Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Nonna76 spune:
Uff am scris dar din greseala am pierdut tot.
Buna dimineata si cafeaua o beau mai tirziu ca acum sunt cu Andrei in brate.(e cam fitzos in dimineata asta).
Si mie mi-au plecat baietii la scoli si am ramas cu o groaza de treburi casnice.Si chef ioc.
Oana nici Vlad nu maninca la camin si nici acasa nu se omoara cu toate ca fac ce stiu ca ii place.Dar parca nu-i mai place nimic.Eu cred ca e o problema a virstei,al meu a mincat f bine pina acum un an.
La doi ani minca singur si aproape orice si acum mincam la 2 miini daca vreau sa fiu sigura ca a mincat ceva.
Mi-am facut programare la masaj pt. vineri,ma doare groaznic spatele si parca toti muschii( nu sunt racita) ,e de la marsupiu.
Sunt suparata ca inca nu stiu ce sa fac sa-l tin pe Andrei in carut,eu cred ca s-a obisnuit in marsupiu,ii place,cum il pun chiar daca e suparat,obosit,se linisteste imediat.In carut da din miini,parca se simte parasit.
Mi-a adormit puiutzul.
O zi buna.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
paticut spune:
Buna dimineata fetelor si de la noi dupa o lunga absenta..
raport:
am avut si noi botezul saptamana trecuta pe 30 septembrie. vreme superba, inghesuiala mare la biserica - 4 botezuri, 4 baieti.. al meu primul (sic!).
a plans de a innebunit in biserica intrucat ii era foame...a reusit sa plescaie foarte fericit cand a fost impartasit de tata popa...
botezul ca distractie s-a transformat, fara voia mea directa, in nunta.. as ca imaginati-va hore, sarbe si alte dansuri populare cu o gramada lume la dans.. inclusiv imeniaito . sau cum s-o scrie. a durat de la 3 la 10 seara si piticelul meu a fost foarte incantat de tort pe care l-a taiat singurel.. (va pun poze pe mail-ul comun ca aici nu stiu s-o fac) - poate imi explici si mie te rog jadi sau simo..
acu suntem crestini si crestem ca din apa....
avem 6 saptamani implinite si 3 zile si avem 5380 g si 63 cm.
si eu dau Vigantol copilului de cateva zile...nu suntem raciti dar va dorim din inima santate si insanatosire grabnica la cei raciti fie ele mamici sau puiuti.
vreau si eu raspuns la cand vine menstra (fara alaptare)...ca tare nu-mi place prezervativul asta...
cea mai frumoasa vacanta - acu vreo 2 ani in Grecia - Creta.. insula care are doar 300 km lungime si 40 latime si pe care am reusit sa facem 4000 km urcand si coborand munti si vai pline de maslini si portocali, unde am facut baie in mijlocul lui decembrie in Marea Mediterana dimineata si in Marea Egee dupa-amiaza si am mancat cele mai minunate mancaruri din viata mea fiind si singuri in restaurant cu toti grecii la picioarele noastre... acolo m-as muta.. chiar si azi.
unde vreau sa merg: peste tot in lumea asta...vreau sa vad Niagara, vreau sa vad Sidney, vreau sa vad New York, vreau sa vad Tokyo dar si Sankt Petersburg.
Luna.. da chiar vreau sa vin....si pe mine ma `ard talpileŽ...o sa va confirm mai aproape de eveniment....(Jadi bagam un Paris?)
Jeni pe unde esti ca nu ai mai scris nici un randulet???
Aylin si eu vreau intalneala,
Mrs. Hook.. bine ati revenit ... sunt convinsa ca doar din prima zi de stat in Bucuresti va e dor de Moldavia...(va asteptam)
Jadi eu am pus sampania la frigider sa sarbatorim victoria ta la examen..
Gata fetelor ca m-am intins...ma duc sa pun poze pe mail-ul comun.
cu mult drag,
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
jadi spune:
Naspa fara forum dar am fost destul de ocupata ieri asa ca nu mi-a lipsit foarte mult .
Noi evoluam cu raceala, parca incepem sa crestem in temperatura, am ajuns acum de dimineata la 37.8 si ieri mi-a facut si o criza de burtica imensa, cred ca i se trage de la niste struguri mancati de mine in cantitati mari, asa ca am zis pas la struguri ca nu il mai vreau agitat ca ieri. Tuseste in continuare, parca i se rupe din piept si tare rau imi pare de el ca a ajuns asa, ar trebui sa ii multumeasca fratelui sau care si el de dimineata a inceput sa dezvolte o temperatura ucisa in fasa dar oricum a plecat mort de somn la gradi ca a urlat de la 4 la 5 dimineata! Distractie mare!
Fetelor , baiatul meu mananca la gradi unde acasa trebuie alergat cu mancarea dar voi aveti baieti mai mari nu ma pot compara!
Paticut, sa va fie de bine si petrecerea! Sampania s-ar putea sa inghete pe acolo pe la frigi nu de alta dar astia dupa 2 saptamani nu corectasera nici proba 1. Dar o sa asteptam ca nu avem incotro, in 2002 la experti am dat examenul in mai si ne-au dat raspunsurile in august, lucru care m-a impiedicat sa profesez pe firma!
Deni & Vlad & Tudor
Nonna76 spune:
Jadi da ce-au avut de-au corectat din mai pina in august?
Ati scris romane?Sau voi ati fost asa multi.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
jadi spune:
Chiar nu stiu ce au corectat atat, sper ca la auditori sa corecteze totusi mai repede adica maxim 1 luna!
Deni & Vlad & Tudor
aylin_tarcan spune:
fianna, monicabo, pai hai, cum facem cu o plimbarica? ca cica azi e ultima zi frumoasa, se strica vremea....
monicabo, scrie repede niste mesaje sa faci 30, ca sa iti poti activa PM.
fianna, iti trimit PM
hai fetelor, vrem intalneala!!!!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/" target="_blank">broscuta gargarita
ghinetz spune:
Nonna, ti-am trimis PM. Spune-mi daca l-ai primit, ca mie imi tot apre Eroare.
O intrebare pentru mamici: voi mai ungeti copilasii dupa baie cu uleiuri/creme? Eu nu l-as mai unge. (mi s-a terminat uleiul si ma gandesc daca sa mai fac altul, eu folosesc ulei de masline fiert la baie de aburi) Oare sa-l dau doar cu crema de galbenele pe la falduri? Nu stiu ce sa fac....
Alina/Anya, sa-i dau Oscillococcinum (cred ca am dublat ce consoane trebuie) asa, preventiv, una pe saptamana? Ca vad ca se cam plang mamaicile de raceli. Si il mai am si pe Stefan la gradi si va veni cu cine stie ce virtusi de acolo (de vreo saptamana e mucos, dar il las asa...nu face febra, merge in continuare la gradi, se imunizeaza de acum)
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Nici un subiect de discutie azi? Victor doarme, iar mama m-a sunat sa venim azi la ea sa mancam (iupiiii!!!!). Asa ca, se vede, am chef de cioace.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
neata fetelee...multam de cafeluta ghinetz
off off daca eram si eu in romania veneam si eu la intalneala prin Fierastrau ata ete poate or sa fie zile insorite si in noiembrie
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
mychydutza spune:
neatza la toate fetele!
Carmen se pare ca amandoua "privim lumea de sus". si eu am 1.80 si sotzu la fel si asta mik probabil o sa ne calce pe urme. azi ne ducem la vaccin.....apropos cum e? unde i=l face? il doare? rau?
botezul il facem pe 27oct. sper sa fie ok. voi ati avut DJ sau "guristi"??????apropos de botez, ce ati facut cu bebe la restaurant? adik cum s-a comportat? a trebuit sa va duceti cu el acasa sau a stat acolo? eu alaptez asa ca unde e el tre sa fiu si eu, si n-as vrea sa ratez petrecerea ca sa ma duc cu bebe acasa.restaurantu are hotel desupra, ar trebui sa iau o camera? voi cum ati facut? plsssssssss
bebele meu are mai tot timpu manutzele reci. e normal. nu=i mai pun manusi insa sunt asa reci degetzelele ca me si mila de el. e normal?
Ghinetztu parka intrebai de ulei: si eu tot cu ulei de masline fiert il dau. am pus in el si cimbru si am lasat la macerat. cica e bine. il dau o zi da si una nu ca ma gandesc ca e cam gras. o sa ii dau in continuare...........
mai am o rugaminte off topic: am neste filmulete mari pe care nu le pot trimite pe mail. exista vreun site gen fliker sau picassa unde sa pot pune filmele alea???????????thanks.
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe