MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

La rest. chinezesc sau in general vorbesti?
Da-ne exemple ... ce mananci si cat costa? Si adresa .. se venim la tine

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

la restaurantele chinezeshti.Am mai fost la unu langa vatican s.a platit si mai ieftin dar nu prea mi.a placut mult mai bun unde ma duc eu :) in 4 deobicei platim cam 50 de euro si luam foarte multe!!!iar duminica in 5 am platit 47 de euro

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

eu deobicei mananc involitini / ravioli ... risso ala cantonese si al 3 lea depinde ori pollo ori manzzo... imi place pollo ala mandorle pollo con cipola si ardei ...cu ananas...hmm..cu limone e bun... si pollo fritto.restu nushu ce mananca pentru ca mie nu imi plac fructele de mare si astea si nu sunt interesata dar mananca tot asha ravioli pasta ala piastra...si un al 3 lea...si salata de mare.. iar mai apoi cafea..eu deobicei inghetata.. sau ananas suc apa bere..

Mergi la inceput

Da, deci meniu complet ... antipasto, primo, secondo si dolce ... este intr-adevar ieftin cum zici tu. Acum nu imi mai aduc aminte pe la noi cum e (ca n-am mai fost de mult) ... si noi luam de obicei meniu complet ... dar oricum e mai ieftin decat la un rest. normal sau la pizzerie ... si mie chiar imi place mancarea chinezeasca.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Micio nu in patul meu, langa...e cam acelasi lucru, dar macar pe o perioada.Cu primul am stat in camera cu el pana ne-a aprobat banca debitul ptr casa(cam 6 luni), deci am plecat de la 2 camere la 3, dar o am si pe mama, pana acuma a dormit cu" baiatul ei"(in camera lui ,paturi supraetajate), dar dupa ce voi naste o i-au la mine in camera si sotul la baiat sau in cealalta camera,iar "barbatii" ori impreuna in dormitorul juniorului roi separat, ca macar ei sa se odihneasca unul pleca la munca la 5 si juniorul e scoler.Si nci n-am chef o plasez singura sau cu mama intr-o camera ca voi face sigur ture, drumuri si vrea sa ma duc la munca dupa 2 luni...are timp sa se invete in camera ei, stiu eu sa o reeduc pe calea cea buna, sanatoasa sa fie.

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Mami daca e sotul multumit de mancarea chinezeasca , e bine...pe la meu il duc cu forta si atunci comand doar ptr mine acasa...al meu pranz si seara carne vrea pe gratar mai ales, cam canibal, sant excluse pastele la el, minestrele, riso , cand si cand lasagne sau canelonni...cum o trai nu stiu.
Azi am facut ardei umpluti , Petro tu la fel parca??

In legatura cu visele cam toate gravidutele viseza nasol...de subconstientul lucreaza.

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

ali - nu, nu am facut ardei umpluti ... imi daduse idei mamii da' parca nu de aia am chef sa mananc ... mai degraba chiftelute cu sos ... sau salata boeuf da' nu am tot necesarul.

Nasol daca zici ca sotul e carnivor ... eu am noroc de un sot deloc pretentios intr-ale mancarii ... si mancam de toate, paste, verdure, carne, branzeturi ... Enrico insa mananca mancare italiana? Ma gandesc ca fiind invatat pe la grainita, scoala ....

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Petro juniorul mananca aproape orice, mai ales pasta con ragu, mancare romaneasca(ex sarmale),in general toate legumele si fructele; dulciurile- doar ciocolata K si tortul "mimoza".La gradi si la scoala mananca si mai bine , in companie cu alti se indeamna si mai mult.
Nu e pretentios daca manaca doar carne, dar isi strica stomacul, ficatul si obiceiurile copilului...la cata carne am pregatit ptr el cand o vad, m-am chinuit la carne si peste ptr bebelina din burta.

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

mda si al meu e la fel,...mancare poa sa fie aproape orice...dar daca nu e carne la masa...se rupe pamantu si odata cu el am inceput sa mananc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ciao mamicilor!

absenta mea este motivata .... zic eu ... la job sunt foarte ocupata, iar cand ajung acasa .... nu mai reusesc sa stau prea mult in internet ... Ale imi ocupa mai tot timpul.

Mergi la inceput