*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dupa toata babilonia asta, imi dau seama ca nu ma pot supara pe voi, fiindca observ ca, desi va zbateti orbeste intr-o profunda eroare, indignarea voastra nu este trucata. Asta imi aminteste de spusele unui tip mai bun decat noi: „Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mirabela, noi am trecut de faza aia cu mancatul firmiturilor de pe jos! urmatoarea a fost modelarea asa ca sa stii ce te asteapta!
Mamilili, da da vrem in jurnalul de pozne! sa vezi ce curate sunt dulapurle mele de jos ca doar le spal in fiecare zi! astept sa se faca mare sa ma apuc si de alea de sus!
Pufi, ca ma tin s ate intreb de cand ai spus de suzy! cum ati renuntat la ea? a fost usor? n-a mai vrut el sau pur si simplu nu i-ai mai dat-o? ca ma bate gandul sa i-o scot si eu pana nu e prea tarziu! n-asi vrea sa ajunga cum vad pe strada copii de 5-6 ani cu suzi in gura! vorbesc si tin suzy intre dinti!
Itzy, reacomodare usoara la servici! stiu cum e la inceput ca abia reusesti sa-ti organizezi timpul, dar sper sa mai intri pe la noi sa ne povestesti de papusa ta!
Sephora, succes sa gasesti pe cineva repede si bun sa te ajute!

eu azi ma bag la somn odata cu gainiile ! am stat o multime azi in picioare si ma dor de si inebunesc! cred ca si de la vreme ca ploua de azi-dimineatza asa mocaneste! sau mai bine zis e vreme de aia de numarat banii si de facut copii!

noapte buna mamici de bucurii si bucurii!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara, buna seara....

Ne mai tineti minte????..Nu am avut net de vineri, m-am chinuit ca pestele pe uscat , faceam 13-14 pe langa computerul meu draag..si el nik...asta e, e mai bine ca am facut o pauza desi nu vroiam sa fie exact de ziua grasului...

Fetele dragi : multumim pt urarile adresate baiatului meu iubit...care exact de ziua lui mi-a daruit in schimb o roseola de toata frumusetea , cu febra si paracetamoale, cu drumuri la doctor (azi) si cu multi nervi tocati marunt

Acum citesc din urma si revin...cu precizarile de rigoare....ca vad ca tare harnicute ati mai fost...aproape 1 capitol am de recuperat...uuufff, ce ma oftic pe netul asta ...mama lui...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by matahut

Dupa toata babilonia asta, imi dau seama ca nu ma pot supara pe voi, fiindca observ ca, desi va zbateti orbeste intr-o profunda eroare, indignarea voastra nu este trucata. Asta imi aminteste de spusele unui tip mai bun decat noi: „Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!”.

Manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i?

Oare cine-i Matahut? Am uitat sa v-o prezint aseara. Ea e, una si aceeasi, doar ca si-a schimbat nickul. Pentru confirmare, dati click pe profilul ei in oricare din capitolele anterioare si va veti convinge (numai nu-n 82 si 83, ca la alea si-a dezactivat profilul, dupa cum v-am spus aseara).

Si aparitia asta brusca intareste inca o data afrimatia mea precum ca sta in umbra si vegheaza...

Si daca vreti sa mai vedeti ceva, in postarea ei din 28 sept (o gasiti tot la profil) se observa acelasi stil de a scrie precum in mesajul anonim mami_so (cele ce l-au vazut pot confirma, erau folosite majuscule sa sublinieze anumite cuvinte).

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Si cu asta, sper ca s-au terminat toate certurile,intrigile si disputele. Cum zicea si Pufy, e de-ajuns!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liduta spune:

Beatrix - eu pana la 7 luni n-am stiut ce inseamna somn nici zi nici noapte; cand dormeam o jumatate de ora eram odihnita, in daca se intampla sa prind o ora intreaga de somn era lux. Acum cred ca mi-a venit si mie randul sa dooorm. Si credeti-ma ca dorm. Oricum azi dimineata David a batut recordul: s-a trezit la 10.45. Nu-mi venea sa cred.
Gonghy - sper sa va insanatositi cat mai curand . si de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor! Merci de complimente, ne-am rosit toti 3 pana-n varful urechilor (sotul intreaba: "si de mine n-au zis nimic fetele?" )

Lili si Sephora, faza cu "slabanoaga" e doar iluzie optica, spun eu, problema mea e ca am talia subtire si posteriorul cat casa lui Susa

Acuma pe bune, dincolo de aspectul lor fizic ma bucura faptul ca incep sa se joace impreuna, ce poate fi mai frumos pe lumea asta, decat eu sa stau frumos intinsa pe sezlong, cu un cocktail in mana, si sa-i las pe ei sa-si sparga capetele, sa se traga de par, sa se imbranceasca, sa se calce in picioare...?

Eu mi-s putin cam necajita, am trimis saptamana trecuta toate invitatiile pt ziua copilasilor, si ce sa va spun, nici macar jumatate dintre ei nu catadicsesc sa se infatiseze. Toti au nunta sambata si toti trebuie sa lucreze, asa dintr-odata...

Asta e , ma bucura totusi faptul ca tatal meu si fratele meu sosesc maine, si la urma urmei vorba sotului: ramane mai mult pt noi de mancat si de beut.

Vad ca pt majoritatea dintre voi suna bine "Brasovul", ce proasta-s, n-am putut sa propun "Clujul", ca doar eu de pe acolo ma trag . Glumesc, desigur.

beatrix, de-acum sa te tii...odihna palcuta la noapte!

O seara faina fetelor

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la !

Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Alexuta wellcome back!

Beatrix pur si simplu n-a mai vrut suzeta!Asa ca fost extrem de simplu...

Nu ma lasa sa scriu....revin...

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput