Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
nma spune:
salutare
si eu ma inscriu la cafea caci iar nu am dormit. pitica a fost destul de agitata dar cred ca eu sunt de vina caci am mancat multe dulciuri. acum e arara cu bona, Alex la gradi iar eu teoretic lucrez.
Am inceput sa-i dau si eu Andrei oscilo caci stranuta mai des. Lui Alex in dau de vreo 3 saptamani asa preventiv.
Mihaela eu la botez am avut o formatie (canta foarte bine caci altfel apelam la DJ). Pitica a fost prezenta pana la sfarsit. Am avut un salon rezervat numai pt ea (si ceilati piticoti caci au fost si 5 mai maricei). Aveam canapea acolo dar am dus si caruciorul. In salon era destul de agitata asa ca era mai mult prin sala. Cred ca ii place muzica si nu o deranjaza aerul conditionat.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Nonna76 spune:
Oana am primit PM ieri.
Si la mine a venit mama cu mincare ,azi sunt singura,tre sa-l iau si pe Vlad,sa ma plimb cu amindoi.
Acum tre sa-mi fac curaj sa ies afara dar la ce durere de spate am ....Andrei nu vrea sa doarma,motaie in brate si daca-l pun jos plinge,nu vrea sa ne jucam,ar suge mereu.
Il las si eu sa suga cit vrea;mai atipeste,mai suge.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
monicabo spune:
Buna,
Uite ca raspund acum. Nu stiu cum se procedeaza cu mesajele private, trebuie sa-mi explice cineva cum se activeaza etc.
Ce? Incepe sa se strice vremea? Eu sper ca nu... Eu astazi o sa ies mai aproape de casa, caci nu am prea mult timp, mai am unele treburi de facut prin casa... Ies in parcul sfanta Maria, la piciorul podului Grant.
Aaa si maia m o intrebare, care e treaba cu adresa comuna, iulaug2007@yahoo.com ? Ce reprezinta, si cum se poate intra acolo?
Antoanela23 spune:
Neata,
Sunt ocupata pana peste cap cu pregatirirle de plecare, parca zboara timpul asta.
Jadi, mersi frumos de raspuns, , am comandat la bebelusul tau, sper sa ni-l aduca pana sambata cand ajungem noi.
Fetelor, de cand am fost la serviciu cu pitica unde v-am zis ca s-au minunat toti ce cuminte e, a inceput iar sa planga in fiecare seara, crize din alea naspa, cica sa nu crezi in deochi . O fi combinat si cu reactiile de la vaccine, dar prea s-a nimerit sa debuteze fix in aceeasi seara.
Va pup si va urez o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
ghinetz spune:
Nonna, ti-am trimis PM azi, in legatura cu baietii cei mari, cu pofte/nepofta lor de mancare. Se pare ca n-a ajuns. Of!
Anto, eu totusi zic ca e o coincidenta.
Mihaela si noi l-am tinut pe bb la botez in sala. A foat k, dar eu am fost la inceput cam stresata, nu stiam cum se va comporta. daca ai posibilitatea, pentru orice eventualitate, inchiriaza o camera. o sa mai stea bunicile, mai mergi tu, mai aduci bb la dans...Dar ai o alternativa in caz ca nu vrea sa stea acolo. A! Si fff important. la noi in sala nu s-a fumat. Iar botezul a fost dupa-amiaza, de pe la 16 la 22
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
first_carmen spune:
Buna fetelor!
mychydutza noi am facut vaccinul joia trecuta si au plins 10 secunde dupa care s-au calmat. I-am luat pe fiecare in brate si i-am plimbat prin casa,am stat cu ei la fereastra si am vorbit cu ei. si au uitat . Fara febra, inrosiri la locul cu pricina. poate o cadere a apetitului ... da nu bag mina in foc.
S noi facem botezul pe 27 octombrie.
Intrebare ; baietii tb tinuti de nasa? Ca am auzit ca numai femeile tb sa tina baieteii .... Ca eu am doi si nu am decit o nasa care e cam micuta si nu poate tine doi (care o sa aiba sigur peste 6 kg in brate.
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20treia
jadi spune:
Sper sa fie de folos Anto, de obicei comanda e de pe o zi pe alta! Si eu incepusem sa cred ca mi-a deochiat cineva baiatul ca alaltaieri asa s-au mirat niste vecini cat e de cuminte Dodo si ieri am stat cu el in brate de la 12.30 pana pe la 18 ceea ce e total neobisnuit pentru noi, pana la urma a facut kk si s-a linistit ori de la kk ori pentru ca era foarte obosit. Dimineata l-am trezit eu la 4 jumate ca imi exploda o tzatza, Vlad urla cu taica-su' in camera si nu stiam cum sa ma impart! Nu ma plang ca sunt rare aceste momente de aglomeratie dar am trecut cu bine peste! Si i-am zis toate rugaciunile pe care le stiam, putine de altfel, nu as putea sa zic ca au avut efect in descantec
Monica, mergi aici si activeaza PM. Dupa activare, ne anunti si iti trimitem parola de la userul nostru comun pe yahoo si anume iulaug2007!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
In legatura cu botezul, noi am facut la restaurantul unui hotel si am avut inclus in botez un apartament. La Vlad am facut la fel si a fost ok, a stat in camera in schimb Dodo a stat tot botezul in restaurant, nici nu a mancat, a dormit pana l-am trezit noi pe la 11 la tort. Si am avut DJ, pe la Bucuresti nu prea se obisnuieste cu "guristi", cel putin pe unde am fost noi la nunti, botezuri, am vazut numai DJ, probabil si pentru ca sunt mai ieftini.
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Puteti vedea poze de la implinirea celor 2 ani a lui Vlad aici . Sunt cateva si cu Dodo, dar majoritatea cu Vlad ca el era personajul principal, spor la vizionat daca aveti rabdare!
Deni & Vlad & Tudor
arhdy spune:
Buna fetelor.
Prin si eu un moement de respiro si intru sa vad ce faceti.
Noi suntem bine. Am facut 2 luni pe 30, am fost la medic si ne-a facut vacinul. Am plans putin cand ne-a intepat, dar am tacut repede si am adormit. Avem 5 kg si 57cm, deci am crescut 2kg si 6cm.
Am si eu o rugaminte la fetele care stau in sectorul 4. Eu nu resusesc sa dau de cei de la asistenta socila sa aflu ce-mi trebuie pentru dosarul de indemnizatie de crestere a copilului si din pacate imi este foarte greu sa ajung acolo, deoarece desi aparatin de sect.4, acum stau in Tei. Alaptez si fata si as face pana acolo 3,4 ore numai pe drum, iar asta mica manaca des ziua. Pe 21 octombrie mi se termina postnatalul si nu stiu ce trebuie sa fac pentru concediul de maternitate. Asa incat va rog, daca detineti informatii sa ma ajutati si pe mine.
Va pup si ma duc sa mai citesc din urma.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)