*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 10
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!!
Cristina multumim de cafeluta!!!
Fetelor eu ma lupt aici la greu cu febra...cica s-ar putea sa fie roseola infantum, vedem maine daca face acele bubite, cica dupa 3 zile d efebra ies bubitele, daca nu - ne da trimitere pt o urocultura..e asa de marait si ofticat, nu vrea sa pape nimik, nici nu-l fortez ca altfel devine usor isteric...vedem azi ce-mi mai zice dr la telefon...
Aseara am reusit sa citesc din urma, nu am retinut mare lucru - dar ma pun eu azi la punct, am retinut faza cu mesajul urat scris de Marina - nu te credeam in stare de asa ceva ....dar totusi asta-i viata ....imi pare bine ca cele cate am ramas aici ne intelegem bine impreuna si reusim in sfarsit in ciuda multor intrigi sa ramanem unite si sa discutam in pace desprecopiii nostri
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ramomar spune:
Neata,
Cristina, multumim de cafea
Alexutza, bine ai reaparut! Multi pupici grasanului sa se faca repede bine . Se poate lua de manuta cu Patry a mea.
Deci, acum sa va zic cum e puiuta mea: cica are alergie de la ou(caci alt aliment nu stiu ce sa suspectam), dar eu nu inteleg ceva: cum e posibil ca o data sa faca alergie si de 3-4 ori nu??!!Daca e alergica la ou ma mosteneste pe mine ca si eu pana la 15 ani am avut probleme cu oul, cum mancam cum ma umpleam din cap pana in picioare cu bubite, iar apoi a trecut de la sine.
Izy cum e la servicu?, dar tu floricel ai inceput? cum ati progresat cu cresa?
lakioana, nu ne mai arati frumusetea de fetita?
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ramona -dar si Patri a facut roseola sau doar febra?...cum se simte acum????...am inteles ca anticorpii se dezvolta de abia a doua oara dupa ce mananca acelasi aliment...si ca e posibil prima data sa nu faca, de abia a 2-a a treia oare se poate manifesta alergia...asa ne-a zis dermatologul cand am avut noi alergia la ficatul de pui
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ramomar spune:
daa, alexutza, s-a umplut de acele pete rosii pe fata gat si piept, chiar si pe talpile de la picioruse a avut, iar febra a avut 38,5, chiar si azi dimineata. Noua ne-a zis medicul ieri ca e de la ou (i-am dat duminica), dar eu asta nu inteleg cum o data cand manaca ou face si de 4-5 ori nu. Eu ma gandesc ca daca ar fi alergica la ou ar trebui sa faca alergie de fiecare data cand il mananca.
pupici.
xandrutza_76 spune:
Ramomar, dar niste teste i-ai facut?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alipiticot spune:
Buna dimineata!
Din motive de copii mici nu reusesc asa des sa vb cu voi pe cat asa vrea.
Am vrut ieri sa intru dar musafirii si sotul nu m-au lasat ,asa ca servesc azi,sper sa nu fie cu intarziere mare,cu de toate si ceva muzica
La noi a fost petrecere 3 zile,sambata am taiat motul cu prietenii si nasii,duminica prietenii,iar ieri alti prieteni care nu au putut sambata.Tortul nu mi-a iesit am facut tort masinuta pt sambata ,ieri si duminica am incercat altele 2 care le am aruncat partial si am cumparat.Se pare ca nu am avut noroc la dulciuri.Dar am primit hainute frumoase,frumoase si raisa a primit si ea multe bineinteles.
in rest noi mergem dar putini pasi,cade in fund ca o rata.
Raisa merge la gradinita de 2 saptamani,ii place f mult nu am avut nici o problema in afara de faptul ca a racit si implicit si cosmin,asa ca am avut o saptamana de aerosoli,pompite pt muci,medicamente.Dar e mai bine acum dar mucisorii tot curg.
Mirabela vroiam sa te intreb ce fel de teste ai facut si unde pt alergia la proteina din lapte?Cosmin se umple de bubite,de fapt nu i-am mai dat cantitati mari de cand a facut puternic dar tot ii mai scap cate o gurita de iaurt sau branzica....as vrea sigur sa stiu si eu de la ce face.ma bate gandul sa ma intorc la servici si ar fi f usor daca ar vrea lapte la canita....
Susa am vazut si eu pozele,iar casa....nu am cuvinte,visez si eu ca si Mirabela...dar multumesc pt ceea ce am,slava domnului.Vin si eu la Brasov,dar la o pensiune ca ti trebuie casa dubla la cate ne am anuntat.
Adina si mie mi au placut gemenii,sunt superbi,eu mi am dorit mereu.Si e superb sa ai 2 copii care se joaca impreuna.ai mei au momente cand se joaca impreuna,se tavalesc,rad,se calaresc...sunt momente de vis.De fapt asta ma face fericita.
de somn nu ma mai plang ca am ajuns la concluzia ca ma plang cam mult ,sunt nervoasa ...azi am prima intrevedere cu un psihoterapeut sa vad daca e oboseala sau e nevoie de ceva sedinte....urati-mi succes.
Cristina referitor la intrebarea cu cic-ul de la alt subiect si eu am trecut din unul in altul si se poate fara sa lucrezi deloc.
multumesc de cafea,dar nu te superi daca azi servesc si eu putin ca fetele sunt f dragute si macar o cafea virtuala sa ofer.
Alexuta ar fi bine sa fie roseola,dupa cele 3 zile poti zice ca ai scapat...am avut si noi si zilele cu febra au fost cele mai grele.
o zi excelenta si ma rog sa fiu mai activa dar nu reusesc ce mi propun....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
xandrutza_76 spune:
Alipiticot, multumim pentru tratatie; iti doresc mult succes!
Alexutza, Gabriel, sa se faca repede bine!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
bisous spune:
Buna dimineata fetelor,
Alexuta,sanate printisorului,stai linistita ca bolile astea virale eruptive(n am inteles daca are eruptie sau nu)nu sunt grave(in afara de rujeola la copii nevaccinati),citeva zile de febra , de maraiala si trece , trebuie sa ii dai doar tratament simptomatic , adica sa ii scazi febra ,nimic altceva , daca nu vrea sa manance nu l forta , sa vezi in recuperare ce va rade tot ce ii dai.Copii mei au avut citeva episoade din asta cu zile intregi de febra mare , apoi o eruptie pe piele si a trecut , nici doctorul nu a stiut sa imi zica ce a fost , mi a zis doar ce nu a fost.Ideea este ca boli virale eruptive la copii sunt cu zeciile , noi cunoastem doar rubeola , varicela , rujeola,scarlatina,rozeola...Restul nici nu au nume.
Ramonar,eu cred ca are alergie la altceva decat oul , ca imi este greu sa cred ca face doar din cand in cand , este adevarat ca alergia poate sa nu apara de la primul contact cu alimentul sau substanta rerspectiva dar o data instalata se repeta de fiecare data,poate gresesc dar asa stiam. Stiu ca este foarte greu sa izolezi factorul responsabil , cateodata trece alergia in timp fara sa iti dai seama de la ce a fost.O intrebare,facea alergia cand ii dadai galbenus sau doar cand ai introdus albusul?
Am luat o razna fetelor,ma duce sotul meu cu niste prieteni pe 13 la meciul cu Romania Holanda.Eu care nu ma uit nici la televizor ajung acum la batranete pe stadioane sa imi scuipa astia seminte in cap si sa aud doar limbaj colorat ,m a linistit sotul ca cica avem invitatii la tribuna oficiala
ramomar spune:
xandrutza si bisous , nu stiu nici eu ce sa mai cred. Medicul a zis ca da, e posibil ca o data sa faca si de 3 ori nu si ca pana la 3 ani pot sa faca o alergie la un aliment cu care nu au avut probleme si dintr-o data sa apara alergia. Am intrebat-o daca nu i-as putea face niste analize mai amanuntite sa vad si eu daca e alergica si la ce, dar raspunsul a fost ca nu imi recomanda asa ceva pana la 3 ani, exista riscul sa intre in soc anafilactic. Dar seamana foarte bine si cu roseola atat ca aspect, cat si ca manifestare
bisous vizioanre linistita a meciului din tribuna oficiala. Stai listita ca o sa-ti placa si a doua oara o sa-i ceri tu sotului sa te mai duca la cate un meci.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Imi pare rau sa aud de bebei bolnaviori...Le uram multa sanatate!
Noi azi noapte iar am dormit prost...nu se mai intamplase de multisor asta, asa ca era cazul, nu cumva sa uitam
Pufy, pufisorilor. Cand mai vedem poze cu ei?
Xandrutza, un si pentru voi, ce mai fac fetele?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)