*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 11
CristinaGoji spune:
Alexutza - poate nu astepti sa vezi daca apare eruptie si faci totusi si analize de urina? Macar elimini din start posibilitatea asta. Eu data trecuta, cand a facut Vladut febra am zis ca astept, dar nu am putut, si a doua zi am dat analize, i-a iesit infectie urinara, iar in cazul lui Vladut, de exemplu, infectia urinara trebuie tratata de la bun inceput, ca riscam sa ajunga foarte foarte repede la rinichi.
Alipiticot - saru'mana de tratatie! Acuma ai scapat , ai doi copii majori Cu CIC asa stiam si eu, dar zilele trecute m-a derutat cineva, ca zicea ca a auzit ca s-a schimbat legislatia si ar trebui sa lucrez inainte sa intru in CIC 2. Aaa, si felicitari pentru umblaret!!!
Ramomar - Vladut e alergic la o groaza de alimente, mai ales fructe, dar si ou, si la el niciodata nu s-a manifestat cu febra alergia. A avut raguseala, chiar si bronseolita, dar febra nu.
Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
ramomar spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Ramomar - Vladut e alergic la o groaza de alimente, mai ales fructe, dar si ou, si la el niciodata nu s-a manifestat cu febra alergia. A avut raguseala, chiar si bronseolita, dar febra nu.
aproape major
barza
am uitat sa specific, febra e de la gat, are si amigdalita
Cristina tu i-ai facut ceva teste? sau cum ti-ai dat seama si la ce fructe e alergic? acum le-ai scos total din alimentatia lui?
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lexi, zeci de mii de pupici! Fetele sunt bine. Vrei sa-ti spun ce faceam eu azi noapte din lipsa de somn? Citeam diverse pe DC...
"Trimis la: - 10/01/2006 : 11:18:09
Nu stiu inca daca sa va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre. De dimineata am facut un test Barza si a iesit pozitiv. Vreau sa repet testul sambata, dar pana atunci o sa va citesc. Imi dati voie, nu? Ultima menstruatie am avut-o pe 8.12, daca se confirma sarcina, DPN va fi 16.09. Sunt tare fericita si sper sa fie totul bine cu bebe. Nu am greturi, am avut sani durerosi cateva zile si dureri de ovare ca inainte de CM. E drept ca mi se pare ca merg mai des la toaleta si parca mi-e si foame mai des. Eu sper sa fie bebe!!!
I wish I were an angel..." Recunosti?
Lili, ti-e pofta de zacusca?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Neatza!
Intrebare: in ziua in care le dati copiilor ou, le dati si carnitza? Eu stiu ca recomandarile sunt ca in ziua in care le dam ou sa nu pape si carnitza, dar pana cand? Pentru noi, "ziua de ou" e un chin...ii dau un galbenus fiert dar el cred c-ar fi in stare sa manance doua. Si apoi mancaruri fara carne, iar el tanjeste...
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Da! Ai? Noi n-am facut anul asta.[/b]
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Bisous, stiu ca esti medic, ce specializare ai?
Cat despre meci, stai linistita ca nu-i asa rau. Mai ales la tribuna oficiala. Eu am mers la toate meciurile Stelei din cupa UEFA cand eram si-am stat la tribuna 0 sau 1, deci in public cu suporterii scuipaciosi de seminte.
Numara cu mine!
CristinaGoji spune:
MamiLili - eu ii mai dau si ciorba cu carnita dreasa cu galbenus de ou (la noi e ou de prepelita si-s 2 galbenusuri ). Dar sunt si zile cand ii dau si fara carne oul, atunci de obicei ii fac cu mamaliguta si ceva sos de smantana, telemea dulce si ou. Ii place.
Ramomar - eu orice fruct i-am dat separat, pentru ca Vladut a facut alergie prima data de la banana, era de fapt primul fruct pe care i l-am dat pentru ca avea diaree si am zis sa incerc cu orez cu banana, daca am vazut ca e alergic la banana, am zis ca o sa incerc orice aliment nou sa i-l introduc pe rand, nu odata. Si uite asa am tot identificat alimentele la care e alergic. In loc de galbenus de ou de gaina ii dau de prepelita si la asta n-are nimic. Deocamdata nu i-am dat alimente puternic alergogene, ca mi-i frica. O sa incerc dupa 1,5 ani sa-i introduc incetul cu incetul iarasi fructele la care era alergic si dupa aia, daca o sa fie totul ok, o sa trec si la verificarea reactiei la alte alimente mai alergogene.
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Bisous - inca nu a erupt pe piele nimic, dar el inca are febra, nu mare dar cat sa dea maraieli si bazaieli, nu haleste mai nimic...Esti medic???
Lili - noua ne-a zis ca deja de la 9 luni sa-i dam perisoare, ceea ce include si carnea si oul in aceeasi zi, si cu galbenusul la fel face si grasanu, ar hali in disperare..i-am dat de vreo 2 ori si albus si tot asa il haleste in 2 timpi si 3 miscari - pana acum pe langa carnea cea de toate zilele, oul este preferatul lui
Lexi - imi pare rau pt noaptea ce ati avut-o..dar posibil alta eruptie dentara??? cati dinti are Maria???
Cristina - stiu ca exista la farmacii o trusa din asta pt recoltata urina...sau cum?//si trebuie recoltata - urina de dimineata??? si chiar ai facut ceva teste ca sa-ti dai seama la ce e alergic V??
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Lili, teoretic nu se amesteca (chiar, pana cand?) dar daca ii faci o budinca de carne in care pui si ou, sau niste perisoare pe care le legi cu ou, nu cred sa fie ceva rau, atata timp cat nu exagerezi. Daca ziua de ou e un chin, mascheaza oul intr-o budinca de paste, sa zicem, cu branzica; oare i-ar placea lui Mathias?
Bisous, vizionare placuta la meci! Ce fain...
Alexutza, hai pe mess 5 minute
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by xandrutza_76
Da! Ai? Noi n-am facut anul asta.
Numara cu mine!
Ti-aduc un borcanel, de pofta?[/b]
poze cu noi