*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 8
Mirabelac spune:
Am vazut gemenasii (de dimineata ma chinui sa-i vad cu netul de la serviciu), in fine, sunt superbi, iar de mama lor pot zice ca e o slabanoaga frumoasa.
susa am vazut un scumpel de Lucas si o casa minunata, m-ai facut sa visez cu ochii deschisi... tu chiar ne primesti la tine? ca eu vin!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
MamiLili spune:
La multi ani urmatoarelor Bucurii:
Theodor Matei
Cosmin Mihai
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by beatrix
fetele, aseara cand i-am taiat unghiile lui eric am observat ca are pete albe pe unghiile de la maini! oare sa fie lipsa de calciu?
asa era o vorba, nu stiu cat e de adevarata ca eu n-am avut niciodata!
Nu stiu sa-ti raspund la asta, poate fetele stiu mai multe.
si sa va mai spun ce a invatat al meu pitic sa faca! cand am treaba in bucatarie ca sa stea linistit ii dau o felie de paine si pana termina el de mancat la ea imi terminam si eu treaba! eee, mai nou, musca, baga in gura o bucata, o molfoie pana se inmoaie apoi o scoate si o lipeste pe dulapuri unde ajunge, apoi isi baga degetele in ea, face modele si o intinde cat poate!
eu ma gandeam ca mai e mult pana sa ajungem la stadiul de a ne juca cu plastilina dra al meu vad ca a gasit inlocuitor, manca-lar mama de modelator!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Bravo Erik! Bine ca are ocupatie, al meu o faramiteaza si o intinde pe jos, apoi cauta firimiturile sa la manance.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
MamiLili spune:
Uraaa, uraaa, mergem la Brasov!
Nah, Susa, ce sa-ti fac, ne-ai aratat casuta si acum venim la tine sa facem un gratar! S-o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in ea (includ aici si viitori frati/surori de Bucurie Lucas).
L-am vazut si pe Lucas, iti seamana foarte bine, mie asa mi se pare. Parca ieri erai pe vapor si-acum uite ca ai deja baiat de-un an.
Adina, te rog eu frumos mai tortureaza-ne si chinuieste-ne cu niste poze cu gemenii. Eu una sunt topita dupa ei! Iar tu meriti niste bice ca arati super sexy.
Ramomar, ce noutati ai?
Gonghy, cum e Maya?
Bisous, copilu' meu are doar 8,600 kg, desi mananca foarte bine.
Gety, gata gospodareala? Miroase a zacusca pana la mine.
Numara cu mine!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Salutare!
Mira pentru prajiturea!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Nu stiam de ce ma ustura asa tare spatele, pt. maine ce doriti sa va pregatesc, o inghetata, un profiterol, ceva?... poate aveti alte gusturi, stiu si eu...
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eu tot necajita cu Maria, tot face muci, inca mai este ragusita, inca, inca, inca.....
[b]Of, mititica de Maria, pup sa treaca boala fetei.
MamiLili spune:
Eric a lui Beatrix, sa inteleg ca vrei sa intri in "jurnalul de pozne ai Bucuriilor". Tare mandra trebuie sa fie mami cand vede ca-i lipesti painea de dulap!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Mirabelo, sa vezi ce-o sa te usture spatele si mai tare daca bagi profiteroale, nu de alta dar de-abia s-a indurat cantarul meu sa schimbe prefixul.
Numara cu mine!
Mirabelac spune:
itzy cum fu la serviciu, cum s-a adaptat papusica?
Sephora spune:
Adina asta vroiam sa zic si io "moooama ce slabanoaga"
Sund cam disperata ma anuntat Petra azi ca pleaca la fisa (prietena mea)in Ibyza de pe 22 nov pana pe 10 ian.O sa mor si curatenie si copil si calcat si spalat si etc fara ajutorul ei,alea 4 ore cat le sta sunt super ok ptr mine,mai fac si io o treaba,o mancare,o ceva.Ce ma fac?
Caut femeie la curatenie, Ajutor!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito