Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
mamii spune:
jadi sunt super pishcotzii tai
s aiti traiasca
vazut si poze de valen la montreal.Valen fata ta da sa fuga de la tine din brate!!E SUPERBA GAGICA
cred k o s aii zic lu Ale sa o fure![]()
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Diana2007 spune:
Buna fetelor !
Victor e pe calea cea buna cu raceala, dar acum m-a luat pe mine rau de tot. Ma ustura gatul de mor si am senzatiaa oscilo asta nu prea are efect. Oare nu-l iau eu cum trebuie ? In cazuri din astea "disperate" trebuie luata o doza mai mare ?
Si cand spun ca Victor e mai bine este pentru ca reusim in mod constant sa scoatem muci (dupa procedura cu turnat ser, asta am facut ieri doar de doua ori), de tusit mai tuseste dar mai putin, si a revenit la programul lui de somn, 10 - 5 de doua nopti.
As mai avea o intrebare pentru mamicile din clubul racitilor: Victor a facut o iritatie pe fata, niste bubite rosii pe obrajori, poate fi asta de la raceala ?
Noi avem botezul duminica asta, pe 4 octombrie, de pregatit nu prea avem ce pregati, am vorbit la biserica, la restaurant iar nasul aduce toate cele necesare pentru biserica. Sunt si eu interesata de intrebarea lui Carmen, dar din alta perspectiva: Noi am ales pentru Victor un nas, care nu e casatorit deci nasa - pauza. Am intrebat la biserica si ne-a spus preotul ca nu-i nici o problema, acu tu zici ca trebuie sa-l tina nasa in brate ? Oricum eu nasa ad-hoc nu-i gasesc dar ... poate gaseste nasul !
O zi buna va doresc !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
jadi spune:
Uitati ce am gasit "Ca să facă mărturisirea de credintă, nasului i se cere să fie buin credincios, să fie mai în vârstă ; de asemenea, sa fie de acelas sex cu pruncul care se botează. Părintii pruncului nu pot fi nasi. Este bine ca pentru fiecare nou botezat să fie numai un nas." Cu toate astea, la mine ambii copii au fost botezati de nasa nu de nas!
Puteti aprofunda www.sfaturiortodoxe.ro/invatatura-crestina-ortodoxa/catehism-invatatura-credinta-crestina-ortodoxa-taina-sfantului-botez.htm" target="_blank">aici. Eu zic sa intrebati preotii cand vorbiti de biserica sau "femeia de la lumanari", noua ea ne-a facut lista cu ce trebuie sa aducem.
Editez: dati cautare pe google botez ortodox si sunt o groaza de site-uri care va pot fi de ajutor!
Deni &
Vlad & Tudor
nma spune:
Deni frumoase foc pozele. Tare bune s-au distrat prichindeii. Cred ca o sa-ti fur ideea de tort.
Diana nici la mine nu isi mai face efectul oscilo daca sunt racita tare, dar e foarte bun luat preventiv. Daca esti racita eu stiu ca trebuie sa iei 3 pe zi. sanatate multa si tie si puiutului tau.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
X-ray spune:
deni ai doi copii tare frumosi sa va traiasca!ce s-au mai distrat ei acolo,nebunie generala!are dodo niste ochi...
nico ma bucur ca mai citesc de tine,a crescut mare andra!
luna adevarate peripetii cu botezul adelicioasei.bine ca ai rezolvat.o sa fie f frumos,ai sa vezi.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
olguttza spune:
quote:
Originally posted by arhdy
Am si eu o rugaminte la fetele care stau in sectorul 4. Eu nu resusesc sa dau de cei de la asistenta socila sa aflu ce-mi trebuie pentru dosarul de indemnizatie de crestere a copilului
Diana, eu nu stau in sect. 4, insa cred ca actele sunt aceleasi peste tot. Eu am depus copii dupa buletinul meu si certificatul de nastere al copilului (trebuie sa ai si originalele la tine) si o adeverinta-tip care trebuie completata de catre angajator (se gaseste si pe net, da nu mai stiu de unde am luat-o; daca vrei, ti-o pot trimite pe mail). De asemenea, mai trebuie o declaratie, completata de catre tatal copilului, cum ca nu beneficiaza el de banii astia. Ah, si un dosar cu sine. Din cate stiu, dosarul se depune exact atunci cand se sfarsesc cele 126 zile, nu mai devreme, ca sa existe continuitate. Inainte de a cere angajatorului sa completeze adeverinta respectiva, trebuie sa faci cerere la firma pt. aprobarea concediului pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani, incepand cu data de 22 oct. (in cazul tau) si sa ti se dea nr. de inregistrare, necesar la completarea adeverintei pt. indemnizatie.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
X-ray spune:
pentru ca suntem toate mamici de mamici cu bb-lashi absolut superbi haideti sa ne mobilizam putin si sa avem albumul foto cat mai bogat,mai complet si de actualitate.ma ofer(dar primesc cu drag oricand ajutor) sa pun poze pt cine nu stie.deci astept poze pe emailul comun cu informatii despre poza,mai adica :nickul mamicii,nume bb,varsta in luni.ca sa stiti ce poze sa trimiteti intrati pe albumul foto din prima pagina sa va formati o idee.suntem deja la capitolul "a treia luna de viatza".Doamne ajuta la mai multe fericite!
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
mychydutza spune:
of, complicata chestie cu botezu asta! o sa intreb mai bine la biserika unde-l botez cum e cu nasa si cu nashu!
Carmen super chestia cu nasa micutza........si cu 2 bebelusi. o sa aiba ce munci popa la scaldat crestinii! hehhee. super!
nma, ghinetz, Jadi merci de raspunsuri. probabil o sa iau o camera , just in case, nu e mult 1.5 mil da mai bine dact sa ma duc cu el acasa daca o face urat. de muzica probabil DJ. om vedea!
la mine acasa se obisnuieste sa se puna mai multi nasi la botez. adik poti avea si 10 daca vor muschii tai. pt Carmen asta ar fi un avantaj ca ar mai ajuat-o pe nasa mikutza! o sa intreb popa dac se poate si aici ca noi am vrea 2 perechi. nasii de cununie si ink neste amici, burlaci!
am emotii azi la vaccin! daca plange?????????daca-l doare?
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
Joujou spune:
Buna mamici,
Multumesc mult celor care mi-au trimis mesaje de incurajare in legatura cu problema mea cu lapticul...la sfaturile voastre speram sa o rezolvam in curand! Mai ajutati-ma si pe mine intr-o alta problema: copilul meu are niste cosulete pe fata de cand l-am adus in spital, adica de mai bine de o luna, si nu ii trec. Am incercat si cu ceai de musetel, baneocin, nidoflor dar nimic nu da rezultate. Ii dispar pentru moment si ii apar altele in alta parte. Practic, e tot numai brobonite pe fata: pe obrajori, barbita, pe la tample si chiar in caput. Ce sa fac? daca ati trecut si voi prin asa ceva, va rog eu mult scrieti-mi si mie un mesaj privat....va multumesc cu anticipatie!
www.flickr.com/photos/11754251@N05/?deleted=1275495243/" target="_blank">El e minunea noastra!
nma spune:
Mihaela noi avem doua perechi de nasi. Ne-am casatorit in Ardeal, acolo l-am botezat si pe Alex si a fost ok. Pe Andra am hotarat sa o botezam aici si preotul s-a mirat cand a avuzit de doua perechi de nasi, dar ne-a acceptat. In Valcea e obiceiul sa ai moasa iar noi nu avem. Preotului nu prea i-a placut dar s-a abtinut de la comentarii.
Pupici bb-ului sa nu doara la vaccin.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze