MAMICI DE ITALIA (9)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina85ss spune:
micio ieri i-am desprins pansamentul de pe buric cu ajutorul apei calde,apoi mi-am trimis soacra in farmacie si mi-a mai luat un kit ombellicale de la chicco. i-am pus pe buric pudra cicatrizanta Cicatrene,un pansament insa nu l-am lipit de buric cu adezivul acela,ci i-am pus fasa alastica de la chicco. dupa ce se trezeste giulia o sa-i schimb pansamentul sa vedem cum stam
Cat despre tampoane de vata sunt fooarte de acord.nici eu nu suport tampoanele normale
Cristina + GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
pet.cost2005 spune:
Eccomi !!!!!
Mananc o piersica ...
Mai dati-mi idei de facut mancare ...nu mai stiu ce sa mai inventez ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
eu tare mult sper ca astazi sa ma duc iar la cinezino...ca joia deobicei e zi de cinez..... dar daca nu ajungem o sa fac catrofi prajiti cu pulpe de pui si maine eventual o fasolica :)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
MIKUTA4 spune:
Neataasta ca sa ma fac iertata ca ieri nu prea am intrat,dar si atunci cind am vrut sa o fac nu mergea forumul.
MIRELA 30+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 10 SAPT SAU 8 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru
pet.cost2005 spune:
Aha ... incep sa apara fetel la povestit ...
mamii - am avut de curand ce zici tu pe-acolo ... as vrea ceva si nu stiu ce ... sa mananc, ceva ce nu am mai mancat de mult ... boooo ..
mirela - totul bine? Burtica Sarita?
Petronela
bb Silvia
MIKUTA4 spune:
Petro sarumina da sintem bine si burtica si Sarita acum este in zilele ei de activitate si misca intr-o veselie.Tu?Silvia? ce fac fetele mele?
Mamii Ale ce face?tot auzindute pe tine de chinez i-am zis si eu sotului sa mna duca simbata si a zis ca ma duce uraaaaaaaaaaaaaaa.
MIRELA 30+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 10 SAPT SAU 8 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru
mamii spune:
petronela poti face ardei umpluti cu orez sau cu carne cum vrei.Mazare....mancare de cartofi.Aseara am mankt pasta cu sos al ragu....hmm... am facut varza sapt asta.Supa sapt trecuta.Poti face chifltelute marinate...nushu ce sa iti mai zic:D
pet.cost2005 spune:
mamii - merci oricum de idei ... sau ca macar te straduiesti sa satisfaci culnar o gravidutza cu toane ...
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
mirela - merci ... si noi suntem bine ...
Mergem inainte ...
Am un somn fff aiurea, agitat, visez tot felul de prostii (nu au legatura cu sarcina, bb), ma trezesc ff des pe noapte ... concluzia: nu reusesc sa ma odihnesc cum trebuie ... si sunt cam zombie peste zi ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
bai nushu in alte parti dar aici unde ma duc eu se mananca foarte ieftin