Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 4
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by MihMih
N-am mai scris de mult dat se apropie si la mine cu pasi repezi momentul livrarii :-)
Teodora, desi nu sunt asa de la limita ca tine, aceleasi stresuri le am si eu. Daca ma apuca cat e dr. plecat? Si mie mi-e teama sa merg in spitalul ala fara el. A nascut o cunostinta acum cateva zile la Elias (cu un medic apropiat lui Vladareanu) si totusi concluzia a fost: "daca as fi avut suficienti bani ma duceam la Euroclinic fara sa clipesc": nu stiu ce moasa super nesimtita, asistentele desi le bagi tot degeaba, toaletele murdare s.a.m.d.
Dar de unde stii ca este 17 data e intoarcere? Eu saptamana trecuta cand am vorbit cu el mi-a spus de 14. Oricum mi-a zis sa ma mai duc sa ma vada si maine si il mai intreb o data. Tu nu mai mergi la control inainte de plecarea lui?
micki
Ba da ,Micki,trebuia sa ma mai controleze azi sa vada ce si cum,insa,daca o sa citesti ,s-au cam schimbat planurile prin zona!
Sa vedem cum va fi,sincer vorbind,am o stare de liniste fantastica,nu stiu ce o alimenteaza,dar asa ma simt!Presimt ca va iesi bine!
Oana si multumesc din suflet!Primit PM,o sa te sun sa vb pe indelete!Spor la si multi pupici lui Andreiutz al tau!
Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
MihMih spune:
Teodora scuze pt ca eu din cauza ca nu am suficiente mesaje nu mi le posteaza imediat. Scrisesem de vreo 2 zile, dar abia ieri dupa-amiaza am vazut ca s-a postat efectiv mesajul.
Si eu am fost ieri la cabinet si am aflat vestea trista de la asistenta dr. Iosup. Imi pare tare rau; era evident ca de ceva luni incoace dl. dr era mult mai abatut.
Teodora vezi ca ti-am trimis ieri un PM, cand ma panicasem ca nu mi se posteaza mesajele pe forum.
Multa sanatate tuturor si va pup!
mayaione spune:
Imi exprim si eu regretul pentru pierderea suferita de dl. doctor! Dumnezeu sa-l odihneasca!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
scumpete spune:
buna mamicilor,
am nascut si eu pe 16sept tot la elias si tot cu dr tutu
am fost foarte multumita atat de el cat si de asistente si de dr copii"popescu".
II MULTUMESC FOARTE MULT ,D-NULUI DR TUTU,CA M-A INCURAJAT SA NASC NATURAL,UN BAIAT DE 4150KG,CU EPIDURALA,CARE aprins foarte bine
BarOana spune:
Feliciari Scumpete, sa-ti traiasca bb,si sa va bucurati de el!!era si pacat sa ratezi asa un moment unic in viata:nasterea naturala!inca odata felicitari!!
Shobo spune:
sa va spun si finalul: sora mea a nascut pe 5 oct seara. atunci la pranz cand va ziceam ca tocmai e cu contractii si dr tutu a plecat din spital pt ca a fost anuntat ca i-a murit tatal, Dumnezeu sa-l odihneasca! ea a ramas in spital, i-au gasit cu greu un pat si a inceput dilatarea dupa dureri maricele, i-au facut epidurala si i s-a spus ca n-a prins pt ca avea dureri mari in cont si a nascut pe viu, cum se spune, ca pe vremea mamelor noastre. toata nasterea a fost efectuata de dr-a rezidenta a lui tutu, Dana Biled parca o cheama. a cusut-o cu o atza nepotrivita (de 3mm in loc de 0,8 parca am inteles) pt ca s-a rugat si ea de niste asistente sa mearga sa-i cumpere din cea buna si pe alea le-a durut undeva.. . si a avut taietura de cam 7-8 cm pt ca bb a avit aproape 4 kg..
acum sunt ac amandoi si bb e ok, mamica doar are dureri maricele acolo jos la acea cusatura insa cu rabdare i-am zis, or sa treaca intr-o sapt.
dr tutu a tot sunat dupa ea in acea seara sa se informeze insa deja nascuse.
offf, mi s-a facut parul maciuca cand am auzit ce ghinion a avut si cu anestezia, cum adica domne sa nu prinda?? eu am o prietena anestezista si mi-a zis ca nu exista asa ceva, ca acel dr nu a nimerit canalul epidural cica. e intr-adevar treaba de mana mi-a zis si ca e o anestezie noua de cam 5 ani la noi si se mai intampla si la case mai mari. acum mi-a intrat si mie frica ca dc dau peste un asa anestezist si raman fara epidurala instalata?
la Codrin nu am avut pb, si inca alte 2 prietene care au nascut au nimerit aceeasi tipa anestezist la Elias, una inalta, subtirica si tanara, f sigura pe ea si care si-a facut treaba super! stie cineva cum o cheama?? eu nu mai retin... insa as plati-o, numai sa vina sa-mi faca ea epidurala in ziua nasterii
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 22
mayaione spune:
S-ar putea sa fie vorba de Marinescu..parca asa o cheama pe anestezista, e tanara si intr-adevar f buna si eu am apucat-o si nota 10.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
armin23 spune:
buna ziua!sunt si eu pacienta dr.Tutunaru.am nascut cu dansul pe 23 iulie 2007 un baiat de 3100gr si 48 cm.am nascut natural,cu epidurala(care nu prea a prins).citesc de anul trecut discutiile de pe forum,dar nu am avut curaj sa scriu si eu.sper s-o pot face de acum inainte,daca voi fi acceptata in clubul tutunareselor.va pup!
armin23
kid2003 spune:
E intr-adevar vorba de dr Marinescu, anestezista, na ca mai bag si eu un mesaj aici, ca de citit va citesc tot timpul. Am impresia ca si Tutu se intelege bine cu ea, eu am nascut noaptea, la 4 dim, membrane rupte, cezariana (era programata dupa 3 zile, la o ora normala, dar ce sa-i faci, asa a fost sa fie). T. era cam agitat in noaptea aia cand a venit de acasa a sunat repede sa vada ce anestezist e pe tura si apoi mi-a zis sa ma pregatesc ca daca e unul care nu face epidurale, o sa imi faca generala. A respirat usurat cand a aparut dr Marinescu care e o scumpa si o draguta! Face echipa foarte bine cu T., au ras si au glumit toata operatia si eu m-am simtit chiar bine sa ii aud asa, ba mai faceau glume si cu mine tot timpul...
Imi pare rau de ce i s-a intamplat dr nostru, Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal sau, sper sa ajunga mesajul la el, stiu ca Ramona citeste forumul, asa ca poate ii spune ce sprijin primeste si de la noi, pe DC.
Acum nu mai are rost sa il bat la cap cu monitorizarile mele pt bebe 2 (ca eu as vrea sa fie baiat si pt asta tre sa pic fix pe ovulatie), mi se pare asa o prostie cand problemele sunt atat de mari pe lumea asta.
Kay, sufletul meu e negru de suparare si de indignare la ce ti s-a intamplat pana acum...iti doresc forta, putere, credinta, speranta! Sosonica se va face bine cu asa o mamica buna langa ea! Sunt sigura ca se va face bine, ne rugam pentru ea si pentru operatia ce va urma. Pasul cel greu a fost depasit!
Nu am cuvinte pentru ce a facut dr Iosup, aveam f mare incredere in el, dar daca voi mai avea o sarcina, o sa verific tot ce imi spune el cu un alt ecografist! Si mi se pare incredibil ca nici T. nu a vazut inimioara...nu are competenta, dar totusi se uita la monitorul ala si cum vede el un folicul asa de mic pe un ovar sau orice altceva, nu vad cum de nu a observat problema...eu nu credeam ca se poate!
Le imbarbatez pe fetele care au de nascut in perioada asta...mai e putin pana pe 17 (pana la urma a plecat dr sau nu, Ramona mi-a zis ca pana pe 16 e plecat, dar probabil e cu familia lui). Faceti cat mai putin efort, stati in pat si relaxati-va, nu stiu ce sa va zic. Eu am nascut asa pe neasteptate, cu 5 zile inainte de termen, dar m-am si snopit in ziua precedenta, am batut Bucurestiul si cu masina si la pas cautand asternuturi pentru patut si certandu-ma cu mesterii care au facut mobila copilului..de aia cred ca s-au si rupt membranele. Deci: cat mai multa liniste.
madau spune:
Dr. Marinescu e anestezista, extraordinara....eu am avut-o si la cerclaj si la nastere...nota 1000
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2