*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 5
xandrutza_76 spune:
Gonghy, multa sanatate Mayei! Sper sa-i treaca repede boala!
Sephora, ti-l pupacim pe Matti, sper sa nu-i mai fie rau.
Alina, lapte de vaca ai incercat sa-i dai Adelinei? I-l poti dilua cu lapte praf. Eu am trecut-o pe Narcisa pe lapte de vaca. Ii place.
Adina, faini gemeni ai tu! Ce frumos se jucau ei! Sa-ti traiasca!
Sunt si eu de acord, ca ar fi loc de intalneala Brasovul, dar nu promit ora 2
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Sephora
MamiLili cunosc acea senzatie draguta,cand ati cad ochii in gura,mori ca ai vrea si tu sa dormi si el trage incontinuuu,simti ca-ti ies matele pe acolo,ca te racaie pe canale,apoi dupa ce abia il dezlipesti simti sfarcul zici ca ti l-ai dat cu smirghel.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Auuu! Sephora, cu cata acuratete ai descris senzatia, am retrait din plin niste momente...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
Hai somnoroaselor la o cafea si o prajiturea.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
CristinaGoji spune:
Saru'mana Mirabela de iar prajitura
Adina - am vazut gemanasii cei scumpi! De cand ai venit din vacanta te-am batut la cap sa pui poze din vacanta mama da ce rochita sexy ai purtat pe-acolo, prin Italia!
LA MULTI ANI COSMIN MIHAI SI THEODOR MATEI!
Iar referitor la ce a zis MamiLili, parca nu-mi venea sa cred, dar punand cap la cap toate detaliile... Marina - m-ai dezamagit...Chiar de la tine nu m-am asteptat.
Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
ramomar spune:
Buna dimineata,
Mirabela, multumim de cafea si praji
La multi ani Gabriel si Dora. Sa aveti o viata minunata plina de impliniri si bucurii (scuze pt intarziere, dar ieri nu am apucat sa intru)
La multi ani Cosmin si Theodor
Mamilili, bine ca ai facut lumina . Atat pot sa spun Marinei: URAT!
eu sunt zombi, Patricia se trezeste tot mai des noaptea, dar azi-noapte a avut si motiv saracuta, a facut febra 38,5 si de ieri s-a umplut de pete rosii pe fata, gat, piept si pe talpile picioruselor. Abia astept sa vad ce zice azi medicul. Sper sa nu fie vreo boala a copilariei, mai ales ca joi am facut vaccinul.
Multa sanantate tuturor puisorilor bolnavi.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
Vazut si eu Fabi si Alex, doi frumosi foc
aa,si vreu si eu la intalneala!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Ramo mie mi-a zis dr ca de la vaccin se poate sa faca febra si eruptie ca la pojar, asta chiar si dupa 5 zile de la vaccinare. O fi de la asta, nu stiu...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
alina constantin spune:
La multi ani tuturor bucuriilor de septembrie-octombrie!!!!
Multumim pentru urarile din 14septembrie. Bebelina noastra a facut un an, i-am rupt turta, a ales cartea,oglinda si inelul lui mami.
Mami a inceput serviciul...A fost greu in primele zile, dar ne obisnuim incet-incet.
Va pupam si va uram o saptamana usoara tuturor!
Alina si bebelina Ana-Luiza
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
N-am apucat sa citesc nimic din urma!
Urez si eu cu intarziere la multi ani Marucai Ioana, lui Alexandru, lui Tudor Alexandru, lui Toma, Dorei si lui Gabriel si la multi ani pentru azi lui Theodor Matei si lui Cosmin Mihai!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Eu i-am luat vineri Mariei o cutie de Humana Junior lapte gata preparat. Sambata i-am dat amestecat cu lapte praf sau cu cereale, dupa caz. I-a placut atat de mult incat a ras biberonul de fiecare data, asa ca duminica dimineata i-am facut portia de cereale numai cu lapte din asta si mi-a mancat copilul 250 ml, ea care de obiei abia papa 180 ml. Am sa-i mai cumpar dar nu voi putea sa-i dau zilnic lapte din asta, in Carrefour costa 4,6 RON cutia de 450 ml.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)