*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - cel mai bine e sa mergi la spital sa-ti recolteze acolo, pentru ca o sa dezinfecteze foarte bine si e mai mic riscul sa-ti arate rezultate eronate din cauza contaminarii externe. Dar daca nu poti, atunci gasesti in farmacii pungi pediatrice pentru recoltarea urinei. E mai bine sa fie urina de dimineata, dar cred ca daca e vorba de infectie urinara puternica, se va vedea la orice ora.

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Alexutza - cel mai bine e sa mergi la spital sa-ti recolteze acolo, pentru ca o sa dezinfecteze foarte bine si e mai mic riscul sa-ti arate rezultate eronate din cauza contaminarii externe. Dar daca nu poti, atunci gasesti in farmacii pungi pediatrice pentru recoltarea urinei. E mai bine sa fie urina de dimineata, dar cred ca daca e vorba de infectie urinara puternica, se va vedea la orice ora.

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Am inteles sa traiti!!!! sa ma interesez si eu si vad ce si cum...maine intru in actiune

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Nu suntem prea bine: dupa 2 zile cat de cat ok (fara febra si cu putina alimentatie solida de regim), Dudu a facut ieri un alt puseu febril de 39. Astazi era in verva si fara febra, a acceptat sa manance chiar si ceva legume dar a vomat imediat dupa aceea. Ce grea este refacerea... Partea cea mai grava este ca a scazut in greutate.

De ieri ma simt si eu foarte rau, cu aceleasi simptome, dar la mine a fost mai usor sa ma refac.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Adriana multa sanatate amandurora. Da, intr-adevar e foarte grea revenirea dupa boala si adaugarea de kilisoare.

Cristina nu imi vine sa cred ce repede trec saptamanile la tine. Cum te simti?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Mamilili,eu nu am tinut cont intodeauna ca ziua de ou trebuie sa lipseasca carnea , deseori ii dau ambele in aceasi zi.Victor nu mananca galbenus de ou decat cu fructe , nu vrea deloc in mancare asa ca la pranz ii dau mancare cu carne si dupa amiaza pure de fructe cu ou ,in orivce caz nu ii dau mai mult de un ou pe saptamana.Am citit si eu prin carti ca e bine cum faci,o zi ou , alta carne
alexuta,cred ca imi dau specializarea in cic la sfarsitul celor 4 ani , ca am trecut dintr unul in altul.Eu am facut medicina la bucuresti iar cand sa dau rezidentiatul a aparut cristina , zic bine termini astia 2 ani si ma apuc si uite ca s a infiintat Victor de la care astept o lamurire cand o sa creasca sa mi zica si mie de unde a aparur ca noi n am superferit.Asa ca mai stau 2 ani acasa si de apucat de invatat iti dai seama ca nu poate fi vorba cu 2 dracusori acasa.Sotul meu inca mai spera , imi zice sa incerc cand ei dorm,cum poate sa creada ca eu ma mai pot concentra.Am uitat si ce stiam in anii astia de cand stau acasa,cert este ca nu am nici o motivatie sa incerc , ca sa ce?Sa fiu platita timp de 4 ani cu un salariu de mizerie(5 mil,atat ii dau si bonei),sa fac garzi noaptea pe degeaba si sa imi las copii singuri ca pe urma sa am alta diploma pe care sa o pun in rama langa prima si sa nu am loc de munca ca doar stiti cum sta treaba cu posturiile in spitalele romanesti.Nu cred ca se merita , de facut ceva o sa fac ceva dar nu stiu ce ma gandeam sa fructific avantajul meu de a sti 4 limbi, traduceri ceva...
Hai ca v am plictisit cu istoricul asta dar voi m ati intrebat,deci sunt medic generalist
Am inteles cumm sta treaba cu meciul , cine stie ma fac mare fan,imi descoperi o pasiune ascunsa si imi cumperi singura bilete in viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bisous . Nu stiam de unde te stiu....acum m-am lamurit!Nu te tenteaza sa lucrezi cas rep. med.?Sotul meu e in aceeasi situatie ca tine(adik a terminat MG la Cluj si dupa 1 an de stagiatura a inceput sa lucreze ca rep. med.....la rezidentiat inca nu se gandeste....din aceleasi motive ca si tine!).

Adriana mica sanatate multa lui Dudu si tie! Stiu cum e sa ai copilasul bolnavior!In curand va fi ok, vei vedea!

Alexuta daca vrei sa-i recoltezi urina doar pentru examenul sumar, atunci poti s-o faci tu acasa in pungutele pediatrice speciale pentru asta!(la noi se gasesc la laboratoarele de analize si se dau gratuit)

Lexi !O sa mai pun poze dupa chefurile de ziua lui alesio....adik sapt. viitoare!
Maria!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna fetelor,

Multumim mult pentru urarile de La multi ani de ieri!!! M-a tras o mamica de maneca sa-mi zica de urari; eu credeam ca nu mai suntem deloc pe listutza din cauza absentzei!

Va uram si noi "La multi ani" fericiti si multa sanatate la toti copilasii!

Nu am reusit sa va cunosc cat de cat si imi pare tare rau. Poate reusesc sa-mi fac mai mult timp. Am descoperit in schimb 2 mamici din Brasov (de acolo sunt si eu) si multi copilasi superbi, si nazdravani si dintosi...

Va multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Lexi, zeci de mii de pupici! Fetele sunt bine. Vrei sa-ti spun ce faceam eu azi noapte din lipsa de somn? Citeam diverse pe DC...
"Trimis la: - 10/01/2006 : 11:18:09
Nu stiu inca daca sa va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre. De dimineata am facut un test Barza si a iesit pozitiv. Vreau sa repet testul sambata, dar pana atunci o sa va citesc. Imi dati voie, nu? Ultima menstruatie am avut-o pe 8.12, daca se confirma sarcina, DPN va fi 16.09. Sunt tare fericita si sper sa fie totul bine cu bebe. Nu am greturi, am avut sani durerosi cateva zile si dureri de ovare ca inainte de CM. E drept ca mi se pare ca merg mai des la toaleta si parca mi-e si foame mai des. Eu sper sa fie bebe!!!

I wish I were an angel..." Recunosti?

Lili, ti-e pofta de zacusca?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Wow Xandrutza, ce surpriza mi-ai facut! Muuuulti !!! Normal ca recunosc Nu aveai somn aseara, ha? Vezi ca iar incep sa te bat la cap cu schimbul de mame.
Alexuta, Maria are 6 dinti si 4 masele. E posibil sa ii iasa iarasi niste dintoci, nu stiu, inca nu-mi dau seama. Gabriel cum se mai simte? Ceva poze noi?
Ramo, nasol cu amigdalita! Patri cea zambareata.
Pufy, asteptam cu interes pozicile Ce frumos trebuie sa fie la voi, sa sarbatoriti ambii pui atat de aproape unul de celalalt.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Daca ziua de ou e un chin, mascheaza oul intr-o budinca de paste, sa zicem, cu branzica; oare i-ar placea lui Mathias?

Nu stiu lui Mathias, dar mie mi-ai facut o poooooooofta!!!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by bisous
si uite ca s a infiintat Victor de la care astept o lamurire cand o sa creasca sa mi zica si mie de unde a aparur ca noi n am superferit.

Suuuuper funny!!!

Bisous, daca tot ai intrat azi la interogatoriu, ia zi, araba cum de-ai invatat-o? Eu m-am straduit 5 ani dar in afara de cateva cuvinte si expresii nu s-a prins nimic. A, si stiu sa-mi scriu numele.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput