Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Shobo spune:
Mihmih, am intrebat=o pe sora si nu stie cum il cheama decat ca e nascut in 74 (deci e tinerel, are 33), mai multe nu stie despre el insa voi afla eu clar , nu ma las pana nu stiu cine e si cati sunt in total mai ales ca sa vad ce sanse sunt sa dai peste boul asta sau altul ca el..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 23
MihMih spune:
Shobo, sper sa nu te superi... dar mi se pare foarte funny: cica nu stiu cum il cheama, dar e nascut in 74 . Nu stie si ce zodie este?1?
Oricum revenind la lucruri serioase, nu cred ca este Popescu ca de asta am auzit ca este mai in varsta. Dar numai din auzite, nu pot confirma eu.
So, la numaratoare mie imi ies pana acum 4 anestezisti: 2 tipi (Popescu si Mr. 74) si 2 tipe (Marinescu si inca una mai ciufuta).
Shobo spune:
quote:
Originally posted by MihMih
Shobo, sper sa nu te superi... dar mi se pare foarte funny: cica nu stiu cum il cheama, dar e nascut in 74 . Nu stie si ce zodie este?1?
Oricum revenind la lucruri serioase, nu cred ca este Popescu ca de asta am auzit ca este mai in varsta. Dar numai din auzite, nu pot confirma eu.
So, la numaratoare mie imi ies pana acum 4 anestezisti: 2 tipi (Popescu si Mr. 74) si 2 tipe (Marinescu si inca una mai ciufuta).
micki
MihMih, asa e, si mie mi s-a parut ciudata info cu nascut in 74 insa sora mea e cam in stare de soc fata de cele intamplate - plus cred ca are starea aceea de postpartum, stiti si voi - unele fete stau mai rau, altele mai bine la cap acesta... ce sa zic, nu am insistat ca sa nu imi ridice tonul la tel, adica sa nu o supar. insa nu ma las eu asa pana nu aflu cine e boul ala - macar sa ma feresc de el cat pot..
deci zici ca ar iesi 4 pana la urma, nashpa... ar fi 2 tampiti deci? sanse 50% sa ii nimerim
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 23
erika.maria spune:
buna fete!!
am auzit ca dr tutunaru nu mai pleaca din tara anul acesta, eu am DPN 17 Decembrie si m-am interesat.
sper ca peridurala sa o faca dr Marinescu, daca spuneti ca este asa buna!
CONDOLEANTE DL. DR PT TATAL SAU!
mai naste cineva in decembrie? pupici la toate burticile, sarcini usoare
si bb-ii sanatosi ca si erika
mama de fata erika 32+
mihailescu teodora spune:
Am revenit si noi cu bine!
Multumim din suflet pt. grija si pentru gandurile bune si frumoase!
A fost o nastere cu peripetii pe care o sa v-o povestesc mai tarziu putin,ca deocamdata bb ma cam tine in priza
Insa nu ma pot abtine sa nu-i multumesc lui Doamne Doamne ca a avut grija de noi si dr-lui Tutunaru care a fost salvarea noastra!Cred ca nu exista o modalitate prin care sa-i multumesc si sa ma consider achitata!Un om si-un dr. extraordinar!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
anasia spune:
teodora si Mihnea Andrei, bine ati venit acasa!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
mayaione spune:
Teodora sa-ti traiasca baietelul si te asteptam cu detalii!
Madau pe unde ai disparut? Tu erai cea mai activa pe aici.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
madau spune:
Teodora sa-ti traiasca Mihnea, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Maya noi suntem in plina mutare, am luat un ap mai mare si acum a inceput nebunia cu amenajatul, avize, cumparaturi, etc. Asa ca timpul imi e din ce in ce mai limitat. Dara sta nu inseamna ca nu va citesc cu drag
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
monalac spune:
scriu iar aici,pt ca pe 9 nov,la ora 12 40 mi am facut programare la dr tutunaru.sunt insarcinata in 6 saptamani,sangerez,iar dr la care merg acum mi a spus ca e posibil sa sangerez de la polipul pe care il am pe col si mi a spus ca vrea sa mi l extirpe acum,in sarcina...nu cred ca e ok...in plus,mi am facut beta hcg,joi mi a iesit 29035 si sambata 42600 ,deci valoarea nu s a dublat.in plus,la 5 saptamani si 4 zile de la U.M.,la eco transvaginal nu s a vazut decat saculetul,iar la 6 sapt si o zi s a vazut si vezicula vitelina,dar fara embrion,insa dr a concluzionat ca sarcina e in evolutie si ca nu mai am nevoie de a doua valoare de beta hcg,asa ca nici macar nu am cum sa i dau tel sa i spun...,ca de fapt eu am trecut peste indicatiile ei si am facut si peste 48 de ore beta hcg.toate astea,cumulate cu faptul ca la sarcina cu cris am fost diagnosticata cu sindrom antifosfolipidic la fundeni,ma fac sa merg si la dr tutunaru,care cred ca e f competent.ce ma intereseaza pe mine../unde e sediul nou si cum fac sa ajung acolo,tinand cont ca sunt din provincie?//
Mami de Cris
Poze Cris
monicabo spune:
str Constantin Sandu Aldea, nr 86, este la parterul unei vile.
Trebuie sa ajungi in zona Manastirii Casin, daca stii.... P-ta Presei Libere, de acolo 2 statii cu tramvaiul 41.
Spune exact cam in ce zona stii sa ajungi, in ce zona vii in Bucuresti, ca sa-ti zic mai exact cum ajungi.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)