Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 7
tanima_i2002 spune:
Teodora sa iti traiasca flacaul. Anul trecut pe vremea asta eram si eu o proaspata mamica, dar timpul parca a zburat, asa ca iti doresc si tie sa ajungi cu bine la aniversarea primului anisor.
Monolac felicitari ptr sarcina (stiu ca te-ai chinuit ceva, daca nu cumva ma insel si te confund acum la oraasta). Ce as vrea eu sa te intreb, din moment ce este o problema urgenta cu sangerari de ce programare asa de tarziu si nu te duci de urgenta? D ce nu faci o vizita la spital? L-ai sunat pe T direct si i-ai expus problema? Nu amana prea mult si cere-i sa iti dea tratament daca inca nu ai ptr mentinerea sarcinii.
Tutunareselor, eu am nascut cu Popescu ca anestezist dar mi-a facut generala, probabil nu mi-a facut epidurala stiind ca nu prea le are????!!! Eu am plans mult si m-am certat cu el ca nu vreau generala ca o sa mor si nu imi vad copilul, ca nu o sa rezist la anestezic (asa eram eu convinsa) dar nu s-a lasat induplecat si pana sa termin eu cearta cu el deja dormeam, dar si Tutu mi-a tot zis pana sa ma taie ca este mai bine asa tinand cont de faptul ca am avut sarcina pelvina si pozitia lui bebe era foarte naspa, ceea ce s-a si dovedit ca a stat cu un picior stramb si mi-a rupt si burta la iesire cu el. Una peste alta nu am patit nimic dupa anestezie, mi-am revenit foarte bine, desi un pic mai greu, nu am avut greturi, ameteli, nimic, a doua zi a venit sa ma vada si sa ma intrebe cum ma simt, ceea ce mie mi s-a parut ok ca nu ma asteptam ca dupa toata cearta sa vrea sa ma mai vada. Eu oricum am intrebat pe acolo despre el si am aflat ca este seful anestezistilor si ca este f bun, acum nu pot sa bag mana in foc ca asa si este. Ce pot sa va spun ca totul este si de bafta, ceea ce va doresc sa aveti la toate.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
monalac spune:
TANIMA,eu am fost deja la un dr care mi a dat sa iau utrogestan si mi a spus ca mare lucru nu poate face acum,la inceput.ca tb sa vedem ce se intampla pe parcurs.ca se poate ca sangerarea sa fie de la polipul pe care il am pe col.am facut deja 2 eco transvaginale.insa pe mine ma interesa parerea unui dr f bun,tinand cont ca in antecedente am avut probleme,adica la sarcina anterioara.nu pot sa merg la spital pt ca nu am mai fost niciodata pana acum la dansul si stiu ca dr in spital sunt f ocupati si nu prea au tp de tine.oricum,sambata voi merge iar la ecograf,la dr asta la care merg acum,dr pacu de la medsana.iar vinerea viitoare voi ajunge la dr tutunaru,sper sa fie bine pana atunci.
MONICABO,eu vin din giurgiu.ma intereseaza ca pct de reper o statie de metrou,ca de acolo iau taxiul.multumesc.
Mami de Cris
Poze Cris
monicabo spune:
Buna
Pai statia de metrou chiar in zona cabinetului nu este, ai putea de ex sa mergi cu metroul pana la statia Crangasi (vezi tu de la ce statie il iei) iar a Crangasi iei tramvaiul 41 pana la Manastirea Casin (sunt 4 statii) si de acolo mai mergi un pic pe jos, in sensul de mers al tramvaiului, pe partea stanga, si acolo pe stanga se face strada la un moment dat. Strazile au platute si poti sa si intrebi pe cineva pe acolo. Eu asa zic ca se ajunge cel mai usor.
Iar spitalul Elias este tot in zona, tot la fel ajungi cu 41, cobori la aceeasi statie. Te poti interesa cand este T de garda, si eu cred ca te primeste... Eu personal am fost doar la cabinet la consultatii, insa nici nu am avut sarcina cu probleme (ma rog am avut eu alt gen de probleme, amniocenteza). Dar alte fete am citit pe aici ca il cautau pe dr. la telefon, sau la spital cand era de garda... Incearca sa iei legatura direct cu el
Daca mai ai intrebari privind cum ajugi, eu sunt prin zona...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
alexia28 spune:
Monalac si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, utrogestanul este prea putin pentru o sarcina cu sangerari, poti sa-l suni pe Tutu pe mobilul sau personal si te va chema cu siguranta mult mai repede, sau poti incerca cu un SMS si iti raspunde, eu asa mai fac. De la Giurgiu probabil ca iei metroul de la Eroii Revolutiei, poti sa-l iei direct pana la Televiziune (Aviatorilor) si de acolo iei autobuze pana la Manastirea Casin, nu mai stiu exact care sunt 335, 330,282,...intrebi care circula. Bafta multa si nu sta asa
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
danacip spune:
buna fetele.
sunt si eu pacienta dr tutunaru. sper sa ma primiti spe mine.
noi suntem in 33 de sapt iar dpn este 16-19 decembrie.
si eu am avut sangerari in timpul sarcinii. nu si-a dat seama din ce cauza dar am stat in mai multe medicale. eu nu am luat utrogestan.
sa mergi cat mai repede sa vezi care e pb.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Monalac si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, utrogestanul este prea putin pentru o sarcina cu sangerari, poti sa-l suni pe Tutu pe mobilul sau personal si te va chema cu siguranta mult mai repede, sau poti incerca cu un SMS si iti raspunde, eu asa mai fac. De la Giurgiu probabil ca iei metroul de la Eroii Revolutiei, poti sa-l iei direct pana la Televiziune (Aviatorilor) si de acolo iei autobuze pana la Manastirea Casin, nu mai stiu exact care sunt 335, 330,282,...intrebi care circula. Bafta multa si nu sta asa
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
Doar autobuzul 282.
De la statia de metrou Aviatorilor doar autobuzul 282 merge la Manastirea Casin.
Monalac
Si eu sunt de aceeasi parere cu fetele. Ia metroul fie pana la Aviatorilor si de acolo autobuzul 282 pana la Manastirea Casin, fie cum a zis monicabo: metroul pana la Crangasi si de acolo tramvaiul 41 pana la Manastirea Casin.
Traficul in Bucuresti cu masina este infernal si un taxi te-ar si costa enorm. Ca sa nu mai zic ca cine stie peste ce taximetrist dai cu ce preturi. Cu metroul se circula cel mai repede si cel mai usor.
kay spune:
am fost si eu pacienta lui tutu.
am o intrebare, catre pacientele dr Tutunaru, respectiv dr Iosup :
cate dintre voi au fost la morfologie la dr. Iosup si li s-a spus ca au IR marite? pur si simplu sunt curioasa, daca vreti - fac o statistitca. e vb de ultimul an si jumatate-2 ani... multumesc fetelor care-mi vor raspunde ! in functie de raspunsuri, va zic si de ce am intrebat !
multumesc,
Oana
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
mayaione spune:
Incep eu...Am facut doua morfologii fetale la Iosup, dar totul a fost in limite normale, eram doar putin deshidratata pentru ca intr-adevar nu prea beam apa, nici acum nu ma omor, pe timpul sarcinii m-am fortat pur si simplu sa beau 2-3 L apa pe zi. In rest, din fericire, totul a decurs normal.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
alexia28 spune:
Kay, eu am facut doar prima morfologica de la 14 sapt la Iosup si am avut IR marite, de fapt doar una, stanga, Tutu mi-a dat tratament cu magne B6 si la a doua morfo la 20 de sapt de la dr Pop nu au mai fost probleme. E adevarat ca am citit pe aici ca Iosup are o problema cu IR-urile marite, nu stiu ce sa zic.
Gudinde saru mana ca m-ai ajutat la raspuns
Pupici la fete
monicabo spune:
Buna!
Sa raspund si eu: am facut 2 eco morfofetale la Iosup, in saptamanile 14 si 20. Nu am avut probleme cu IR-urile, le aveam in limite normale si prima si a doua oara. Ca valori erau 0.46 la una, si 0.51 cealalta. Si el si Tutunaru le-au considerat in limite normale si ca atare nu am facut nimic pt lucrul asta
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)