*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna!

Noi acuma ne-am intors de pe Valea Ierii, ca prea mult ne-a placut data trecuta si am zis sa mai mergem o data. De data asta am facut si poze, dar le pun maine, ca sunt rupta de oboseala, nu ca as fi facut eu ceva acolo, dar am obosit. Asa ca va pup si ne vedem maine. A, si noi nu dormim bine noaptea!

Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna fetelor, vad ca v-ati facut de cap azi noapte... si eu, m-am distrat, am dansat, am facut poze, inca nu le am dar o sa fie. Mai aiurea a fost ca piticu' n-a dormit de la 1 la 4, a simtit ca nu suntem noi acasa, n-a plans dar a avut chef de joaca. Sunt super obosita, nu numai de aseara, am o vreme de cand ma simt epuizata, nu mai reusesc sa fac fata, mi-am luat de azi magneziu cu b6 ca nu se mai poate.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor nu mai pot cu Maya. Abia mai respira de la muconii astia e tot cu guritza deschisa,azi nu a dormit deloc,deloc.
Am pus la picaturi in nas,ca mai pe mama n-am pus-o si am aspirat-o ca deja sta ca mielul de cuminte.
Maine la 8.30-9 a spus medicul sa fim la cabinet sa o vada si sa o vada si un medic orelist.
Simt deja ca mor de nervi si asa planggggggggg cand o vad ca sufera.Nu e in apele ei si asta a vazut toata lumea azi,vrea numai cu mine,numa la mine in brate,nici la tasu' nu vrea .
Nu mai stau ca sunt tare necajita,merg sa mai stau cu ea poate adoarme saracutza.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gonghy, imi pare rau pt Maya!
sper sa-i treaca cat mai repede! bafta la doctor sa nu fie ceva grav!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Mirabela, te cred ca esti obosita! mi-ai dat o idee cu magneziu si b6! cateodata cand ma trezesc ma ia cu ameteala! nu mai zic cand il ridic pe eric brusc in bratze si nu mai zic de noptiile din ultima vreme!

Mergi la inceput

Cristina, Mirabela, abia astept pozeeelllleeeee!
...si eu mi-s rupta de oboseala ca azi am profitat de vremea frumoasa si dupa ce s-a trezit piticul dupa somnul de pranz am iesit la plimbareala!

ma bag si eu la somn ca de mane incepe o noua spatamana si am o multime de lucru!

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Moooooamaaaaaa!
Nu va mai dovedesc,cat ati putu petrece si ce bauta frate ca si-o astemica ca mine s-ar imbata....

Io mis cam supa ca baiatu mi-a vomat de 2 ori,am chemat dr mi-a zis ca n-are nic,cred ca de la prea multe viatmine (mi-a dat ea spatamana trecuta )Dar vad ca de la 15 n-a mai avut nik si chiar a si mancat niste peste fiert si acum la culcare zizi de la mami din sticluza nuuuuuuuuuuu.
Beatrix mercic mult ptr cicolata,eu intelesese mde la sormea ca a fost la fabrica la ei si ca pe o bucata de cioco si un pahar cu apa au dat 10 euroi si ca ar fi cam 100 euro /kg.Oricum vreau doar daca nu-i prea mare deranjul.Cat despre bani pot sa ti-i pun pe card sau cum preferi.
Adina am incercat toate tipurile de de lapte,am ajuns la asta care-i cel mai apropiat de asta de zizi,manaca Milli doar cu Pastina,de baut nu-l vrea.In ceeac ce priveste limba ,el tot vorbeste toata ziua,bodoganea acolo in limba lui si chiar si zice destul de multe cuvinte in romaneste si unu in italiana.
Liliana ce bine ca ai iesit,te-ai distrat,e normal sa fie asa nu e nimic defect....
Mira asa am patit si io cand am fost acu aproape un an la un botez (moama cat a trecut de cand n-am mai iesit)l-am lasat cu mama si n-a dormit pana nu m-am intors acasa,dar oricum se stie ca al meu e ATOMIQUE.
Gonghy felicitari si sanatate maxima.
MamiLili cunosc acea senzatie draguta,cand ati cad ochii in gura,mori ca ai vrea si tu sa dormi si el trage incontinuuu,simti ca-ti ies matele pe acolo,ca te racaie pe canale,apoi dupa ce abia il dezlipesti simti sfarcul zici ca ti l-ai dat cu smirghel.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna seara fetelor!

io spun ca "centrul" tarii ar cam fi Brasov, nu? ca daca Timisoara e "fruncea" ...io zic sa ne intalnim asa pe la ora 2.

Pe noi nu ne roaga nimeni de poze, dar noi nu ne suparam, vi le aratam cu forta mai jos:

sept07

vizionare placuta si o seara linistita!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gonghy, imi pare rau de Maya, ma gandesc ca-i groaznic pentru ea saracuta asa cu muci si nasul infundat.

Adina,am vazut pozele din Italia, superbi gemenii.
Am vazut si Venetia si m-a apucat dorul.
In ce statiune ati fost?

Fetelor, si eu ma chinui cu Adelina sa bea alt lapte si nu vrea nimic in afara de tzatza. Am incercat si o gramada de tetine, din canita, cu paiul, lapte praf vreo 4 feluri (inclusiv Lactana) si NU VREA. Noaptea se trezeste de multe ori sa suga desi nu prea are ce, dar trage asa aiurea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, postarea de mai jos ii este adresata lui mami_so anonima de vineri. V-as ruga sa nu faceti referire la ea si sa lasam lucrurile sa evolueze frumos pe forum.

Si-acum clipa adevarului! Am lasat nu 24 ci 48 de ore, n-ai vrut sa recunosti nimic, ai zis ca n-am dovezi, iata-le!

Incep prin a spune ca este deja a treia ta recidiva de acest gen. Prima a fost in iarna. A doua in vara. A treia acum. Sa le iau pe rand:

Ai postat atunci,in iarna, sub nickul comun mami_so, un mesaj privat care ti-a fost adresat si care stiai ca odata publicat va incinge spiritele (si-asa aprinse la momentul respectiv). Te-ai bazat atunci, probabil pe faptul ca multa lume cunostea parola de la mami_so, deci lista de suspecti ar fi fost mare. Plus de asta, ai mai spus ca ti-a spart cineva contul personal si ti-a copiat de acolo mesajul. Nimic mai fals. La momentul respectiv, a explicat moderatorul f clar ca acest scenariu nu este posibil. Te-ai gandit totusi ca multe au inghitit gogoasa asta.

A doua oara te-ai bagat unde nu-ti fierbea oala.

Iar a treia oara a fost acum, vineri, cand nu te-ai putut abtine sa nu mai bagi un fitil, ca sa ai la ce asista cand va face bum. Ei bine, cum am mai spus-o, de cateva zile tot insisti la cateva fete sa obtii parola mami_so, chipurile ca sa-ti faci o modificare. Ai primit refuz de fiecare data. Stii de ce? Fiindca nu mai prezinti incredere. S-a convins toata lumea ca-ti place sa bagi intrigi. Ti-am facut eu acea modificare si ti-am spus-o, iar tu ai replicat nemultumita ca nu ti se da parola. Uite d'aia nu ti se dadea parola,ca stiam ca-ti place sa stai in umbra si sa faci prostii din astea. Pana la urma ai convins o fata, o femeie extraordinara pe care-ai amagit-o misheleshte, sa-ti dea parola. Stii care-i ghinionul tau? Ca parola asta noua o aveau doar o mana de oameni (la propriu), care nu faceau decat sa opereze-n listuta si sa deschida capitole noi. Si tu...care imediat ce-ai obtinut-o ai si postat. O sa spui ca nu-s dovezi. Ba da, sunt. Tu ai facut ultima editare la capitolul 82, ti-ai scos linkul de la nume. Moderatorul iti poate identifica IP-ul. Crezi ca faptul ca n-ai postari recente te ajuta? Nu, draguta, chiar daca te-ai mutat si ai alt IP poti fi monitorizata si prin PM, si din astea ai scris recent, Slava Domnului. Asta asa, ca sa nu creada lumea ca tu n-ai net si eu uite, n-am alta treaba decat sa ma iau de tine. Ai net de cateva luni dar stai pitita si-i rogi pe altii sa deschida subiecte in numele tau. Ai ajuns sa profiti de bunatatea unor fete ca sa-ti pui in aplicare planurile meschine. Iti place sa scoti castane din foc cu mana altuia, nu?

Tremuri de nervi citind ce-am scris? Ei, uite asa tremuram si eu de nervi vineri, vazand ce-ai facut. Probabil nu te asteptai la un asemenea deznodamant, nu credeai ca, din cele cateva persoane care-ti stiu obiceiurile, se va gasi una sa ti se impotriveasca. Ai anticipat, probabil, alt scenariu, cu alte personaje. Iata ca de data asta nu ti-a iesit jocul.

Am inceput sa cred la un moment dat ca ne folosesti pe post de cobai pentru vreo lucrare stiintifica pe care-o realizezi. Oare ce titlu i s-o potrivi? "Comportamentul comunitatilor virtuale" suna bine? Ei bine, uite ca eu m-am saturat sa fiu subiect de studiu sau material didactic. Ne-ai luat drept marionete si ne-ai pus in joc. Bagi intrigi si astepti reactii. Urat din partea ta!

Inchei aici. Cred ca te-am demascat, nu mai e nevoie sa-ti spun numele.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput