MAMICI DE ITALIA (9)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mamii spune:
ce are stefaniA K NU gasesc de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by micio
Va permiteti sa leneviti, ce va pasa, nu aveti de strans biscuiti storciti de pe jos. Abia astept, sa creasca si ai vostrii, ca al meu o sa fie mare si ascultator.
Oana siEduard (19.01.2006 )
doar biscuiti?
Ale arunca, sfarma tot ce se poate ... si ma priveste si ironic ... daca dau acum cu aspiratorul peste o ora este la loc .... mai bine nu mai dau
![](alcool.gif)
ufaaaa, acum am clara si situatia mea lavorativa ... nasol ... sau poate este un pas inainte care ar fi trebuit sa-l fac mai demult ... mi-am dat demisia ........
pet.cost2005 spune:
Aaa ... nici prin cap nu-mi trece sa ma uit la filmulete despre nasteri ...
Poate vine totusi stefania si pe-aici sa ne povesteasca ... sau s-o fi suparat pe noi? Sper sa nu se supere pe mine ca am "divulgat" peripetiile ei ... poate nu se simte bine printre noi, in grupul nostru ... booo ...
Petronela bb Silvia
slimatei spune:
fetelor suntem bine multumesc,nu va preocupati..
numai ca nu-mi prea place sa ma plang asa de mult...numai oleaca, dar mai bine nu ingrijoram pe nimeni...cred ca era mai bine!
am avut cateva zile de cosmar ...dar cred ca au trecut.. sper sa nu se mai iveasca nimik...oricum de acasa singura nu mai plec .....asta-i sigur..Stefania x 2
min.7sapt.
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Intrebare intrebatoare: v-ati uitat inainte de nastere la filmulete cu nasteri in direct? Eu nu am curaj, recunosc ... sunt mai sensibila ... nici la TV cand sunt scene mai tari, cu morti, desfigurari etc. nu ma mai pot uita ... Nu ca inainte eram mare fan, da' acu'nici atat!!!!!!
Petronelabb Silvia
eu nu m-am uitat ... insa nu ca nu as fi avut curaj ... ci nu m-a interesat ...
am vazut doar un film, ceva legat de creatie si cresterea fatului in 40 de saptamani... insa de nasterea in sine nu m-a interesat ...
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by dana7mi
ufaaaa, acum am clara si situatia mea lavorativa ... nasol ... sau poate este un pas inainte care ar fi trebuit sa-l fac mai demult ... mi-am dat demisia ........
????? Vorbesti serios? Bafta atunci pt. gasirea unui alt loc de munca !!!!
Petronela
![](fetita.gif)
mamii spune:
Stefania ce s.a intamplat???
Dana bafta!La mai bun!!!Sau paote iti fac alta oferta tot ei:)
Am mai pus cateva pozici cu Ale... de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
stefi - ai aparut !!! Nu iti place sa te plangi, dar vad ca o faci prin alte parti .... nu e vorba de plans, da' poate cu un sfat, o vorba buna ... iti putem fi si noi de folos, sau nu?
Esti bine? Linisteste-te si nu te mai stresa degeaba ...
Petronela bb Silvia
micio spune:
Dana, multa bafta sa gasesti un post care sa te multumeasca!
Arunca de toate si al meu...cand o vedea proprietarul cum arata parchetul ...Daca nu-i dau ceva ce cere se enerveaza si arunca cu ce are in mana si zice: to-too to-too,(ii spun ca-i dau to-to daca nu-i cuminte). Daca rastoarna ceva prin baie, bucatarie la fel, ma ia de mana si ma duce sa imi arate ca a facut to-too! Ale ce mai face, mai plange dupa tzatzi?
Eu nu pre ma uit la tv, exceptand baby einstein, teletubbies, winnie the pooh! La inceput ma enervam ca nu intelegeam bine, apoi ca toate filmele sunt dublate. La stiri mai las tv-ul sa mearga, in rest descarc cand si cand cate un film. Am vazut si eu Shreck 2 aseara, o sa-l caut in engleza ca sunt niste faze tari, care cred ca suna bine in engleza! La filmulete cu nasterea nici prin cap nu mi-a trecut sa vizionez inainte si nici dupa.
Oana si Eduard (19.01.2006 )
cristina85ss spune:
Fetelor abia am reusit sa-mi adorm fetita,era treaza de doua ore si ii era un soommn! totusi nu reusea sa adoarma,vroia mereu la san,plangea,casca..etc Pana la urma am pus-o in carut si am facut cateva ture prin casa.Acum doarme si aprofit de ocazie sa va povestesc nasterea
Deci..
Cu o zi inainte sa se intample minunea,toate erau bune si frumoase.Pierdusem dopul acela gelatinos,aveam ceva contractii nedureroase insa nimic clar,care sa demostreze ca voi naste curand. Am petrecut acea zi pe forum la povesti cu voi,la calcat camasiile sotului,la spalat,la gatit..etc
In noaptea aceea insa am avut o senzatie ciudata,m-am trezit pe la 3 dimineata sa merg la baie.Offff...bebele asta ce ma apasa pe vezica!Ma asez pe wc si observ pe hartia igienica o scurgere albicioasa cu cateva firicele de sange.OOPS! Simt pe piciare in jos cum picura ceva..cred ca s-a rupt apa
Si acum ce ma fac?? Imi trezesc sotul sau mai astept?
Pai daca e treaz ii spun,daca nu mai vedem..hai mai bine sa ii spun ca nu ma pot abtine!
Intru in dormitor si aprind becul:
''Esti treaz? Hai ca mi s-a rupt apa.Mergem la spital!''
Sare din pat ca ars,in 2 secunde isi trage pantalonii pe el,ia bagajul in mana si cheiile,si deschide usa de la intrare.Eu calma, ( nu stiam eu ce ma asteapta,altfel nu mai eram eu asa de linistita) ma spalam pe dinti in baie,imi faceam toaleta,in timp ce saracul sot caruia ii trecuse de tot somnul intra in panica. ''hai mai odata ca-mi nasti in baie''
In sfarsit termin ce am de facut si coboram in masina. Mergem la urgenta,bagajul il lasam in masina,complectez formularul si asteptam medicul de garda.Apare si barbtul asta tanar cu chef de gluma la ora aia,ma pune sa ma dezbrac,imi face vizita propriu zisa si-mi spune:
col sters,dilatatie 1 insa nu sunt urme de lichid..poate totusi nu ti s-a rupt apa.Ce facem? te internam? Eu surprinsa ii raspund. '' cum spuneti dv ca e mai bine,daca spuneti ca totul e ok,ma intorc acasa'' El se uita la mine,se uita la sot si apoi se intoarce inspre asistenta: '' ajutati-o sa se schimbe si conduceti-o la etajul doi''Eu cand am auzit de etajul doi ( caci acolo erau camerele de travaliu si nasteri) m-am albit si abia atunci am realizat ce mi se intampla. Urcam in lift cu o alta graviduta ce era deja in dureriile nasterii. Tipa si vomita intr-un prosop Sotul se uita ingrozit cand la ea cand la mine.Intrase in disperare saracul,si cand se gandea ca mai trebuia sa ma asiste si la nastere
Cristina +
GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss