MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Poate vine totusi stefania si pe-aici sa ne povesteasca ... sau s-o fi suparat pe noi? Sper sa nu se supere pe mine ca am "divulgat" peripetiile ei ... poate nu se simte bine printre noi, in grupul nostru ... booo ...

Petronela
bb Silvia

hai, hai petro ce-ti veni..?..ba ca nu mai dau eu cafeaua..ba ca nu-mi place de voi....ei bine sa stii ca mi-am revenit..doar ca v-am spus ca nu merge idioatul asta de Pc mai repede...tb neaparat sa fac ceva..altfel... petro...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Va multumesc!

Voi vedea eu ce fac ... si ma obisnuisem la ei, imi placea mult ceea ce faceam ... pana una alta cred ca imi iau cateva zile de medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

stefi - eu n-am nimic... am presupus si eu ... vad ca pe-aici nu mai dai, nu ne-ai povestit de cazatura din baie, de accidentul de azi ... Nu ca ai fi obligata, da' ma gandeam ca suntem un grup de "prietene" (atat cat se poate virtual vorbind) unde ne spunem si bune si rele ...
Cat despre comp. .... maaaaahhh, da-mi voie sa nu te cred (nu ca nu-ti merge, ci ca asta e motivul pt. care nu vrei sa ne povestesti) ... la odisee cum de ti-a mers???? In fine, nu mai insist, nu am nimic cu tine ... ci pur si simplu credeam ca te putem ajuta.

Asa cum am fost si cu mamii, directa ... ne-am explicat si nu s-a suparat nimeni ... asa sunt si cu tine. Incep chiar sa ma indoiesc de ceea ce povestesti ... cred ca vezi prea multe filme si iti place sa faci pe victima. Iti doresc tot binele din lume tie si bblinei!!!

Si aceastea fiind spuse ... eu am incheiat subiectul !!!!

dana - sunt convinsa ca ai sa rezolvi problema serviciului... poate tot raul spre bine !!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

In fine..ajungem si la etajul doi. Ma ia in primire o asistenta draguta si ma conduce intr-o camera numai a mea,cu baie proprie si aparat de monitorizare.Pe sot il trimite acasa sa se odihneasca si ii spune ca in cazul in care intru in travaliu o sa-l cheme ei.Ma conecteaza la aparat,si raman asa ptr aproximativ 30 minute.Nu erau urme de contractii de nici un fel.Se reintoarce asistenta,ma ''dezleaga'' si ma lasa ''cica'' sa dorm. Cine putea inchide ochii? Parca eram coborata in iad! Ce mai tipau femeiile pe acolo ca din gura de sarpe.Cum inchideamun ochi cum ma trezea un urlet teribil. Incercam sa ma incurajez singura spunandu-mi ca alea nu au optat ptr epidurala si din cauza asta se manifesta asa
Pe la 8 si ceva,se deschide usa camerei si cine intra? Sotul meu imbracat in haine sterilizate verzi,ce de atata groaza si nesomn mi se parea un extraterestru In momentul in care l-am vazut am gandit: e clar.sunt intravaliu altfel nu il chemau aici!
Au inceput ceva dureri ce mie una nu mi se pareau de ciclu menstrual ci mai de graba semanau cu un cutitmce te taie fin de la coloana vertebrala inspre burta.Nu erau regulate,veneau cand odata la 4 minute cand odata la 6 minute si durata lor tot asa variabila.Ma conecteaza la aparat din nou,intra medicul imi face vizita si imi spune dilatatie 3.Dureriile deveneau din ce in ce mai puternice,am inceput sa plang si sa ma invart in pat de durere.Nu mai suportam.Eram obosita si satula,doctorita intra mereu sa ma vada,intra si obstetrica,la un mement dat am auzit cuvantul cezariana,insa nu imi mai pasa de nimic.''Taiati-ma numai luati-mi durerea asta ca nu ma suport!''

Cristina + GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

cristina - asteptam continuarea ... daca te lasa pitica, desigur. Eu personal sunt numai ochi, urechi si des'te !!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

1

cristina sper sa nu ne lasi in pom cu povestea eu citesc..

2

petronela nush ce ai citit tu despre stefania...dar nu e frumos sa ii vb asa chiar si daca ce i s.a intamèplat ei ( nu stiu ce) pare din afara sa nu fie asa grav!

3

lenea mea a fost deranjata de un cachitzoi dea lu fimimu si a trebuit sa ii fac baie singura!am reusit darr..au ramas treburile de strans..
pt toata lumea

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Era ora 16 cand dupa atatea rugamintim ptr epidurala intra anestezista si il scoate afara din camera pe sotul meu.O asistenta se aseaza in fata mea si imi explica cum trebuie sa stau cocosata cu barbia intre umeri si sa incerc sa nu ma misc.Simt o usturime usoara in spate,era anestezia locala,apoi simt cum imi impinge acul si ..gata.Trece un furtunas peste umar si introduce o solutie rece,dupa 15 minute contractiile dispar ca prin minune.Totusi in cazul meu anestezia dura doar 45 de minute exacte,la fiecare 45 de minute doctorita sa intorcea si injecta o alta solutie iar eu ma simteam ca ajunsa in paradis. La 18 se reintoarce obstetrica ma controleaza si imi spune ca am ajuns la dilatatie complecta.Monteaza la marginile patului suportul ptr piciare si niste maneri de fier,se imbraca intr-un halat tot verde insa de plastic si la cheama pe celelate asistente.In 3 secunde se umple camera ca la cinematograf: 3 asistente,1 obstetrica si 2 studente,toti ce se holbau intre piciarele mele

Cristina + GIULIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

2

petronela nush ce ai citit tu despre stefania...dar nu e frumos sa ii vb asa chiar si daca ce i s.a intamèplat ei ( nu stiu ce) pare din afara sa nu fie asa grav!

Iti respect parerea, asa cum si tu ar trebui sa o respecti pe a mea. Deci, nu ai nici un drept sa imi spui mie ce sa scriu sau nu pe-aici. Si, de asemenea, caracterele alea asa mari ca pt. chiori inseamna ca te rastesti la mine, ceea ce iarasi nu accept ...
Ca sa intelegi si tu cate ceva din ceea ce vorbesc eu ... iti recomand sa iei postarile din urma ale stefaniei (de la odiseea de nov-dec) ca sa vezi ca un minim dubiu o sa-ti vina si tie ... Spor la citit!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

imi pare rau ca ai inteles ca tip la tine vroiam doar sa ma fac vazuta nu vreau in nici un caz sa tip!Iar chestiile astea de ma tragi pe mine de shirete iarashi ..nu e de bun gust!Nu ti.am zis ce sa faci ...dar nu cred k trebuie tu sa judeci lumea ccum nici altii nu te judeca!Si nu mai fii asa tare in gura ca nu ti.am facut nimic ddaca tot vrei sa ne vorbim pe tonuri de cartier!

p.s si chiar daca ar fi de domeniul sfului nu cred cca trebuie tu sa te iei de ea de ce nu s.a plans si aici cu problemele ei..poate nu a avut timp chef poate chiar nu ne place poate cine shtie!Nu tre sa o tragem de maneca ca de ce nu ne.a zis si noua!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

la un moment dat se baga si sotul sa vada ce au astia de vazut pe acolo? Si ce vede? Capul Giuliei,defapt parul ei ca eu eram rasa jos si nu avea cum sa fie al meu ..Si abia acum incepe distractia cu impinsul.Eu nu simteam contractiile insa durerea acea cand impingeam era imposibil de ignorat.Ptr prima oara in viata mea am inceput sa tip de durere.Nu mai puteam! Dupa 30 minute de impins,doctorita se urca cu ambele maini pe mine,obstetrica ma taie jos iar cele 2 infirmiere ma tin strans de picioare.Saracul meu sot incerca sa ma incurajeze si imi sprijina gatul si umeri,ma simteam epuizata.

Cristina + GIULIA

Mergi la inceput