Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 5
MihMih spune:
Buna tuturor fetelor!!!
Shobo, ai ideea cumva daca anestezistul surorii tale a fost Popescu? Eu stiu 2 cazuri nascute in ultimele 3 saptamani carora nu le-a prins epidurala, ca cica Popescu a primit nu stiu ce noua aparatura de ansteziat pe care o testeaza pe paciente. Adica mergi cu trusa ta la tine si degeaba , ca el isi foloseste trasnaia asta noua.
Cat despre dr. T, am vorbit si eu cu Ramona si mi-a spus ca prima data pot sa-l gasesc pe 16. Cand o sa fiu deja in sapt 39...oups!!! Ca nu am mai apucat sa ne vedem la saptamana 37. Sper sa nu mi se grabeasca zuza.
va pup!
anasia spune:
tot cu Marinescu...super dr;
burticile care stati sa nasteti, fruntea sus si nu intrati in panica;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by MihMih
Buna tuturor fetelor!!!
Shobo, ai ideea cumva daca anestezistul surorii tale a fost Popescu? Eu stiu 2 cazuri nascute in ultimele 3 saptamani carora nu le-a prins epidurala, ca cica Popescu a primit nu stiu ce noua aparatura de ansteziat pe care o testeaza pe paciente. Adica mergi cu trusa ta la tine si degeaba , ca el isi foloseste trasnaia asta noua.
Cat despre dr. T, am vorbit si eu cu Ramona si mi-a spus ca prima data pot sa-l gasesc pe 16. Cand o sa fiu deja in sapt 39...oups!!! Ca nu am mai apucat sa ne vedem la saptamana 37. Sper sa nu mi se grabeasca zuza.
va pup!
micki
Bine ca mi-ai spus!Pai sa-si bage el in ,,beep'' aparatura lui cea noua si sa ne monteze noua trusele pe care ni le-am cumparat.Cred ca fac un scandal monstru daca am ,,norocul'' sa dau de acest Popescu si magicele lui epidurale!
Micki draga,eu pe 16 voi fi fericita posesoare a unei burtici de fix 40 sapt!Doamne ajuta sa stea si Mihnutzul pina atunci!
Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by anasia
tot cu Marinescu...super dr;
burticile care stati sa nasteti, fruntea sus si nu intrati in panica;
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Si eu am avut-o pe Marinescu la laparoscopie!O dulceatza nu alta,si asa cum spunea si Kid,Tutu are o relatie faina cu ea!E f fericit cind ,,ii anesteziaza '' pacientele!Stie ca sunt pe maini bune!Eu n-am avut nicio complicatie de la anestezie gen:voma,stari de rau....si-a fost generala!
Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
BarOana spune:
Mai Teo,dar ce matinala esti tu,draga de tine...Ai inceput sa ai insomnii din caza emotiilor?Intr-adervar, spre sfirsitul sarcinii,emotiile sunt ati de mari,incit cu greu reusesti a le stapinesti...Apropos de anestezist,cind am nascut eu,era de servici:"reumitul"Popescu caruia nu i-a prins nicio anestezie si toate burticile,urlau de mama focului ,dar cum Tutu am inteles ca nu lucreaza cu el,la mine a venit un alt anestezist,o dulceata de om,nu alta...SERGHEI,parca il cheama,si te rog sa ma crezi ca nu am simtit nici cind a bagat acul...de prins a prins in max 10 min!Dar asta vreau sa spun ,ca Tutu nu accepta pe oricine ca anestezist si asistentele stiu asta...Eu eram disperata de durere,nu aveam dilatatia corespunzatoare anesteziei,venea Popica la celelalte fete (care nu erau pacientele lui)sa faca anestezia si eu ma rugam de moasa sa-i spuna sa-mi faca si mie ca ma sui pe pereti de durere si eu nu intelegeam de ce nu -i spuneau cind era de fata cu mine,pina a venit dna.Mariana(sa-i dea DD sanatate,ca mi-a fost ca o mama...)si m-a lamurit care este treaba!A...dar am uitat sa-ti spun ,ca Dl.Popoescu arata de parca iesise din sala de disectie a I.M.L.-ului HORROR!!!!Asa ca stai linistita,ca esti pe miini bune.
MihMih spune:
Draga Teodora,
Stii tu vorba dr-lui nostru: stai linistita, picior peste picior sa mai stea bebel acolo in casutza lui pana pe 16.
Dar mi se pare minunat...iti dai seama ca a inceput numaratoarea inversa si intr-o saptamana poti sa fii fericita mamica a unui Mihnutz dragalas?
Si eu abia astept; chiar ma gandeam ca deocamdata nu am vreo panica in mod special legata de nastere. Doar de spital, personalul de acolo...
pupici
anasia spune:
burtici, nastere usoara, sa fie dr nostru langa voi si dr Marinescu!
teodora, mie mi-era teama sa nasc inainte de termen fara dr si uite ca am nascut dupa termen, cu dr si cu anestezie generala;
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Androix spune:
Shobo, felicitari pentru sora ta. Chiar ma gandeam zilele trecute ce-o fi facut. Imi pare rau ca a avut ghinion.
Ti-a raspuns Mada, pe anestezista de care zici o cheama Marinescu, si eu tot de ea am avut parte la Filip. Daca ramai in pana, eu iti zic sa nu-ti faci griji ca a doua oara iese mult mai repede si mult mai usor. Eu stiu! Plus ca in momentele in care ma vaitam ce proasta am fost ca nu m-am grabit la spital ca sa am timp si de epidurala Tutu mi-a zis un mare "secret": epidurala oricum nu tine in expluzie. M-ar fi scapat cel mult de durerile contractiilor, dar sincer nu m-au indoit serios decat ultimele 3.
Eu te incurajez aici, sper totusi sa ai parte de un travaliu nici prea lung nici prea scurt si sa ai vreme sa-ti faca epidurala.
Imi exprim si eu regretul pentru pierderea suferita de dr. Tutunaru. Dumnezeu sa-i odihneasca tatal.
Andreea
Shobo spune:
Androix, la Codrin mi-a tinut BETON epidurala, inclusiv in expulzie!!! nu am simtit NIMIK!!(e adev ca mi-a pus ceva mai mult decat o doza, m-a intrebat Marinescu- ea era sigur, acum ca mi-ati amintit numele sa ii dau nota de la 1 la 10 cum s-a redus durerea dupa prima doza, si pt ca nota era f buna mai putin la un singur loc, era cica un spot unde mai simteam durere maricica, mi-a mai bagat ceva solutie din aceea), ma crezi, eram paralizata de la brau in jos, m-au luat cu scaunul din sala de travaliu pana in aia de nastere si sunt 3 m de mers cred si apoi din sala de nastere in cea unde stai 2 ore si apoi dupa 2 ore tot nu-mi simteam nimik in jos si m-au dus tot cu scaunul la salon.. pe bune! si totusi mi-a zis moasa cand sa imping si si din a 3-a a iesit copilul, adica desi nu simteam nimic, am nascut usor (m-am prins ca dc moasa simte burta si stie meserie iti zice clar cand sa-ti iei aer si sa te scremi bine).
Doamne ajuta sa fie la fel si la bb2!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 22
Shobo spune:
MihMih, habar am, o sa o intreb, insa imi vine sa-l bat dc face asa ceva cu aparatura lui... sora mea a dus si ea trusa si s-a ales cu praful... . offf
si ziceti ca in afar' de Popescu si Marinescu mai e un tip Serghei? si acela cum e? la el prinde? . dc da, macar ar fi sanse 2/3 (dc in total sunt 3) sa il nimeresc pe unul bun, nu?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 22