*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 7
beatrix spune:
Theodor Matei si Cosmin Mihai, La multi ani cu snatate si sa aveti parte in viatza de tot ce va doriti!
Mirabela, saru'mana de cafea si praji! eu le-am servit acum dupa masa de pranz!
Sephora, nu-i nici un deranj! cred ca sunt si cu 100 de euro/kg special pt clasa de sus ca sa zic asa! in magazinele lor de desfacere sunt cum ti-am zis eu! de, sa aiba acces totusi tot omu'! o sa-ti trimit eu o cutie sa vezi daca sunt chiar ce ai mancat tu! te contactez pe pm cand si cum! cum mai e Matti?
AdinaF si eu prezenta la ora 2 la Brasov! Eu nu pot vedea pozele de pe picassa de la servici, nu stiu de ce ca numai cu site-ul asta am probleme! Si noi avem poze acolo si tot asa nu le pot vedea decat de acasa! Ma delectez deseara cu ele!
Susa, foarte frumoase poze, de casa si de Lucas nu mai zic nimic sa nu-l deochi!
Romanar, cum e cu Patricia? ce-a zis la doctor?
si eu subcsriu ca ar putea fi eruptie de la vaccin!
Gonghy, cum mai e Maya?
Alina, daca am inteles eu bine Adelina vrea numai lapte de tzitzi! ma gandesc ca poate o solutie ar fi sa folosesti pompa si sa i-l amesteci treptat, dar ceva de genul sa inlocuiesti cate max. 5 ml de lapte la 2-3 zile daca e asa dificila! asta si daca accepta biberonul! poate te mai ajuta fetele care se confrunta cu problema asta!
alina constantin, reacomodare usoara la servici!
Anangel si la noi a mers mai bine laptele Nestle junior gata preparat din magazin! eu l-am gustat si seamana la gust cu laptele praf dar parca mai diluat!
Gety, !
Insanatosire grabnica bucuriilor bolnave!
gata, am mancat, am servit cafea si desertul, m-am delectat cu pozele Susei si cu un pahar de vin si s-a terminat si pauza mea de pranz! inapoi la munca acum!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Sephora spune:
Xandrutza asa-i ca ti-ai adus aminte?
Ramomar sanatate multa si sper sa nu fie nik grav
Susa foarte frumoasa casa si foarte libera si spatioasa,marfa ce mai.Sa o stapaniti sanatosi si poate bagam o petrecere acolo in gradina.....
Alexutza nu te mai trezisi din betie,maica a-ti facut-o lata inseamna ca.....Acuma lasand gluma la o parte sper sa fiti ok.PUP
Adina foarte scumpi ingeri ai.
Si acum No Coment....da nu ma lasa inima (stiti ca am paduchi pe ea)
Foarte urat ce a putut face Marina,mamica care am avut incredere in ea (si mai am vreo cateva,care m-au lasat paf).Sincer nu o credeam in stare,chiar i-am luat apararea cand unele din acele mamici au invinovatit-o de diverse chestii.Dar o dovada vie a fost mes lansat de pe PM stiti foarte bine despre ce vb.Probabil ca ar treui sa-mi cer scuze fetei pe care am invinovatit-o atunci,dar cum de atunci a mai facut si altele raman asa fara sa ma scuz.
Atat am avut de zis,insa sper ca de acum in colo sa nu mai existe astfel de facaturi,manevre,teatru,arta dramatica si etc.Fetelor care mai aveti de gand sa va certati sau sa faceti altfel de chestii,exista subiecte deschise daca vreti va dau si link.LASATI-NE IN PACE! sa ne continuam aventura linistite.
Inchis No coment-ul
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
La multi ani Cosmin si Theodor,sa cresteti mari si sanatosi,voiosi si norocosi.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
anangel_lexi spune:
Xandrutza, . Ma bucur ca ti-au placut pozele.
Susa, super pozele, Lucas e un dulce si seamana bine cu tine iar de casa ce sa spun...imi place f. mult! S-o stapaniti sanatosi si sa petreceti cele mai frumoase momente acolo!
In schimb mesajul Sephorei m-a bagat rau in ceata. Ce s-a mai intamplat oameni buni, ca nu pricep nimic? N-am vazut niciun PM, n-am citit niciun mesaj...Cred ca sunt eu
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
pufymic spune:
Am vazut si eu in viteza pozele cu gemanasii bucuriilor(niste scumpici!) si ale lui Susa(Ce casa superba aveti!de Lucas nu mai zic nimic ca e de prisos)
In alta ordine de idei:
FETELOR VOI CHIAR NU V-ATI SATURAT DE ATATA CEARTA?SINCER MIE MI-A AJUNS PANA PESTE CAP!Inchideti odata subiectul(certurilor de orice fel) si GATA!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
xandrutza_76 spune:
La multi ani Theodor si Cosmin!
Beatrix, servici usor!
Sephora, ai tu dreptate cu petrecerea in gradina Incapem acolo, cred ca toate, doar Susa sa ne primeasca!
Lexi, cand mai faci rost de asa poze faine, eu-s aici!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ramomar spune:
Mira, Pufymic, Xandrutza, beatrix, Sephora va multumesc mult pentru sfaturi si grija . Inca nu stiu nimic, acum e sotul cu mama si asteapta pe la usa sa intre cu ea la medic, iar eu stau ca pe ace
Susa, foarte faina casa si spatioasa. Sa o stapaniti sanatoasa si sa o umpleti cu copilasi ca aveti loc destul, iar Lucas e un dulce
alexutza, pe unde esti, o tineti tot in petrecere?
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Eu n-am vazut pozele gemenilor! La ce pagina sunt? Si abia acum am vazut ca Patri e bolnvioara Ramo, pup-o din partea noastra sa se faca repede bine si sper sa nu fie nimic grav!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
beatrix spune:
Lexi, uite aici:sept07
acum ma apuc si eu de vizionat ca am ajuns acasa!
beatrix spune:
wow, ce frumos se joaca gemenii! in pozele alea pe marginea piscinei cu galetusa sunt adorabili! si tu Adina arati foarte bine! mai ales in rochitza sexy vorba Critinei, nici nu zici ca ai nascut...si gemeni pe deasupra!
xandrutza, ! gata am ajuns acasa, am terminat pe ziua de azi!
fetele, aseara cand i-am taiat unghiile lui eric am observat ca are pete albe pe unghiile de la maini! oare sa fie lipsa de calciu?
asa era o vorba, nu stiu cat e de adevarata ca eu n-am avut niciodata!
si sa va mai spun ce a invatat al meu pitic sa faca! cand am treaba in bucatarie ca sa stea linistit ii dau o felie de paine si pana termina el de mancat la ea imi terminam si eu treaba! eee, mai nou, musca, baga in gura o bucata, o molfoie pana se inmoaie apoi o scoate si o lipeste pe dulapuri unde ajunge, apoi isi baga degetele in ea, face modele si o intinde cat poate!
eu ma gandeam ca mai e mult pana sa ajungem la stadiul de a ne juca cu plastilina dra al meu vad ca a gasit inlocuitor, manca-lar mama de modelator!
chiar asa, Alexutza, Itzy, Lilina, pe unde sunteti? sper ca e ok cu voi si bucuriile voastre!