implica nu gluma. Dar si mandretea de Gabriel e scump tare si te topesti dupa el. Felicitari, sunteti o familie frumoasa!
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
alinus_25 spune:
Carmenita
Ceza fara complicatii si recuperare usoara!
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
carpatina spune:
Buna.. am revenit!
Suntem acasa de ieri dupa amiaza... ne acomodam... si eu incerc sa ajung cat mai repede la zi cu ce ati scris!
Pupici!
Mami de Ioana (27.09.2007)
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Neata Piciule! Tot nenascuta?!
Pai mai Alinush, nu am facut noi doua ieri un plan?! Noi ne tzinem de el! Noi pe 4, voi pe 5 - in sir indian.
Tu ai propus, si ai dreptate: trebuie sa nu ne bulucim, sa nu cream confuzie intre fete, majorete, urari...
Piciulika 39+ Michael
Piciulika spune:
Carpatinaaaaaa!
Bine ai venit acasa cu printzesa Ioana!
Piciulika 39+ Michael
andrruzza spune:
Felicitari adimercedes si jojo! Sa va traiasca minunile!
Bun venit carpatina! Sa ne povestesti despre minunea mica.
carmenita, nastere ushoara!
Fetelor, am cumparat hainute frumoase pentru Stefania, insa am o problema: caciulite pentru afara! Si la Rares am avut aceiasi chestie cu caciulitele de iarna pentru afara. Mamici de fetite, de unde ati cumparat caciulite frumoase pentru iesit afara? thx
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"