MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Bine atunci ca mananca de toate ... si daaaa, in comunitate copiii mananca mai bine.

Eu ceea ce urasc cu desavarsire e spanacul. Sa nu-l vad !!!!!
Insa mi-am schimbat mult gusturile in sarcina ... acum nu stiu daca si dupa o sa fie la fel ... de ex. nu mancam placinta cu mere, strudel ... ei, acum as manca !!!!!! Mi-a facut mama cand am fost acasa o placinta cu mere pe care am mancat-o toata aproape eu . Si am observat ca am mancat fff bine ceea ce ii place sotului iar mie inainte nu imi placea ... deci, fiica-sa ii seamana perfect inca din burtica ... tutta suo papà ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

dana - daaa iti motivam absentele ... daca e vorba de Ale ca iti ocupa timpul

Le mai asteptam pe stefania si ginger (dintre fetele active) ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

lene multa azi la mine

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Si de la noi o portie buna de lene ...

Eu tot o chem pe stefania sa vina sa ne mai spuna cum sta .... da' vad ca nu vrea ... si am citit pe la odisee ca are numai peripetii. E totul bine? Burtica?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Si noi cam tot in aceeasi apa ne scaldam adica in aia de multaaaaaaaaaaaaaa lene si fara chef de facut nimic.

MIRELA 30+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 10 SAPT SAU 8 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Atunci e vreun virus in aer ... ala care transmite lenea ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Va permiteti sa leneviti, ce va pasa, nu aveti de strans biscuiti storciti de pe jos. Abia astept, sa creasca si ai vostrii, ca al meu o sa fie mare si ascultator .
Azi am iesit la plimbare fara carucior, ca domnu copil s-a invatat lenes, si nu mai vrea sa merga pe jos. Inainte se tinea de carut si mergea frumos , acum ridica picioarele sa se urce sus. DAr n-a avut chef sa merga chiar daca nu a vazut carutul, se aseza jos si incepea sa urle sa-l iau in brate. Face fitze cu mine , cu taica-su merge frumos de mana, sau o fi fost obosit ca nici in parc nu a prea avut chef de joaca.
Roxali, ce bine de tine ca o ai pe mama ta langa tine! Asa repede vrei sa te intorci la munca?
Stefania, spune-ne si noua de peripetii, ca n-avem timp sa mai citim pe la alte subiecte. Sau te-ai suparat ca dai numai tu cafeaua?

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Iar ati disparut???? Vin cu la voi ...

Haideti sa punem tara la cale, cum zice mamii ...

Intrebare intrebatoare: v-ati uitat inainte de nastere la filmulete cu nasteri in direct? Eu nu am curaj, recunosc ... sunt mai sensibila ... nici la TV cand sunt scene mai tari, cu morti, desfigurari etc. nu ma mai pot uita ... Nu ca inainte eram mare fan, da' acu'nici atat!!!!!!

La ce va uitati voi la TV ... asta italiana ... ca eu romanii nu ii prind. Eu: stiri, filme (mai usurele, asa tip fiction), Forum (rete4), quiz-urile (chi vuol essere milionario etc.), gossip (verissimo), Le iene, Zelig ... si cam astea.

Aaaa aseara am vazut Shreck 2 ... mai de copilasi, da' mi-a placut muuult!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

oana - spor la strans piscuiti ... rad si eu acum cat mai e vreme ...

Pai mereu cu mamele bb-ii fac capricii iar cu tatii se comporta bine ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu ce pot sa zic urmaresc romanii ....cand am fost gravida am evitat filmele horror ma speriam de o musca damite de un film....!Da am vizionat si film ciu nashtere in direct!si cu cezariana acum dar la cezariana am oprit k mi s.a facut rau ,,,, dar nu va sfatuiesc sa va uitati la nashteri nu e cva marfa...si va si speriati..si cine shtie ce deaia cu dureri o fi fost filmata...

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput