MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Arata-mi si mie ... din postarile mele, care e tonul de cartier? Dupa umila mea parere, am folosit un ton fff decent. Si cu tine si cu stefania ...

Eu, da, pot sa iti arat o expresie de cartier la tine "sa ma tragi pe mine de sirete".

Eu nu judec pe nimeni ... imi spun parerea, ceea ce e divers. Si prefer ca si altii sa-si spuna parerea sincer despre mine, despre ceea ce scriu, decat sa ma ia cu lugu-lugu si alte linguseli.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

mamii - stii unde pot sa iti dau dreptate (desi nu sunt obligata in nici un fel sa iti dau tie socoteala, cel mult stefaniei ii datorez aceste explicatii)? Doar pt. faptul ca am insistat sa ne povestesca ce i s-a intamplat ... asa e, nu e obligata sa spuna si e libera sa povesteasca cui si unde vrea despre ea. De aceea imi cer scuze, stefania, ca am insistat.

stefania - insa parerea vis-a-vis de ceea ce ai povestit ... ramane aceeasi. Poate ar fi trebuit sa ti-o spun acolo unde ai scris-o ... atunci nu mai sarea "avocatul poporului" (mamii) cu atata inversunare la mine ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

1 a te trage de sirete cu cineva nu este un limbaj de cartier este o expresie FOLSITA cand cineva ishi permita sa vorbeasca cu tine ca si cum ati fii prieteni de o viata! in pincipiu poate ai auzit.o la vr.un profesor care se certa cu un elev sau chiar la parintii tai...
2 nu am timp sa o urmaresc pe stefania pe forumuri sa vad ce a facut sau nu daca are cva de spus si vrea sa o ajutam si noi sau o alta parere ...e libera...sa spuan si aici
3 si da am gasit o postare din pura curiozitate de acum cateva ore daca nu ma inshel sau de ieri sau de cine shtie cand ca a dat o masina peste ea...nu vad nimic fantastic in chestia asta
4daca tu crezi ca 2 ala mare a fost pentru chiori si ca sa tip nu cred ca aveam de ce sa tip si la cristina

in fine nu mai am alte comentarii ca nu intru pe forum sa stau sa ma cert cu tine in principiu...si in nici un caz sa ma enrvez cand imi zici tu ,ca iti zic eu, ce sa scrii pe forum !BULL SHIT!!!!!!....

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

nu sunt avocatul poporului dar nici tu nu cred ca trebuie sa fii calaul poporului sa tragi lumea de manecuta la orice pas
si apropo nu te pune nimeni sa imi dai dreptate dar ar trebui sa te gandeshti de 2 ori inainte sa vorbeshti ceva sau sa iti dai cu parerea si sa te gandeshti ca paote il jigneshti pe cel caruia te adresezi... si chiar poti provoca o depresie post partum

Mergi la inceput

1. nu am folosit expresia de care zici, deci in limbajul meu pare de cartier.

2. nici eu nu o urmaresc special pe stefania, ci pur si simlu suntem al aceeasi odisee unde am vazut ce scrie ... ca la alte subiecte nici nu stiu si nici nu ma intereseaza ce scrie ...

3. da, postarea pe care ai gasit-o nu are nimic senzational in sine ... e doar picatura care m-a facut sa-mi spun asa direct parerea ... cu doua zile inainte a cazut pe scari la bloc, cu alte zile inainte nu stiu ce "barfitoare" a satului i-a spus ca s-a ingrasat enorm, altele ca o sa nasca curand pt. ca i s-a lasat burta ... si exemplele pot continua din capitolele trecute. Deci, eu vorbesc in cunostinta de cauza ... tu, nu. Ai sarit degeaba la mine ... Uite mie nu mi s-au intamplat chestii din astea asa de senzationale pe durata sarcinii ... come mai? Chiar asa de ghinioniste e stefania sau vede ea totul in negru? Chiar era o incercare (nu acum, alta data) de a o ajuta sa fie mai optimista, sa traiasca gravidanta intr-o atmosfera senina si vesela, asa cum ar trebui sa fie. Fara nici un fel de rautate.

4. da, asa am interpretat acel 2 mare ... pt. ca in limbajul virtual asta inseamna caracterele mari si ingrosate ... cum ai scris acum cu caractere normale si am vazut, vedeam si atunci ...

Nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni tu te-ai alterat si ai sarit in apararea stefaniei ... cred ca fff bine puteam purta aceasta discutie direct cu ea ... si as fi preferat decat cu tine. Cand am avut ceva de spus tie, am facut-o.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

impingeam din toate puteriile si ei alaturi de mine,in sfarsit iese complect capul,obstetrica intra cu mainiile si o intoarce,apoi ies umeri si la urmatoarea contractie iese afara de tot. am simtit o usurare si un gol enorm,ca si cand mi-a fost inlaturat un bolovad de pe stomac.Imi pune fetita in brate,pe burta. Era murdara si inca legata de cordonul omibical,sotul refuza sa-i taie cordonul dar nu-mi pasa in acel moment desi daca se intampla lucrul asta intr-o alta imprejurare ii taiam capul

Cristina + GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

da eh acum hai sa iti mai zic o chestie mmie din saptamana 30 de sarcina toata lumea imi zicea vaiiiiiiiiii da ce grasa esti!TOATA LUMEA si credema chiar nu eram asha umflatA!....si da toata lumea era atenta si imi urmarea burta...vai da tu nu nashti k nu ti s.a lasat burta da vai draga e cam mare faci cezariana..asha ca astea chiar nu sunt de domeniul sfului si daca ea a cazut pe scari nici asta nu cred k e de domeniul sfului si nici nu ma intereseaza!Asa ca inainte sa sari cu gura mai bine gandeshte de 2 ori inainte.Poate si tu ai avut vre.o perioada in viata ta in care toate ti.au mers prost!chiar nu mai am degand sa stau sa filozofez aici telenovela anului cum a cazut shtefania pe scari sau ce a facut..m.a deranjat efectiv postarea ta ..ca si atunci cand ai postat la mine..ar trebui sa te mai uiti si in ograda ta.. iar daca te deranjeaza ceva aha tare ignora nu te obliga nimeni sa raspunzi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

nu sunt avocatul poporului dar nici tu nu cred ca trebuie sa fii calaul poporului sa tragi lumea de manecuta la orice pas
si apropo nu te pune nimeni sa imi dai dreptate dar ar trebui sa te gandeshti de 2 ori inainte sa vorbeshti ceva sau sa iti dai cu parerea si sa te gandeshti ca paote il jigneshti pe cel caruia te adresezi... si chiar poti provoca o depresie post partum

Ca sa inchei aceasta discutie cu tine ... repet, nu sunt calaul nimanui ... daca a-ti spune parerea pt. tine inseamna calau ... aaa ca poate e prea dura parerea mea e alta treaba. Asa cum eu iti respect parerile tale ... si tu ar trebui sa o faci cu altii. Iar faptul ca si-a expus pe un forum public experientele traite, inseamna ca isi asuma si responsabilitatea sa fie compatimita, criticata, crezuta etc. Daca as fi sarit cu compatimeli si alte reactii atunci era bine? Pur si simplu e cineva care nu e de acord cu ea? Ce e rau in asta? Nu toti suntem la fel ... deci, in consecinta, mi-am exprimat opinia vis-a-vis de ce a spus ... nu am jignit, nu am injurat, nu am dat in cap.

M-am gandit bine inante sa scriu si mi-am ales limbajul ff decent tocmai ca sa nu para ca vreau sa jignesc. Nu, eu cu postarea mea nu ii pot crea nici o depresie ... este ea care e pesimista si vede deja lucrurile in negru ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

cristina totul e bine cand se termina cu bine.Felicitari taticului care a participat la marele eveniment!Nu multi sunt in stare de asa ceva!Sa va traiasca printesica si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Chiar hai sa incheiem discutia ca nu are rost ... eu in ograda mea m-am uitat fff bine, accept orice critici si pareri de la altii. Nu sunt perfecta, sunt constienta de asta, dar nici nu ma aprind asa daca cineva nu e de aceeasi parere cu mine.

Pe tine te-a deranjat ca am avut acelsi "tupeu" sa iti spun si tie verde-n fata cum gandesc atunci cand am avut acea "faimoasa" discutie in contradictoriu ...

Daca tie iti place sa ignori in loc sa clarifici, e treaba ta. Eu consider ca prin dialog si discutii se pot invata si indrepta multe ... dar de-acum, da, postarile tale am sa le ignor tocmai pt. ca vad ca trebuie musai sa fiu de acord cu tine ca sa-ti intru in gratii. Ori eu nu sunt mereu de acord cu tie ... Chiar te rog sa faci si tu acelasi lucru cu postarile mele ... pt. ca altfel nu mai terminam niciodata de discutat.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput