MAMICI DE ITALIA (9)
Raspunsuri - Pagina 10
micio spune:
Pe la noi nimic interesant, dimineata m-a alergat fi-miu in parc , credeam ca o sa cada de oboseala, nici vorba la 3 jumatate a adormit.
Cristina intreaba la farmacie ca exista un spray special pt buric, dezinfectant si cicatrizant, nu mai stiu cum se numeste ceva cu "O" parca. Si fetele au dreptate cu iesitul afara, cate putin in fiecare zi, sa se invate si Giulia si tu sa iei aer, apoi doarme si mai mult daca o scoti la aer ai sa vezi.
Mamii te-a lasat Alex sa termini treburile?
Raluca cum mai esti cu alergia?
Roxali te-ai hotarat cu luminile sau ai reprogramat electricianul?
Na caa m-am apucat de interogat azi , ca sa-i tin locul lui Katiapam. Oare ce-or face Ginger si bebeii, sper ca sunt bine!
Oana si Eduard (19.01.2006 )
pet.cost2005 spune:
Si dana, stefania, mirela, serj, picca lipsesc de la apel ... numai katia e motivata ca nu are comp. ... restul??? Pe unde umblati???
Petronela
bb Silvia
Raluk31 spune:
Oana, cineva m-a sfatuit sa sparg veziculele ca sa nu se infecteze si sa le usuc cu betadina.In afara de asta,folosesc vreo 2 creme si iau vitamine sa-mi pun la punct sistemul imunitar.Sper ca in curand sa pot merge.
Raluca
in asteptarea lui bb
mamii spune:
oana am uitat ieri sa iti zic ca arati suuuuuuuuuuuuper vreau sa arat si eu ca tine dar nushu daca mai am shanse..Si nu , nu prea m.a lasat sa imi fac treaba :)
Chiar restul fetelor??Unde sunt?? au motivatie?? Le dam absenta§??:D
Ginger e totul bine??Stefania ???
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
Roxali spune:
Dormiti, dormiti ca asa o sa cresteti mari si frumoaseeeeeeeee...
Micio m-am hotarat ptr niste fareti ca sa pot desfiinta veiozele de langa pat si vreu si televizorul+dvd angolar pus sus in camera ptr a mai scoate un mobilier din uz...ca bebelina va dormi cu mine + ca am introdus si fasatoiul.
Cris pai daca astepti sa-ti treaca cusatura vine iarna...eu la 2 zile de la externare eram la cumparaturi, nu de placere, dar de nevoie si ma repet mi l-au tras cu ventuza de eram si super umflata si vanata...iti face bine un pic de plimbarica.
Ali37si Enrico 7ani
poze
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!!
Am trecut sa va salut ... ca in sfarsit merge forumul ... ieri a fost dezastru si am vazut ca au fost probleme tehnice.
Despre mine ... nimic nou leneveala, plimbari, de-ale casei ...
Pupiceeeeeeee si ne auzim mai tarziu (daca nu vor mai fi probleme cu forumul, desigur) !!!!!!!
Petronela
bb Silvia
micio spune:
Buna dimineata!
Nu mai dormim de pe la 7, Ali , poate fetele cu burtica ca hranesc bebelacii prin cordonel . Deci pregatesti casa ca pentru bebe, fara veioze, sa nu traga de ele. Cum de vrei sa doarma cu tine, ca in general toate vrem sa doarma singurei, in camera lor, la ei in patut? Mie nu mi-a iesit, dupa cateva saptamani de plimbat noaptea prin casa am cedat, am luat bebeloiu in pat.
Raluca nu am inteles prea bine cum se manifesta alergia, nu poti sa mergi din cauza asta?
Mamii, multzam de compliment, lasa ca ai sa bagi la sport cand incepe sa se deplaseze piticu, slabesti sigur!
micio spune:
Cristina, m-am uitat in "cartella neonatale" a lui Eduard, ca mi-au scris acolo cateva "sfafuri", deci spray-ul pt buric se numeste katoxyn. S-a mai lipit buricul Giuliei?
mamii spune:
feteleeeeee pe unde umblatiiiiiiiii
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07