*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 6
Susa spune:
Buna mamici si bebici
sa stiti ca Lucas va asteapta in Brasov la ora 2 cu mare drag...pupici si sanatate multa
bisous spune:
Buna dimineata fetelor,
Abia reusesc sa citesc din urma , dati mi si mie secretul cum de aveti timp si de forum , sinteti niste super mamici ca eu intre cei doi ai mei abia am timp sa ma spal pe ochi dimineata.Cred ca nu stiu sa ma organizez.
Nu am inteles nimic din povestea cu mami so dar eu sunt noua si sigur din cauza asta.
Alina ,deci fetita ta ia si biberonul in afara de san?ca ai mei amandoi nu au pus biberon in gura , au baut direct din canita , urlau cand ma vedeau ca ma apropii cu el in mana , nu asteptau sa il pun in gura.Cristina a supt pana la un an si dupa ce am intarcat o nu a mai baut lapte de nici un felun an de zile si acum de la 2 ani cere singura la pahar.Victor s a intarcat singur la 5 luni( ii storceam sanul in gura si nu vroia , aveam lapte)si de atunci nu a mai baut nici o inghititura de lapte(mananca iaurt,branza).Nu iti face griji daca stea la san si tu nu ai lapte , ea nu suge de foame suge de alint , esti pe post de suzeta(nu vezi ca nu protesteaza ca n ai destul , ii place sa aiba tata in gura),asa am fost eu cu cea mare pe post de suseta cite 3 ore pe noapte,ajunsese sa stea cu ea in gura dormind fara sa suga si cum incercam sa o scot simtea si se scula urland si trebuia sa o iau de la capat.Nu stiu ce sfat sa iti dau ,doar vreau sa iti spun sa nu te stresez daca nu o sa vrea alt lapte , nu e tragedie suplinesti cu alte lactate , mai ales dupa un an este absolut ok.
Discutati despre dormit,la mine a fostchinul lui dumnezeu cu cea mare , dormeam cite 4 ore pe noapte, statea cu sanul in gura si cite 2ore.Iar la victor nu am ce sa ii cer copilului ,adoarme singur in patut in intuneric la 9 seara si mai vad la 7 dimineata ce face, asta de la 3 luni , niciodata nu s a trezit noaptea de atunci dar asta pentru ca asa l am obisnuit , de pe la 2 luni cand tipa noaptea nu ma duceam imediat , il lasam sa planga vreo 5 minute si saracutul vazand ca nu se intimpla nimic noaptea daca tipa se culca la loc(daca plangea tare ma duceam bineinteles),si uite asa am obtinut un copil model la somn .Acum capra cea mare doarme cu mine si inca ma mai scoala de 3 ori pe noapte , el singur si n am nici o treaba.
Hai ca iar m am intins,cand prind un moment liber profit.
Vroiam sa va intreb cam ce greutate au copii vostri ca al meu a depasit 11 kg , cred ca are peste 11,5 , o sa vad la un an.Ecam grasut pentru varsta lui sau asa este noua generatie?
Va intilniti la mijlocul tarii sau veniti toate pe un teren neutru la mare,va astept la un gratar dragelor
pufymic spune:
Salutare!
Cosmin[s
Theodor
Mira pentru prajiturea!
Ramo sa ne zici cume Patri si ce a zis dr!
Noi tot noapte maraita am avut.....asteptam sa iasa dintzocul numarul 4 , poate atunci s-o mai calma asta micu'.......
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
GETY spune:
quote:
Originally posted by beatrix
MamiLili, merci de link!
Pufy, felicitari lui Nicolas si pt suzy si pt dinti!! asta cu suzy mare realizare! mie imi e groaza de operatiunea asta ca al meu cred ca deja e foarte dependent de ea! si cand i pierde printre jucarii se apuca sa o caute! si daac n-o gaseste e in stare sa scoale tot blocul!
Pufy, Gety, merci de must! s abeti cate un pahar si pt mine!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Ce sa mai..... m-am intalnit cu tata si a zis ca mustul s-a facut vin. Asa ca o sa beau vin si o sa ma gandesc la tine!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
In al doilea rand vreau sa-mi cer scuze fatza de Gabriel, ca nu l-am felicitat cand trebuia de 1 anisor. Il felicit acum, "La multi ani, Gabriel!". Sa cresti mare frumos si sanatos.
Am zis ca intru ieri mai spre seara sa o fac, dar plimbandu-ma cu Maria am dat de culegatoriii de ciuperci, pe care tot ii cauta mama de vreo 2 zile si nu-i gasea, si ne-am apucat de curatat la ciuperci. Dar erau asa de mici (nu-i nimic, asa-s mai gustosi), de ne-a prin 23,45 in bucatarie si tot nu-i dovedisem.
GETY spune:
Eu tot necajita cu Maria, tot face muci, inca mai este ragusita, inca, inca, inca.....
Merg sa introduc ciupercile in borcane.
Susa spune:
buna din nou...am mai pus si noi ceva www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-09-17/14:42:57" target="_blank">poze noi pentru cine are chef de vizionat si casuta la care am muncit si din cauza careia nu mai pot intra atat de des pe forum...sper sa va placa...va pupam si ramane valabila oferta cu vizita la Brsaov...
pupici si sanatate multa
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Susa, venim la Brasov, dar mai intai ma duc sa ma uit la pozele tale.
Mirabela, multumim pentru tratatie. Yummy!
Gety, sanatate Mariei!
Ramomar, cred ca eruptia Patriciei este o reactie in urma vaccinului. sa treaca repede!
Pufy, pupam pufisorul sa nu mai fie maraici!
Bisous, Narcisa are 10,5 kg.
Lexi pe tine si pe Maria; aseara am mai vizionat odata pozele tale din Delta, tare frumoase, am pastrat link-ul.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
Gabriel de alexutza te rog sa ma scuzi ca am uitat sa-ti urez La multi ani de ziua ta, ieri am fost cu capul in nori toata ziua. Sa ai parte de sanatate si bucurii, iar pt. mamica ta un buchet de . Special pt. tine!
Dora
Theodor
Cosmin
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Susa, e tare faina casa ta! Mi-a placut mult!
Fetelor, haideti la Brasov!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi